Serbinhio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, φοιτητής εδω (το λέω μονο και μονο μπάς και μπορούμε να κερδίσουμε κανα ευρω ) και ξεκινάω δουλεια στο εξωτερικό, απο το σπίτι. Θα συνδέομαι στον server της εταιρίας σε virtual desktop και θα ήθελα να μου πείτε αποψεις για σταθερή συνδεση ιντερνετ χωρις διακοπές. Μεχρι τώρα στο πατρικό είχα 24αρα forthnet αλλα και απο αποψη ταχυτητας δεν με καλύπτει και έχει αρκετες μέρες του μήνα κολληματακια. Επίσης όπως είπα πρίν αν είναι και κανένα φοιτητικό δεν μας πειράζει καθόλου. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων παιδια
Silverage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έχει οτε και vodafone σίγουρα φοιτητικά και σε 50άρες ταχύτητες vdsl.
ioankav Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 23,25 το μήνα για 24Mbps ADSL29,25 το μήνα για 50Mbps VDSL έχει ο ΟΤΕ (μόνο internet, καθόλου επιπλέον λεπτά στο σταθερό)
Serbinhio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έχει οτε και vodafone σίγουρα φοιτητικά και σε 50άρες ταχύτητες vdsl. 23,25 το μήνα για 24Mbps ADSL 29,25 το μήνα για 50Mbps VDSL έχει ο ΟΤΕ (μόνο internet, καθόλου επιπλέον λεπτά στο σταθερό) Πολλα μου φαίνονται. Forthnet με προπληρωμη είναι πιο φτηνα και χωρις φοιτητικό, αλλα εχω χάσει την εμπιστοσίνη μ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κάτσε στην forthnet, αφού είναι πιο φθηνά και κάνε την δουλειά σου.
Serbinhio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κάτσε στην forthnet, αφού είναι πιο φθηνά και κάνε την δουλειά σου. Μιλάμε για καινούρια γραμμη, και όπως είπαδεν ήταν πολύ αξιοπιστο στη forthnet γι αυτό ψάχνω κατι αλλο :/
bill2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 παρε στο 2106513888 του οτε ειναι ειναι ο μονος αξιποιστος θες μιπως κανουν καοια προφορα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μιλάμε για καινούρια γραμμη, και όπως είπαδεν ήταν πολύ αξιοπιστο στη forthnet γι αυτό ψάχνω κατι αλλο :/ Στην Ελλάδα υπάρχουν 5 εταιρίες που παρέχουν (σχεδόν) πανελλαδικά xdsl: www.ote.gr www.vodafone.gr (ή hol.gr) www.cyta.gr www.forthnet.gr www.wind.gr Δεν θες forthnet γιατί δεν τη θεωρείς αξιόπιστη, σου αναφέρουν vodafone και ote, τα θεωρείς ακριβά. Κάνε έρευνα αγοράς κι έπειτα εδώ είμαστε να συζητήσουμε. Δεν είναι λογική να πετάς ένα γενικό "θέλω νέα σύνδεση για αξιόπιστο ίντερνετ" δίχως να αναφέρεις κάτι άλλο και περιμένεις από όλους τους άλλους, πλην εσού, να ψάξουν. Δόξα τω Θεώ τα πράγματα για νέες συνδέσεις έχουν απλοποιηθεί.
bill2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 καταρχην πρωτα απο ολα αν θες kai vdsl δες αν καλυπτεσαι κιολας και κανε οτι λεει και ο φιλος πανω
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν ειναι για δουλεια πήγαινε οτε που εχει και καλο support, αν παρουσιαστεί προβλημα με τον παροχο θα μείνεις χωρις δουλεια κανενα μηνα
me3ikan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Και εγώ ψηφίζω ΟΤΕ. Εγώ είχα ρωτήσει για φοιτητικο αλλά τελικά έβαλα άλλη προσοφορα με 21,90 μόνο 24αρι ίντερνετ με 2ετες συμβόλαιο. Ακριβό μεν και μου έσπασαν τα νεύρα μέχρι να με συνδέσουν αλλά σαν τον ΟΤΕ δεν υπάρχει. Μόνο πρόβλημα ότι με παίρνουν 2-3 φορές τη μέρα από wind και πλέον τους το κλείνω στα μούτρα! Πάντως στα 29,25 το φοιτητικό vdsl του ΟΤΕ είναι καλή προσφορά πιστεύω. Δηλαδή δεν νομίζω να βρεις και πολύ καλύτερες αν αναλογιστεις ότι και 5 ευρώ φθηνότερα να είναι το πολύ αν τύχει βλάβη θα τα χάσεις σίγουρα από τη δουλειά. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ακόμη και σήμερα vdsl από καμπίνα δίνει μόνο ΟΤΕ hol wind. Από τη wind πρέπει να μείνεις μακριά μην και από τον πολύ αέρα σου παρουν τη δουλειά! Ξέρεις, καμία βδομάδα χωρίς ίντερνετ να μείνεις κλάιν θα πουν και θα σου χρεώσουν και τη κλήση(ή κλήσεις) που θα πάρεις για να μιλησεις με το support. Στη hol δεν ξέρω αν σε συμφέρει δες τα πακέτα της. ΟΤΕ δεν είναι αλλά μάλλον καλύτερη από wind. Κάτι που ξέχασα επίσης να πω είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια στον ΟΤΕ έχω ξεχάσει ποια είναι η μουσική αναμονής! Οπότε και να πήρα τηλεφωνο πάντα το σήκωναν αμέσως! P.S. Θα δώσεις (αν θες εννοείται!) καμία πληροφορία για τη δουλεια; Πρωτοετής πληροφορικής έδω!
Georzin0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εχω να σου πρότινο κάτι καινούργιο και πιο cheep λέγετε inalan και είναι παρά πολύ cheep με ταχύτητες 100 Mbps ψάξετο θα διεις δε λέω μπαρούφες και είναι από Έλληνες
Serbinhio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Στην Ελλάδα υπάρχουν 5 εταιρίες που παρέχουν (σχεδόν) πανελλαδικά xdsl: www.ote.gr www.vodafone.gr (ή hol.gr) www.cyta.gr www.forthnet.gr www.wind.gr Δεν θες forthnet γιατί δεν τη θεωρείς αξιόπιστη, σου αναφέρουν vodafone και ote, τα θεωρείς ακριβά. Κάνε έρευνα αγοράς κι έπειτα εδώ είμαστε να συζητήσουμε. Δεν είναι λογική να πετάς ένα γενικό "θέλω νέα σύνδεση για αξιόπιστο ίντερνετ" δίχως να αναφέρεις κάτι άλλο και περιμένεις από όλους τους άλλους, πλην εσού, να ψάξουν. Δόξα τω Θεώ τα πράγματα για νέες συνδέσεις έχουν απλοποιηθεί. Φίλε μου ξέρω και ποιοι παρέχουν ίντερνετ και πόσο έχει στη κάθε εταιρία αλλα ρωτάω αν εχετε εμπειρία για να μου πείτε ποιο είναι πιο stable. δεν μπορώ να δεσμευτώ για κανα χρόνο και τελικά καθε 2 βδομαδες να είμαι στα τηλέφωνα και να προσπαθώ να λύνω τα προβλήματα της συνδεσης που ΠΛΗΡΩΝΩ. γι αυτο μπηκα σε ενα φόρουμ και ρωτησα ΑΝ μπορει καποιος να μου πεί την εμπειρία του. Αν ΟΧΙ δεν θα μαλώσουμε, και καλα κάνει και δεν θέλει. Και δεν ειμαι επιθετικός αλλα αυτο το πράμα που ρωτας κατι και πανε να σε φάνε μου το ξανακάνανε εδω στο φορουμ και δεν είναι καθόλου ωραίο. Καλη συνέχεις και ευχαριστώ όλα τα παιδια για της απαντήσεις τους!
jkoukos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τα όποια προβλήματα συγχρονισμού, ταχύτητας και αποσυνδέσεων, έχουν να κάνουν κυρίως με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή που βρίσκεται η σύνδεση και φυσικά η απόσταση από το αστικό κεντρο. Επιπλέον ρόλο παίζει η εσωτερική εγκατάσταση της οικοδομής. Καθε περίπτωση είναι διαφορετική και σύγκριση μπορείς να κάνεις στην ίδια οικοδομή. Γενικά, σε όποιον πάροχο και αν είσαι, πάνω-κάτω θα έχεις τα ίδια στοιχεία στην ίδια φυσική γραμμή. Από εκεί και πέρα, ο καθε πάροχος επηρεάζει την πραγματική ταχύτητα πλοήγησης και γενικα την λειτουργία της υπηρεσίας μέσω της οποίας συνδέεσαι στο διαδίκτυο. Τέλος η υπηρεσία VDSL από καμπίνα, παρέχεται μέσω του ίδιου εξοπλισμού που ανήκει στον ΟΤΕ. Οι άλλοι πάροχοι μόνο νοικιάζουν την υπηρεσία από αυτόν. Με απλά λόγια, τυχον τεχνικό πρόβλημα θα το έχεις με οποιονδήποτε.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εχω να σου πρότινο κάτι καινούργιο και πιο cheep λέγετε inalan και είναι παρά πολύ cheep με ταχύτητες 100 Mbps ψάξετο θα διεις δε λέω μπαρούφες και είναι από Έλληνες Αυτοι ουτε σπιτι τους δεν πρεπει να εχουν βάλει σύνδεση απο το δικτυο τους οχι να το δώσουν και σε αλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα