Vapir Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 η cougarίναμε φτιάχνει άσχημα κ ιδικά όταν σκέφτομαι οτι είναι δαιμόνισα με φτιάχνει χ 2 μαλάκα μου είναι 68 χρονών πωωωω πρέπει να ήταν δυνατό κομμάτι στα νιάτα της edit : ναι ήταν..... 2
star12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δηλαδη η σειρα ακυρωνει το 2 που ο ντεμιαν εμαθε πως ηταν ο κακος και το ξαδερφο του και το θειο του που τους @#@#@#@# και ξεκινα κανονικα σαν σικουελ απ το 1 .α και το ετος δε θα πρεπε να ναι 1990 κατι;; αλλα ενδιαφερουσα σειρουλα να δουμε τι θα γινει στα επομενατο μονο ηλιθιο που βρηκα στα παλιο το σικουελ και σε αυτο ειναι πως κανονικα ο τυπος δε θα πρεπε να ξερει απ την αρχη οτι ειναι ο antichrist?.βλακεια αυτο
ZAKKWYLDE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ναι η σειρά κάνει σαν να μην υπήρξαν ποτέ τα sequels. Πάντως ε, λογικά στο επόμενο επεισόδιο θα το μάθει.
viper2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 η cougarίνα σδσδφωσφδ.jpg με φτιάχνει άσχημα κ ιδικά όταν σκέφτομαι οτι είναι δαιμόνισα με φτιάχνει χ 2 μαλάκα μου είναι 68 χρονών πωωωω πρέπει να ήταν δυνατό κομμάτι στα νιάτα της edit : ναι ήταν..... My thoughts exactly... #πωωω 1
star12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ωραια η σειρα τελικα.το δευτερο επ ηταν και λιγο creepy ενω ειχε μια μικρη ανατροπη στο τελος.
Vapir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά στο τέλος του επεισοδίου δεν κατάλαβα το cougar πόναγε ή εχ....νε? ή και τα δύο ? αχχαχαχααχ 1
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά στο τέλος του επεισοδίου δεν κατάλαβα το cougar πόναγε ή εχ....νε? ή και τα δύο ? αχχαχαχααχ Πηρε ενα bonus. 1
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Σαν να ξεφευγει σεναριακα η σειρα τελειως απο την ταινια. Παρουσιαζουν τον Damien σαν καλοψυχο ανθρωπο που παει να ξεφυγει απο αυτο που τον καταδιωκει. Παντως εξαιρετικη ερμηνεια απο τον James Bradley. Τοσο καλος ηθοποιος δεν μπορουσε να βρει καμμια καλυτερη σειρα να παιξει ρε παιδι μου?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι έληξε η διορία που της είχα δώσει...είναι τρισάθλια
benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι έληξε η διορία που της είχα δώσει...είναι τρισάθλια Ναι δυστυχως ενω υπαρχουν μερικοι καλοι ηθοποιοι και για μενα ο Bradley δινει ρεσιταλ ηθοποιιας, ο σεναριογραφος τα εχει κανει θαλασσα. Κριμα. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μια χαρά το finale. Το προηγούμενο επεισόδιο δεν έγραφε finale? Anyhow Παρόλο που το τελευταιο part ηταν κάπως weak (θα μπορούσαν να το είχαν κανει πιο heavy), η γρια έσωσε κάπως την κατασταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα