Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειδα χτες που βγηκε,προσωπικα το θεωρω εντελως απογοητευτικο. Μονο η ερμηνεια του πρωταγωνιστη, που ειναι καλος ηθοποιος, ηταν καλη. Το σεναριο μου φανηκε πολυ αδυνατο και προβλεπομενο. Αν δεν ηταν o James Bradley που εχει αξια,θα το ειχα σταματησει στο 10λεπτο.

Μακαρι να βελτιωθει.

Δημοσ.

αρχικά πήγα να σπάσω την οθόνη απ τη χαρά μου όταν είδα με τι έχει να κάνει(της βάρεσα φάπα )  και μετά διάβασα τα comments και ξενέρωσα 
θα το δω βέβαια και μακάρι να βγει καλό στη συνέχεια. 

• Like 1
Δημοσ.

καλά αμα βγει κ αυτό ντεκαβλέ σαν το lucifer με κόβω να αρχίζω τις επικλήσεις για το real deal 
έλεος -.- 

Δημοσ.

ισχύει αλλα ας κάνουμε υπομονή να δούμε 2-3 ακόμα , απ ένα επ δεν μπορούμε να κρίνουμε τίποτα. Εδώ σειρές που έκαναν μπαμ κ μας έμειναν όπως το bb είχαν το πιο ελεεινό ξεκίνημα. Θυμάμαι προσπαθούσα να δω τα πρώτα επ του και ήταν τόσο painfull και δεν ήξερα οτι γίνεται καλύτερο γιατι το έβλεπα απ την αρχή απλά δεν είχα τι να δω τότε. 

Δημοσ.

ναι σε σχέση με τη συνέχεια του στα πρώτα 6? ήταν ελεεινό , άλλο να ξεκινήσει απο το 5 και να πάει στο 6 μια σειρά κ άλλο απ το 3 να πάει στο 11/10 :P...

πάντως η συγκεκριμένη σειρά επειδή είδα τώρα το πρώτο δεν μου φάνηκε καλό αλλα ούτε κ τόσο χάλια που να με κάνει να μη την συνεχίσω, κάτι που έτσι κ αλλιώς δεν κάνω απο το πρώτο επ.
Θεωρώ τα αρνητικά σχόλια υπερβολικά επειδή ακριβώς υπάρχει η νοσταλγία απο την παλιά ταινία omen και όλοι περιμένουν να δουν την ταινία σε σειρά , άλλες εποχές , δεν παίζει αυτό .
Πέρα απο τα θεματάκια της στο πρώτο επ ,πιστεύω πως έχει περιθώρια να γίνει πολύ καλή , όταν αρχίσει η πραγματική δράση. 
προσωπικά το είδα σαν κάτι νέο , που δεν έχει καμία σχέση με το omen και δεν χαλάστηκα ούτε βαρέθηκα.  

Δημοσ.

Γενικά έχει πέσει πολύ κράξιμο, εγώ ποτέ δεν βγάζω συμπέρασμα απο το 1ο επεισόδιο. Μάλλον το συμπέρασμα είναι ότι θέλω να δω και το 2ο οπότε οκ, μάλλον προς το θετικό. Δεν το βρήκα εντελώς χάλια όσο περιγράφεται πάντως. Έντάξει είχε  να βάλει και τον κόσμο που δεν έχει δει το OMEN στο κλίμα. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάνει σαν να μην υπήρξαν τα sequels....λογικό αφού δεν παλεύονταν. Νομίζω ότι αδικείται απο το κράξιμο...υπομονή και θα δούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο ήταν το πρώτο επεισόδιο. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο βέβαια αλλά εντάξει, μη την καταδικάσουμε από τώρα την σειρά :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...