Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλώς να αναφέρω ότι στους όρους λέει το εξής:

The key will be available and useable 4 March 2016 until 31 March 2016.

Από αυτό καταλαβαίνω ότι θα μπορούμε να το παίξουμε μέχρι τέλος του μήνα.

Δημοσ.

Απλώς να αναφέρω ότι στους όρους λέει το εξής:

The key will be available and useable 4 March 2016 until 31 March 2016.

Από αυτό καταλαβαίνω ότι θα μπορούμε να το παίξουμε μέχρι τέλος του μήνα.

Λογικα εννοει οτι θα μπορεις να βαλεις το key για να παρεις το παιχνιδι μεχρι τις 31 Μαρτιου. Μετα θα μεινει στο Library σου.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα να δεις, προσπαθησα να το κανω το πρωι απο χαλια 3G με το κινητο και μαλλον δε το πηρε, και πηγα τωρα και εχει τελειωσει....

thanks anyway!

Δημοσ.

Πρέπει να είμαι απίστευτα τυχερός. Το έκανα, το έστειλα σε φίλο και μετά από δυο λεπτά του έβγαλε ότι είχε τελειώσει.

Δημοσ.

πάντως εγώ και που το έκανα δεν νομίζω να παραλάβω διότι εκεί που έλεγε steam id έβαλα το user name μου..

Δεν ειναι και εμφανές το ID ουτε ήξερα οτι υπάρχει Id.

Δημοσ.

Λογικα εννοει οτι θα μπορεις να βαλεις το key για να παρεις το παιχνιδι μεχρι τις 31 Μαρτιου. Μετα θα μεινει στο Library σου.

Μακάρι!

• Moderators
Δημοσ.

Ας κλειδωθει καλυτερα μιας και βλεπω και το επεστρεψαν στα 19ευρω http://store.goldenjoystick.com/Dark-Souls-Prepare-to-Die-Edition

Δεν κλειδώνουμε, βαζουμε ένα [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο. ;) Κατι θα χρειαστεί να γραψει ισως καποιος.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως εγώ και που το έκανα δεν νομίζω να παραλάβω διότι εκεί που έλεγε steam id έβαλα το user name μου..

Δεν ειναι και εμφανές το ID ουτε ήξερα οτι υπάρχει Id.

Κι εγώ επειδή βαριόμουν να το ψάξω έβαλα μόνο e-mail και προχώρησε κανονικά (μου έβγαλε θα λάβω μέσα σε 7 ημέρες). Στο σχετικό άρθρο του IGN που είδα έλεγε ότι μπορείς να βάλεις είτε το ένα, είτε το άλλο.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...