Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου, έχω στο μυαλό μου να αρχίσω ένα κανάλι στο youtube μέσα από το οποίο θα προσπαθήσω να κάνω reviews και unboxings σε hardware, games κλπ κλπ.

Το budget μου περιορίζετε στα 1000-1100 ευρω. Μέσα στα οποία θέλω να έχω την παρακάτω φωτογραφική και το παρακάτω μικρόφωνο. Με τα χρήματα που μένουν λέω να πάρω τα παρακάτω κομμάτια, να τα συνδιάσω με το κουτί μου,την κάρτα γραφ μου(asus hd 7770 1gb). Το ερώτημα μου είναι. Το παρακάτω build θα είναι οκ για multitasking, rendering (full hd) ? θα προτείνατε κάποια αλλαγή?

υγ. Το κινιτό στην φώτο είναι άκυρο απλά το έχω στα αγαπημένα να το θυμάμαι μην το μετράτε στο 1000αρι,

υγ2. Θα σας άρεσε αν το ελληνικό youtube αποκτούσε περισσότερους unboxers που προσπαθουν να κάνουν καλή δουλειά? Εσείς θα βλέπατε ένα βίντεο η θα βλέπατε μόνο απο μεγάλα κανάλια;;;;

Σκέφτομαι να κάνω τα unboxings να τραβάω τα πλάνα όλα, να έχω σενάριο και μετά να βάζω στο edit την φωνή από το Seiren. 

υγ3. Μέσα από την καλή δουλεία θα καταφέρω πιστεύετε να βρω κάποιον χορηγό; η και σε αυτό το κομμάτι όπως σε πολλά στην Ελλάδα πρέπει να έχω μέσο? 

Τα παραπάνω ΥΓ. Δεν αφορούν την ερώτηση μου πάνω στο Hardware απλά αφού έκανα θέμα είπα να πάρω γνώμη και από εδω. Thanks  :mrgreen:  :mrgreen:

[img=http://i.imgur.com/qmYY6of.png]

post-274204-0-18529600-1457479590_thumb.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο κουτι εχεις?

καποια πραματα που ειδα να στα πω... 

μου φαινονται αρκετα υπερβολικα τα χρηματα για το μικροφωνο..  

εδω εβαλες επεξεργαση φτηνοτερο απο το μικροφωνο...

και σχετικα κακο ssd

parts απο τα οποια θα βγει ολη η δουλεια που θα κανεις..  

θελεις και τουλαχιστον 2-3 τερα να αποθηκευεις τα βιντεο.. 

οπως και για την φωτογραφικη αλλα μπορει να εισαι φωτογραφος ξερω γω..

τεσπα

τριποδα για την φωτογραφικη  εχεις?

ασχετο.. αλλα γιατι φωτογραφικη και οχι μια βιντεοκαμερα?

μια hero4 π.χ μαζι με ψιλο και κοντα τριποδα "λεμε τωρα"

ισως αν κοψεις και κανα 100αρι απο το mic να τα βαλεις για μια δευτερη καμερα τυπου goprohero

για δευτερη ληψη... "αφου θελεις να κανεις καλη δουλεια οπως λες.. καναλι unboxtherapy φαση"

κατι ακομα

βλεποντας πολλα βιντεο απο οποιονδηποτε κανει καλη δουλεια σε unbox/review πρεπει να σου πω οτι το αν ειναι να αραδιαζεις τα specs με ηχο backround την φωνη σου.. ασ'το... τα specs υπαρχουν παντου στο ιντερνετ.. και υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω που το κανουν.... 

δηλαδη καλυτερα παρε μια τουμπανο καρτα γραφικων και κανε first look gameplay σε mmorpg και λοιπα games

Επεξ/σία από Donalhioy
  • Like 1
Δημοσ.

Μικρόφωνο ουτε να το διανοηθείς 200+ ευρώ. Το Blue Snowball μπορείς να το βρείς με 60 ευρώ σε αμαζον ευρώπης και είναι ενα απο τα καλύτερα για youtubing, και αν αρχίσεις πιο σόβαρα τότε σκεφτεσαι για κατι πιο ακριβο. Επίσης, οχι στη φωτογραφική απο τη στιγμη που πάει μονο σε 1080p. σε βίντεο δεν θα κερδίσεις πάρα πολλα με πολύ ακριβή μηχανή, πρέπει να πάς σε τεχνάσματα με φωτισμό και με το περιβάλλον που τραβας. Αμα θές ποιότητα πάς πολύ ψηλά οποτε πάρε μια καλή mirrorless με λίγο λιγότερα χρήματα. +τρίποδο +κανένα led ring

Επίσης για youtubing εχεςι πολύ λιγο αποθηκευτικό χώρο και τον ssd δεν θα τον πρότεινα. Τελος απο την κάρτα μη περιμένεις πολλά στο rendering αν εχεις σκοπο ναχρησιμοποιήσεις πρόγραμμα που εκμεταλέβεεται την κάρτα σου. Η CPU είναι καλή και αν μιλάμε για 1 βίντεο τη βδομάδα, και μια ώρα να σου κάνει να παραχθεί δεν έχεις θέμα.

+1 σε ότι είπε ο Donalhioy σε ότι είπε για τακανάλια youtube/unboxing

Δημοσ.

ποιο κουτι εχεις?

καποια πραματα που ειδα να στα πω... 

μου φαινονται αρκετα υπερβολικα τα χρηματα για το μικροφωνο..  

εδω εβαλες επεξεργαση φτηνοτερο απο το μικροφωνο...

και σχετικα κακο ssd

parts απο τα οποια θα βγει ολη η δουλεια που θα κανεις..  

θελεις και τουλαχιστον 2-3 τερα να αποθηκευεις τα βιντεο.. 

οπως και για την φωτογραφικη αλλα μπορει να εισαι φωτογραφος ξερω γω..

τεσπα

τριποδα για την φωτογραφικη  εχεις?

ασχετο.. αλλα γιατι φωτογραφικη και οχι μια βιντεοκαμερα?

μια hero4 π.χ μαζι με ψιλο και κοντα τριποδα "λεμε τωρα"

ισως αν κοψεις και κανα 100αρι απο το mic να τα βαλεις για μια δευτερη καμερα τυπου goprohero

για δευτερη ληψη... "αφου θελεις να κανεις καλη δουλεια οπως λες.. καναλι unboxtherapy φαση"

κατι ακομα

βλεποντας πολλα βιντεο απο οποιονδηποτε κανει καλη δουλεια σε unbox/review πρεπει να σου πω οτι το αν ειναι να αραδιαζεις τα specs με ηχο backround την φωνη σου.. ασ'το... τα specs υπαρχουν παντου στο ιντερνετ.. και υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω που το κανουν.... 

δηλαδη καλυτερα παρε μια τουμπανο καρτα γραφικων και κανε first look gameplay σε mmorpg και λοιπα games

Μικρόφωνο ουτε να το διανοηθείς 200+ ευρώ. Το Blue Snowball μπορείς να το βρείς με 60 ευρώ σε αμαζον ευρώπης και είναι ενα απο τα καλύτερα για youtubing, και αν αρχίσεις πιο σόβαρα τότε σκεφτεσαι για κατι πιο ακριβο. Επίσης, οχι στη φωτογραφική απο τη στιγμη που πάει μονο σε 1080p. σε βίντεο δεν θα κερδίσεις πάρα πολλα με πολύ ακριβή μηχανή, πρέπει να πάς σε τεχνάσματα με φωτισμό και με το περιβάλλον που τραβας. Αμα θές ποιότητα πάς πολύ ψηλά οποτε πάρε μια καλή mirrorless με λίγο λιγότερα χρήματα. +τρίποδο +κανένα led ring

Επίσης για youtubing εχεςι πολύ λιγο αποθηκευτικό χώρο και τον ssd δεν θα τον πρότεινα. Τελος απο την κάρτα μη περιμένεις πολλά στο rendering αν εχεις σκοπο ναχρησιμοποιήσεις πρόγραμμα που εκμεταλέβεεται την κάρτα σου. Η CPU είναι καλή και αν μιλάμε για 1 βίντεο τη βδομάδα, και μια ώρα να σου κάνει να παραχθεί δεν έχεις θέμα.

+1 σε ότι είπε ο Donalhioy σε ότι είπε για τακανάλια youtube/unboxing

Ωραια βγαζω το seiren και βαζω το snowball , οσοι youtubers εχω δει, ως καμερα εχουν μια φωτογραφική σαν την παραπάνω. Εχω ακόμα 1 tb δίσκο και αλλαζω τον ssd, η καρτα οταν εκανα παλιά βίντεο αργούσε λίγο στο rendering αλλα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τρίποδο θα πάρω, αλλα γιατι να παρω καμερα hero4 ayth einai action camera

Δημοσ.

παραδειγμα στο ειπα.. 

το κουτι δεν εγραψες...

CASE COOLERMASTER RC-K350-KWN2-EN K350 WINDOW MIDI TOWER

έχω μια olympus stylus vh520. Λετε να κρατησω αυτή και απλά ναι πάρω τρίποδο;

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/7546182/Intel-Core-i3-6100-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/7445382/Asus-B150M-Plus-D3.html

http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html

http://www.skroutz.gr/s/6290832/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB-8.html

http://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html?from=best_picks

http://www.skroutz.gr/s/7602039/Western-Digital-Blue-3TB.html

λογικα με αυτο θα εισαι κομπλε με 502 ευρο..τιμες απο techstores

κουτι το δικο σου, και καρτα γραφικων το ιδιο.. τουλαχιστον για αρχη

βασικα θελεις μια καμερα που να γυρναει η οθονη ωστε να μπορεις να βλεπεις την ωρα που τραβας.. μην διαπιστωσεις αργοτερα οτι π.χ εισαι λιγο εκτος πλανου..

να εχει εξωτερικη θυρα μικροφωνου..αυτα τα ενσωματωμενα ειναι χαλια

να τραβα τουλαχιστον 1080p

σου βαζω αλλα 450 μαζι με τριποδα και για αυτη που εχεις ηδη

950 μεχρι στιγμης

θελεις επισης καλο φωτισμο.. και μικροφωνο..  απο 75 το καθενα και πιστευω οτι εισαι κομπλε..

υπολογισε και ενα αγορασμενο προγραμμα επεξεργασιας εικονας-ηχου

Δημοσ.

CASE COOLERMASTER RC-K350-KWN2-EN K350 WINDOW MIDI TOWER

Κράτα αυτήν να δείς πως θα πάει και μετα βλέπεις. Το θέμα δεν είναι τόσο η ποιότητα αλλα το περιεχόμενο, να κάνεις κατι που θα τραβίξει, και οταν δείς οτι τραβάει τότε είναι που ασχολείσαι περισσότερο με τη ποιότητα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...