Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας ......μου εγκατεστησε to chrome th μηχανη αναζητησης yoursearching kai μολις το ανοιγω εμφανιζςται αυτη η μηχανη αναζητησης αντο για το google.......πως μπορω να το απεγκαταστησω τελειως και να μην ξαναεμφανιστει? σας ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα σας ......μου εγκατεστησε to chrome th μηχανη αναζητησης yoursearching kai μολις το ανοιγω εμφανιζςται αυτη η μηχανη αναζητησης αντο για το google.......πως μπορω να το απεγκαταστησω τελειως και να μην ξαναεμφανιστει? σας ευχαριστω

χρησιμοποίησε αυτό και θα είσαι οκ   

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ αλλα δε θελω να καυτεβασω προγραμμα καθαρισμου ....θελω χειροκινητα ...ξερω οτι γινεται απλα δε θυαμαι το πως 

Δημοσ.

σιγα αγορακια ......ηρρεμηστε .....και λιγο.......δε θελω ειρωνειες ......κουβεντα  κανουμε...........το ελυσα το προβλημα.....και σας ευχαριστω           και πιο ειδικοι τεχνικοι εξιδεικευμενοι υποτιθεται μου ειπαν οτι μπορει να χρειαστει και φορματ........αμα ηταν με το παραμικρο να κανουμε format.......αστο...

Δημοσ.

σιγα αγορακια ......ηρρεμηστε .....και λιγο.......δε θελω ειρωνειες ......κουβεντα  κανουμε...........το ελυσα το προβλημα.....και σας ευχαριστω           και πιο ειδικοι τεχνικοι εξιδεικευμενοι υποτιθεται μου ειπαν οτι μπορει να χρειαστει και φορματ........αμα ηταν με το παραμικρο να κανουμε format.......αστο...

είπαν format γιατί υπάρχουν κάποιοι που το χρεωνουν κοντά στο 50€ εύκολος τρόπος να βγάλεις εύκολα χρήματα  

Δημοσ.

είπαν format γιατί υπάρχουν κάποιοι που το χρεωνουν κοντά στο 50€ εύκολος τρόπος να βγάλεις εύκολα χρήματα 

ε ναι ....αν ειναι δυνατον με το παραμικρο να κανουμε format......kai ιο σοβαρο που ειχα κολλησει παλια..φορματ δεν εκανα ....το διορθωσανε χωρις φορματ.

Δημοσ.

ε ναι ....αν ειναι δυνατον με το παραμικρο να κανουμε format......kai ιο σοβαρο που ειχα κολλησει παλια..φορματ δεν εκανα ....το διορθωσανε χωρις φορματ.

good for you

Δημοσ.

εννοείται είναι η τελευταία επιλογή !!! αλλά άλλη χρέωση έχει ο καθαρισμός και άλλη το format δυστυχώς ορισμένοι το κάνουν αλλά γιαυτό υπάρχουν τα forum για να παίρνουμε γνώμες και να ανταλλάσσουμε εμπειρίες-γνώσεις .  

Δημοσ.

Αυτος που λεει " αυτα τα κοριτσακια " ειναι γνωστο τρολλ και αστειευεται, μη τον "παιρνεις" και τρελλα στα σοβαρα. Ο walker ειναι γνωστος αλητης των φορουμς και μη του ξαναμιλησεις..... ποτε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...