Προς το περιεχόμενο

Forthent VDSL και Asus Router sync no internet!

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από airthanos69,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την αναβάθμιση της γραμμής μου σε VDSL. Έχω το Asus DSL-AC68U, το οποίο συγχρονίζει κανονικά σε VDSL στα 49999/4969 αλλά δεν έχω internet. Πήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και ενώ την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν ότι μπορώ να βάλω ότι router θέλω, τώρα μου λένε ότι πρέπει να βάλω μόνο το δικό τους.

Έχετε καμιά ιδέα; 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την αναβάθμιση της γραμμής μου σε VDSL. Έχω το Asus DSL-AC68U, το οποίο συγχρονίζει κανονικά σε VDSL στα 49999/4969 αλλά δεν έχω internet. Πήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και ενώ την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν ότι μπορώ να βάλω ότι router θέλω, τώρα μου λένε ότι πρέπει να βάλω μόνο το δικό τους.

Έχετε καμιά ιδέα; 

ολα τα vdsl ρουτερ οπως και ολα τα adsl router παιζουν παντου.προβλημα εχει καποιος μονο αν εχει Iptv που θα πρεπει να την σεταρει ή αν εχει voip τηλεφωνια που θα πρεπει να την σεταρει αλλα δεν δινουν τα στοιχεια .ωωραια αγορα .περνα και το τελευταιο firmware γενικοτερα και κοιτα συχνα πυκνα για firmware.

1102.... το ειχα δει και σε αλλο forum και εχει σωστη τιμη.

αυτο ειναι στο ιδιοκτητο δικτυο.ολοι οι παροχοι οσο ξερω στο ιδιοκτητο παιζουν με 835 οπως 835 παιζει και ο οτε και η εξαιρεση ειναι η forthnet που στο ιδιοκτητο της παιζει με vlan id 1102.

Βαλε 835 γιατι πρεπει να παιρνεις απο καμπινα του οτε. Τουλαχιστον εμενα ετσι δουλεψε!

αν καποιος ειναι απο καμπινα ναι ετσι ειναι.αν παιρνει απο το ιδιοκτητο της forthnet μονο τοτε βαζει το 1102.πχ το technicolor που δινει η forthnet εχει 2 ppp connections.το ενα με 835 και το αλλο με 1102 vlan id.

Καλημέρα.... το 835 έλυσε το πρόβλημα! Ευχαριστώ.

οταν καποιος παιρνει απο καμπινα του οτε βαζει το vlan id του οτε που ειναι 835.

Δημοσ.

Μπορεί μήπως κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία από τα settings του Speedport Entry 2i κλειδωμένο σε VDSL?

Στο σπίτι μου υποστηρίζεται VDSL αλλά ο ΟΤΕ δεν το έχει δώσει επίσημα. Ο διπλανός μου τράβηξε αυτόματα VDSL ρυθμίσεις (δεν ξέρουμε πως έγινε) και μετά ξέχασε username και password από το router και δεν μπορώ να δω τις ρυθμίσεις του τώρα.. Κλειδώνει στα 24 από 15 που έχουμε κανονικά.

Δημοσ.

α.μπορει να το κανει hard reset.β.μηπως αυτος ζητησε νεα γραμμη και του εδωσαν adsl απο το kv οποτε και για αυτο κλειδωνει σε vdsl 24 mbit?ο οτε σε πολλους συνδρομητες εδωσε vdsl απο το kv αλλα τους εκοψε στα 24mbit σαν να ειχαν adsl για να μην πληρωνουην παραπανω.θα μπορουσε να σου δωσει και adsl24 απο το kv αλλα εκει υπαρχουν περιορισμοι για να μην κανει παρεμβολες στους αλλους παροχους οποτε ο οτε τους γυρναει σε vdsl24 που παιζουν και πιο σταθερα.ή μπορει να εγινε μετα απο καμια βλαβη.να μην ηθελαν να  χαλασουν αλλο κεντρικο και να τον εριξαν εκει.οποτε αμα γινει θα γυρισει και σε σενα αυτοματα.θα μπορουσες να μπεις και να ξετσεκαρεις τα αλλα modulations και να αφησεις μονο το vdsl αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει τιποτα.μηπως το ειχε δωσει για καμια βλαβη?αν και παραξενο απο την αλλη αφου παιζει στα 15 να του εδωσαν απο kv.συνηθως το κανουν οταν καποιος παιζει πολυ χαλια λογω αποστασης απο το αστικο κεντρο.βεβαια αν δεν υπαρχουν πολλα κεντρικα ζευγαρια εκει ναι μπορει να τον βαλει απο το kv.αλλωστε ο οτε σιγα σιγα σε kv θελει να τους παει ολους.

Δημοσ.

α. φοβάμαι μήπως χάσει τις ρυθμίσεις του και αυτός με hard reset.

β. Ναι όντως είχε πρόβλημα σε κάποια φάση. Δεν ήξερα οτι έπαιζε το σκηνικό που λες. Αν ξετσεκάρω τα αλλα modulations και αφησω μονο το vdsl, δεν συγχρονίζει. 

Αν βάλω τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για VDSL και διαγράψω αυτές που έχει για ADSL πιστεύω μπορεί να πιάσει. Αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά :(

Δημοσ.

χλωμο.συνηθως στο 99,99999 το dslam κανονιζει που θα συγχρονισεις και οχι το router.οποτε οπως ειπες δεν πειραξε κατι και επαιξε vdsl που σημαινει οτι καποιος τον αλλαξε οποτε δεν θα χασει κατι.ωραια εφοσον ξετσεκαρεις τα υπολοιπα modulation και δεν παιζει δεν εισαι στο Kv.αλλωστε μπορεις να δεις και αλλιως αν εισαι απο το kv ή οχι.απο το attenuatiον.αν ο φιλος σου εχει attenuation 2-3-4-5 τοτε ειναι απο kv.

δεν υπαρχει καποια ρυθμιση.αν πετυχαινε θα πετυχαινε με το modulation και μονο.το να αλλαξεις το username και να φτιαξεις συνδεση vdsl δεν εχει καμια σχεση με το συγχρονισμο που ειναι ασχετος με ολα οτι και γινεται αυτοματα.απλα μαλλον τον γυρισαν σε vdsl.αφοβα μπορει να κανει hard reset.αν ξερεις κανεναν στον οτε να σε γυρισει και σενα θα εισαι μια χαρα.εκτος αν το κανουν σταδιακα ή εκτος οπως ειπαν αν ηταν λογω βλαβης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...