logo15 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ας πουμε οτι εχω ενα hub με σκληρους στο modem πανω. Το βλεπουν και τις ταινιες εκει τις διαβαζουν και παιζουν κανονικα?
graphist83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ναι, εφοσον το δικτυο σου υποστηριζει DLNA. Οπως τα περοσσοτερα NAS.
logo15 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ναι, εφοσον το δικτυο σου υποστηριζει DLNA. Οπως τα περοσσοτερα NAS. Δεν εχω NAS. Απλα συνδεω εναν USB σκληρο στην θυρα του μοντεμ και τον εχω σαν αποθικευτικο χωρο
graphist83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αν το μοντεμ μπορει να τον κανει κοινοχρηστο μεσω DLNA θα ειναι ορατος. Με τα modem - router δεν το εχω. Με τις TV το μονο που αρκει ειναι το DLNA.
heavyrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν δεν τον κανει κοινοχρηστο και ορατο μεσω dlna πρεπει να "χτυπησεις" σε καποιον player, πχ kodi αν ειναι android tv, την ip του ρουτερ και θα τον δει ως δικτυακό δισκο. Δεν ξερω αν γινεται αυτο βαζοντας την ip του ρουτερ (θα ειναι της μορφης 192.168.1.1\"καποιο ονομα" ) στον browser της τηλεόρασης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα