killer76 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα να μπορώ να βάλω στους 3 υπολογιστες μου και να βλεπω τα αρχεια μου? Γιατι με της microsoft δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Με τα homegroup κλπ.
rfc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 πες τι θες να κανεις να σε βοηθησουμε, δεν ειναι δυσκολο, homegroup δε χρειαζεται να φτιαξεις.
killer76 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Θέλω στον κάθε υπολογιστή να έχω έναν φάκελο πχ. Files, και να μπορώ να τους βλέπω από κάθε υπολογιστή. Δλδ... αν κάθομαι στο desktop pc, να βλέπω κάπου laptop1\files και laptop2\files. αν κάθομαι στο laptop1 να βλέπω desktop\files και laptop2\files αν κάθομαι στο laptop2 να βλέπω desktop\files και laptop1\files και φυσικά να έχω απόλυτη πρόσβαση στους φακέλους (αντιγραφή, μετονομασία, διαγραφή κλπ) Ξέρω ζητάω πολλά αλλά θα προτιμούσα (αν υπάρχει) ένα προγραμμα δωρεάν που να κάνει αυτή την δουλειά. Δεν θέλω να μπλέξω με καμμια σουίτα πρόγραμμα που κάνει παπάδες και έχει ένα κάρο ρυθμίσεις. Δοκίμασα με homegroup, αλλά μια δουλεύει, μια δεν συνδέεται κλπ Εν τω μεταξι στο ένα έχω 7αρια, στο άλλο 8,1, στο άλλο 10άρια. Για αυτό θέλω κάτι ΕΚΤΟΣ windows.
Lolarikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τί εννοείς πρόγραμμα; Το θέμα είναι οι υπολογιστές να είναι στο ίδιο δίκτυο, να επιτρέπουν inbound connections και να έχεις κάνει κατάλληλα κοινόχρηστους στους φακέλους. Επιπλέον να είναι ολοι σε public profile για να αποφύγεις παρατράγουδα. Ανοίγεις δηλαδή το My computer ή όπως αλλιώς λέγεται και πας network βρίσκεις το όνομα του υπολογιστή σου και κάνεις εκεί paste τον φάκελο που θες να κάνεις κοινόχρηστο.
killer76 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τί εννοείς πρόγραμμα; Το θέμα είναι οι υπολογιστές να είναι στο ίδιο δίκτυο, να επιτρέπουν inbound connections και να έχεις κάνει κατάλληλα κοινόχρηστους στους φακέλους. Επιπλέον να είναι ολοι σε public profile για να αποφύγεις παρατράγουδα. Ανοίγεις δηλαδή το My computer ή όπως αλλιώς λέγεται και πας network βρίσκεις το όνομα του υπολογιστή σου και κάνεις εκεί paste τον φάκελο που θες να κάνεις κοινόχρηστο. Εννοώ κάποιο τρόπο/πρόγραμμα χωρίς να αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία των windows. Σαν παράδειγμα προγράμματος (άλλη περίπτωση βέβαια, αλλά τονίζω το παράδειγμα), όπως είναι πχ. ένα ftp client. Πως δηλαδή κατεβάζω τον filezilla και βλέπω φακέλους/αρχεία του host μου, έτσι και με το χ,ψ πρόγραμμα να βλέπω τα αρχεία των άλλων υπολογιστών μου. Είναι στο ίδιο δίκτυο και έχω την πλήρη πρόσβαση των υπολογιστών.
The_Judas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δες και αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μοιάζει σαν αυτό που ψάχνεις: http://www.d-lan.net/
killer76 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δες και αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μοιάζει σαν αυτό που ψάχνεις: http://www.d-lan.net/ Αυτό είναι σχεδόν ότι θέλω σε UI και απλές ρυθμίσεις!!! Απλά εδώ ΜΟΝΟ κατεβάζεις στον δίσκο, από τα άλλα pc. Θέλω κάτι τέτοιο αλλά να μπορώ να τρέξω, αποκόψω, μεταφέρω σε άλλους υπολογιστές.
tsakonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ποιο απλά δε γίνεται. Homegroup είναι άχρηστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα