argate7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Υπάρχει η δυνατότητα σε windows να βάλω σε ένα txt αρχείο password με αποτέλεσμα όποτε κάποιος προσπαθεί να το ανοίξει, να χρειάζεται να εισάγει τον κωδικό αλλιώς να μην ανοίγει ποτέ το αρχείο αυτό? Θα ήταν καλύτερο να μη χρειαστεί κάποια εφαρμογή, δηλαδή να παίζει με native τρόπο, αλλά και με εφαρμογή δε θα έλεγα όχι. Προσοχή.. Δε θέλω να κάνω κρυφό το αρχείο. Θέλω να μπορώ να του κάνω διπλό κλικ και πριν ανοίξει με notepad να ζητάει password.
defacer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Όχι. Εκτός αν δεν είναι "αρχείο" αλλά κανονικό πρόγραμμα και τα κάνει μόνο του.
corsair04 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Υπάρχει η δυνατότητα σε windows να βάλω σε ένα txt αρχείο password με αποτέλεσμα όποτε κάποιος προσπαθεί να το ανοίξει, να χρειάζεται να εισάγει τον κωδικό αλλιώς να μην ανοίγει ποτέ το αρχείο αυτό? Θα ήταν καλύτερο να μη χρειαστεί κάποια εφαρμογή, δηλαδή να παίζει με native τρόπο, αλλά και με εφαρμογή δε θα έλεγα όχι. Προσοχή.. Δε θέλω να κάνω κρυφό το αρχείο. Θέλω να μπορώ να του κάνω διπλό κλικ και πριν ανοίξει με notepad να ζητάει password. για txt δεν ξέρω αλλά μπορείς να το κανείς σε word και να ζητάει κωδικό για να ανοίξει ένα συγκεκριμένο αρχείο
argate7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 για txt δεν ξέρω αλλά μπορείς να το κανείς σε word και να ζητάει κωδικό για να ανοίξει ένα συγκεκριμένο αρχείο Για word ξέρω ότι παίζει. Ελπίζω να μπορέσω από word να κάνω export σε txt και να παίξει το συγκεκριμένο.
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπορείς να το βάλεις σε ένα zip αρχείο με κωδικό. Τα win έχουν native υποστήριξη για το zip αρχεία, οπότε δεν θα χρειαστεί κάποιο έξτρα πρόγραμμα. Εγώ το έκανα με το winrar όπου επέλεξα να το συμπιέσει σε zip και να βάλει password. Το αποτέλεσμα... test.zip PASS=123
thepoint Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αυτό που βγάζει με δεξί κλικ ιδιότητες σε φάκελο ή αρχείο και μετά επιλογή για προχωρημένους τελευταία επιλογή γράφει "κρυπτογράφηση περιεχομένων για διασφάλιση των δεδομένων" τι σημαίνει δεν το κάνει το λειτουργικό αν ο υπολογιστής διαθέτει TPM ή όπως το λένε; Εκτός κι αν δεν σου δίνει το σύστημα κωδικό στη περίπτωση αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα