poulios_s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 για σας παιδια θελω βοηθεια .. μολις εβγαλα ενα σκληρο σατα αποτο λαπτοπ γιατι δε το αναγνωριζε και μου εβγαζε συνεχια system not found... τον συνδεσα το deskop και δε το βλεπει καθολου... παω στι διαχειριση δισκων και μου βγαζη ... δισκοσ 1 αγωσστος.. χωρις προετιμασια... και μου εχει να επιλεξω MBR KAI GTP..το θεμα ειναι οτι εχει μεσα αρχεια τα οποια τα χριαζομαι και δε θελω να κανο κατι βιαστικα και να τα χασω.. γνωμες...
corsair04 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 για σας παιδια θελω βοηθεια .. μολις εβγαλα ενα σκληρο σατα αποτο λαπτοπ γιατι δε το αναγνωριζε και μου εβγαζε συνεχια system not found... τον συνδεσα το deskop και δε το βλεπει καθολου... παω στι διαχειριση δισκων και μου βγαζη ... δισκοσ 1 αγωσστος.. χωρις προετιμασια... και μου εχει να επιλεξω MBR KAI GTP..το θεμα ειναι οτι εχει μεσα αρχεια τα οποια τα χριαζομαι και δε θελω να κανο κατι βιαστικα και να τα χασω.. γνωμες... τα έχασες όχι να τα χάσεις ο δίσκος θέλει αντικατάσταση όταν έχουμε σημαντικά αρχεία φροντίζουμε να έχουμε πάρει backup το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να αποτανθείς σε επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν αλλά το κόστος θα είναι υψηλό
Silverage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε με κάνα linux. Μπορεί να στα εμφανίσει.
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μπορείς να κάνεις format μήπως και φτιάξει ο δίσκος και μετα να κάνεις ανάκτηση αρχείων με το ontrack easy recovery ή το recuva μήπως και πάρεις τα αρχείας σου , ετσι και αλλιώς και έτσι που τον έχεις τώρα παλι δεν εχεις πρόσβαση στα αρχεία σου
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ίσως με Linux τα δεις και καταφέρεις να τα πάρεις. Πάντως μην κάνεις format
corsair04 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 πριν αρκετούς μήνες είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα προσπάθησα όλες τις λύσεις και τελικά ο δίσκος χτύπησε δεν νομίζω ότι είναι εύκολη δουλεία προσωπική μου γνώμη οπότε θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου επίσης εφόσον ορισμένοι είχαν επιτυχείς προσπάθειες στην ανάκτηση των δεδομένων γιατί δεν κάνουν έναν οδηγό για την σωστή ανάκτηση και ποιες επιλογές υπάρχουν καθώς και προγράμματα . ευχαριστώ
άδικος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 επίσης εφόσον ορισμένοι είχαν επιτυχείς προσπάθειες στην ανάκτηση των δεδομένων γιατί δεν κάνουν έναν οδηγό για την σωστή ανάκτηση και ποιες επιλογές υπάρχουν καθώς και προγράμματα . ευχαριστώ Έχουν κάνει εδώ και εδώ και σε πολλά άλλα νήματα.
corsair04 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Έχουν κάνει εδώ και εδώ και σε πολλά άλλα νήματα. Διάχυτες πληροφορίες που δεν μπορούν τα προσπελαστούν από την αναζήτηση οπότε πρότεινα στην ενότητα του hardware ένα νέο θέμα που να εμπεριέχει έναν οδηγό να βοηθά στην ανάκτηση έτσι και όλα θα είναι ομαδοποιημένα και να μπορούν αυτοί που θέλουν να κάνουν χρήση τους Μιας και γνωρίζεις το αντικείμενο θα μπορούσες να το αναλάβεις εσύ !! (Μιας και μετά λεγόμενα σου οι προσπαθείς σου ήταν επιτυχημένες) .
άδικος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Διάχυτες πληροφορίες το πρώτο pinned νήμα στις μονάδες αποθήκευσης και άρθρο στο wiki δε τις λες. Το όλο θέμα της ανάκτησης είναι τέτοιο που δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος προσέγγισης πέρα από κάποιες κατευθυντήριες γραμμές ή do's & don'ts μιας και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αλλά ούτε και στάνταρ προγράμματα που να αποδίδουν πάντα. Γι'αυτό υπάρχει και το σχετικό "τα έχασα όλα" νήμα που ο καθένας ποστάρει για να βοηθηθεί. Συμφωνώ πως ο οδηγός είναι κάπως χαμένος μέσα στο νήμα αλλά δε σκοπεύω να φτιάξω άλλον για κάτι που υπάρχει ήδη 2 φορές στο φόρουμ. Εξάλλου μέσα στο νήμα δίνονται όπου χρειάζεται και άλλες κατευθύνσεις για οδηγούς ή κατάλληλες εφαρμογές. Προσωπικά δεν αναφέρθηκα σε δικές μου επιτυχημένες προσπάθειες αλλά είναι δεδομένο πως εδώ μέσα πολύς κόσμος έχει βοηθηθεί και σώσει τα χαμένα δεδομένα. Το ότι κάποιοι άλλοι απέτυχαν δε σημαίνει πως πρέπει να αποθαρρύνουν τους υπόλοιπους από το να προσπαθήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα