Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, μια βοηθεια!

θελω να εκτυπωσω ενα γραφημα π.χ.

image.png

και οταν το εκτυπωνω, εκτυπωνει μονο τους αριθμους 0,1,2,3,4,5,6 τις "κατηγοριες" χαμηλα και τις "σειρες" και δεν εκτυπώνει τις οριζπντιες γραμμες και τα ποσοστα με τα χρωμματα

σε αυτο image.png

δεν εκτυπωνει τιποτα,  και γενικως οτι "σχηματα" βαζω, οπως γραμμες τετραγωνα κτλ

πως μπορω να το φτιαξω να τα εκτυπώνει;;; στην προεσκοπιση εκτυπωσεις φαινονται ολα κανονικα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα και πώς λύνεται, αλλά η πρώτη μου σκέψη θα ήταν να το αποθηκεύσω ως pdf και να τυπώσω από το pdf. Έτσι ναι μεν δεν θα αντιμετώπιζα το πρόβλημα, αλλά θα εκπλήρωνα τουλάχιστον το στόχο μου, δηλ. την εκτύπωση.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν βοηθάει το παρακάτω...

Click on the Office button and then on Word Options and then on Display and under the Printing options section of the dialog, check the box for "Print drawings created in Word"

Δημοσ.

Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα και πώς λύνεται, αλλά η πρώτη μου σκέψη θα ήταν να το αποθηκεύσω ως pdf και να τυπώσω από το pdf. Έτσι ναι μεν δεν θα αντιμετώπιζα το πρόβλημα, αλλά θα εκπλήρωνα τουλάχιστον το στόχο μου, δηλ. την εκτύπωση.

Ηταν η πρωτη σκέψη που εκανα να κάνω, κι όμως μς έκπληξη είδα οτι ενω το εκανα pdf και να είναι μέσα κανονικά οι γραμμές κα τα σχεδια κανονικά και να μην τα εκτυπώνει τα ίδια που δεν εκτυπώνει και απευθείας στο word
Δημοσ.

Για να δούμε αν επιβεβαιώνεται ο Μέρφι...

Μήπως σου τελείωσε το έγχρωμο μελάνι και τυπώνει μόνο ότι είναι μαύρο και όχι τα χρώματα;

Αν εισάγεις μια φωρτογραφία στο word και τυπώσεις τι βγαίνει;

Δημοσ.

Για να δούμε αν επιβεβαιώνεται ο Μέρφι...

Μήπως σου τελείωσε το έγχρωμο μελάνι και τυπώνει μόνο ότι είναι μαύρο και όχι τα χρώματα;

Αν εισάγεις μια φωρτογραφία στο word και τυπώσεις τι βγαίνει;

οχι φιλε μου, εχω μελανι, γραφω μια προταση διπλα και το εκτυπωνει κανονικα! το ιδιο και η φωτογραφια που αναφερεις!! 

image.png

οτι εχει να κανει με σχηματα οπως δειχνω στην εικονα, και σε γραφιμα αυτο που αναφερα παραπανω δεν βγαζει. 

αυτες τις γραμμες που εχω στην εικονα βαλει θελω να εκτυπωσω και ρουφαει το χαρτι και το παιταει σαν αν ειναι κενη η σελιδα (και μελανι να μην ειχε θα εκαναν οι κεφαλες οτι εκτυπωνουν)

δοκιμασα και με office 2003 και 2007 αλλα το ιδιο...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...