Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα δεν ειμαι σίγουρος αν το πρόβλημα μου  ειναι σε κάρτα γραφικών η ram η motherboard .

στην αρχή μετα απο μια αναβάθμιση του boster 3 στην κάρτα γραφικών, ειχα θεμα την οθόνη μου έσβηνε για 3 δεύτερα και άναβε με το να μου γράφει οτι παρουσιάστηκε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών, αλλα στο σύστημα δεν μου έδειχνε πουθενά θαυμαστικό , τέλος πάντων, απο σήμερα το πρωί μου βγάζει αυτο το pc https://www.youtube.com/watch?v=DhSra7dRhxw  στο bios μπαίνει ομως ,,εχει κανεις καμιά ιδέα τι μπορεί να ειναι ? δεν θέλω να προχωρήσω σε format ,δεν θελω να χασω τα αρχεία μου και δεν ξερω αν μπορώ να συνδέσω των σκληρό δίσκο με το laptop να πάρω τα αρχεία  αν γίνετε κατι τέτοιο φυσικά ,

αν κάποιος ξέρει κατι ας μου στείλει

α ο υπολογιστής δεν κλείνει η οθόνη μόνο και ενας μικρός ήχος σαν τακ

Δημοσ.

σιγουρεψου οτι στο  , αλλιως πας για repair με το cd των windows 

αυτα απο μενα..

1st priority ειναι ο δίσκος αυτο δεν το κατάλαβα αδερφε μου   σορρυ αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικός

Δημοσ.

Aν δεν έχει συμβεί κάτι στο hardware που απεύχομαι δε χρειάζεται να σκάς σιγάτο πρόβλημα κάνε εγκατάσταση εκ νέου των windows ΧΩΡΙΣ ΝΑ κάνεις φορμάτ ή να διαγράψεις το partition και όταν τελειώσει κάνεις εγκατάσταση εκ νέου drivers προγραμμάτων, και τακτοποιείς τα αρχεία σου που θα είναι στον φάκελο απο την προηγούμενη εγκατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε τα ubuntu σε ένα DVD η σε φλασακι αν έχεις πρόχειρο και μπουταρε εστί χωρίς τον hdd να δις αν γίνετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...