antonisioannoy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος χρηστης σε Mac ψαχνω μια βδομαδα και πλεον για παιχνιδια αλλα δυστυχως απο οτι βλεπω στο Pirate Bay υπαρχουν λιγα απο το 2011 τιποτα πιο καινουργιο παρακαλω ας με βοηθησετε με τις γνωσεις σας ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giarosenko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Λύση 1) Πούλα το MBP και πάρε καλό Windows laptop για games.Λύση 2) Εγκατάσταση Windows στο MBP. [LINK] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος χρηστης σε Mac ψαχνω μια βδομαδα και πλεον για παιχνιδια αλλα δυστυχως απο οτι βλεπω στο Pirate Bay υπαρχουν λιγα απο το 2011 τιποτα πιο καινουργιο παρακαλω ας με βοηθησετε με τις γνωσεις σας ευχαριστω παιχνιδια και mac ΔΕΝ πανε μαζι. Τζαμπα λεφτα εδωσες, και windows να βαλεις δεν θα τρεχει τιποτα νεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος χρηστης σε Mac ψαχνω μια βδομαδα και πλεον για παιχνιδια αλλα δυστυχως απο οτι βλεπω στο Pirate Bay υπαρχουν λιγα απο το 2011 τιποτα πιο καινουργιο παρακαλω ας με βοηθησετε με τις γνωσεις σας ευχαριστω τι specs εχει το laptop σου; και ποια παιχνιδια θελεις να παιξεις.. Υπάρχουν σχεδόν όλοι οι τιτλοι πλεον και συνεχεία βγαίνουν και άλλοι.. επίσης υπαρχει και η λυση bootcamp αλλα ένα ένα.. καλοριζικο θα το κατα ευχαριστηθείς να είσαι σίγουρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisioannoy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 τι specs εχει το laptop σου; και ποια παιχνιδια θελεις να παιξεις.. Υπάρχουν σχεδόν όλοι οι τιτλοι πλεον και συνεχεία βγαίνουν και άλλοι.. επίσης υπαρχει και η λυση bootcamp αλλα ένα ένα.. καλοριζικο θα το κατα ευχαριστηθείς να είσαι σίγουρος! Εχω το μοντελο Mac Book Pro επεξεργαστης στα 2.50 GHZ Ram 4GB kai Intel HD Graphic απο το μηχανημα ειναι πολυ ευχαριστημενος και το αγορασα για επαγγελματικη χρηση ομως σε στιγμες που θελω να χαλαρωσω θελω να εχω ενα δυο παιχνιδια επανω αλλα δεν βρισκω στα διαφορα τορρεντ απο παιχνιδια θελω τα Euro Truck Simulator 2 kai Sims 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Φιλε ποιο μοντελο ακριβως εχεις, ποιας χρονιας δηλαδη, με i5 ή i7 ή καποιο παλιοτερο επεξεργαστη; Γραψε μας τα χαρακτηριστικα του γιατι υπαρχουν και τα δυο παιχνιδια που λες για Mac, τωρα αν θα μπορεις να τα τρεξεις εξαρταται απο το macbook που εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν θες βοηθεια για torrent να ξερεις πως θα στο κλειδωσουν. Αν θες αλλη βοηθεια γινε πιο συγκεκριμενος. Γενικα τιτλους θα βρεις (επι πληρωμη) σε steam αλλα και σε app store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisioannoy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ειναι το Macbook Pro mid 2012 καρτα γραφικων intel HD Graphic 4000 1536 MB επεξεργαστης 2,5GHz Intel Core I5 Μνημη 4GB 1600 MHz DDR3 Ξερω οτι υπαρχουν στο Steam επι πληρωμη αλλα ειναι υπερβολικες οι τιμες οταν υπαρχουν ελευθερα στο ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Επειδή όμως στο Insomnia απαγορεύονται τα link με παράνομο λογισμικό, είτε αγόρασε τα παιχνίδια που θέλεις, είτε ψάξε αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις