Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Θα ήθελα να μου πείτε σε ποιό ή σε ποιά ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα μπορώ να βρώ μια δερμάτινη θήκη τύπου πορτοφόλι με δυο μπροστινά παράθυρα αποκλειστικά για Xiaomi RedMi Note 3 εάν υπάρχουν, γιατί υπάρχουν στο skroutz αλλά δεν έχει μέγάλη γκάμα για το συγκεκριμένο κινητό.

Δημοσ.

Στο ebay όμως πληρώνεις μόνο με πιστωτική ή χρεωστική και όχι με αντικαταβολή, έτσι δεν είναι;

Συνήθως με βολέυει περισσότερο η αντικαταβολή όπώς γίνεται στα σκρουτζομάγαζα...

Δημοσ.

Την πρώτη την έχω βρεί και εγώ αλλά για αγορές εκτός Αθηνών σε επιβαρύνει με άλλα 6 ευρώ και από 10,80 σε πάει στα 16,80 δηλαδή 17 ευρώ συνολικά και η άλλη είναι για γυναίκες.....

• Like 1
Δημοσ.

Την πρώτη την έχω βρεί και εγώ αλλά για αγορές εκτός Αθηνών σε επιβαρύνει με άλλα 6 ευρώ και από 10,80 σε πάει στα 16,80 δηλαδή 17 ευρώ συνολικά και η άλλη είναι για γυναίκες.....

Για το rdmnote 3 θα πρέπει να περιμένεις να βρεις ποικιλία στην Ελλαδα, δεδομένου οτι ειναι καινουργια συσκευή. Η συμβουλή μου ειναι να αποκτήσεις μια κάρτα και να αρχίσεις τις αγορές απο ebay/amazon/aliexpress. Θα βρεις τεράστια ποικιλία (γενικότερα, οχι μονο για τις θηκες που θες) και θα πληρώνεις πολύ λιγότερα απο εγχώρια με αντικαταβολές. 

Edit: Το στουκυ εχει και αλλα χρώματα πέρα απο το roz

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου ρε φίλε!!! Να σαι καλά!!!

Όσο αφορά το στούκυ δεν είχα προσέξει ότι έχει και άλλα χρώματα...!

Θα διαλέξω μια από αυτές(Μαύρη κατά πάσα πιθανότητα)! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...