Προς το περιεχόμενο

Γιατί κάποιοι μένουν σε μια σχέση που έχει τελειώσει;

Time-splicer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ή αυτο που ειπατε μπορει απλα να περιμενουν να το τελειωσει ο αλλος για να μην φανουν αυτοι οι κακοι και στο ταιρι και στον περιγυρο..

κοροιδευοντας ετσι το ταιρι,τον περιγυρο και κυριως τον εαυτο! 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κοροιδευοντας ετσι το ταιρι,τον περιγυρο και κυριως τον εαυτο! 

δυστυχως απο κοροιδια αλλο τιποτα..

και απο ατομα ανευ υποψιας.. που λες μα κοιτα ποσο ερωτευμενοι ειναι!!! ολα για το θεαθηναι..

τελικα σαν παρατηρητης δε μπορεις ποτε να ξερεις μεσα στη σχεση τι γινεται!! εδω μπορει να μη ξερουν ουτε καν και οι 2 παρα μονο ο ενας :/

ΑΒΥΣΣΟΣ

• Like 2

δυστυχως απο κοροιδια αλλο τιποτα..

και απο ατομα ανευ υποψιας.. που λες μα κοιτα ποσο ερωτευμενοι ειναι!!! ολα για το θεαθηναι..

τελικα σαν παρατηρητης δε μπορεις ποτε να ξερεις μεσα στη σχεση τι γινεται!! εδω μπορει να μη ξερουν ουτε καν και οι 2 παρα μονο ο ενας :/

ΑΒΥΣΣΟΣ

Δεν εχει σημασια το περαν πασας υποψιας.Ο καθενας μπορει να το κανει αυτο. Εγκλωβιζεται ο ανθρωπος μεσα στην ανασφαλεια και τα περιξ αυτης.Πνιγεται και πνιγει!

• Like 1

Φοβούνται την αλλαγή. Γιατί πολλές φορές χωρισμός σημαίνει αλλαγή σε πολλές συνήθειες και σε παρέες.

Επίσης υπάρχει και ο παράγοντας συμφέρον... δεν θέλουν να είναι μπακούρια για πολύ καιρό αν δεν έχουν βρει άλλο ταίρι.

• Like 1

Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι σπουδαιοι αν εχουν σχεση, ασχετα αν η σχεση βρωμαει και ζεχνει. .

Αυτο το ξερουν μονο αυτοι, εξω φαινονται ζηλευτοι

• Like 8

ανθρωποι ειμαστε..  παρε την πιο επιφανειακη απαντηση που θα βρεις... πολυ δυσκολα να πεσεις εξω

οι γυναικες γιατι καλοπερνανε αν μαλιστα ο αλλος το φυσαει... 

οι αντρες για το σεξ..

ή  απο συνηθεια.

Επισκέπτης

Δεν περίμενα να συμφωνήσω με στάβι αλλά αυτό που είπε είναι εντελώς to the point

Τα άλλα είναι άλλα λόγια να (μην) αγαπιόμαστε

Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι σπουδαιοι αν εχουν σχεση, ασχετα αν η σχεση βρωμαει και ζεχνει. .

για την περιπτωση που λες,εχω την μια φιλη μου που ειναι με το αγορι της απο δευτερα λυκειου. σημερα ειναι κι οι δυο 25 κι ειναι ακομη μαζι. ηταν ο ενας ο πρωτος του αλλου(κανεις δεν ειχε ξανακανει σεξ) . μεχρι τωρα δεν εχουν παει με αλλους κι αυτο το ξερω καλα γιατι ειναι κολλητοι μου κι οι δυο. εχουν περασει εννοειται απο προβληματα και καβγαδες κι οπως ειναι λογικο κι απο κρισεις ρουτινας και βαρεμαρας , εχουν μεινει και καποιο καιρο χωριστα αλλα ποτε δεν εψαξαν κατι αλλου και τοσα χρονια συνεχιζουν μαζι. η περιπτωση λοιπον του φιλου σου δεν εχει σχεση με την ερωτηση του ΟP. 

Και εγώ σου λέω οτι ούτε οι άλλοι έψαξαν για κάτι άλλο άρα μια χαρά σχέση έχει, τώρα ας νομίζει ο καθένας οτι θέλει.

Το χω δει σε τουλάχιστον δύο γνωστούς μου και ειλικρινά δεν τ καταλαβαίνω.. ποιο το νόημα να είσαι σε μια σχέση που πλέον δεν είσαι ερωτευμενος με τον άλλον και τον εχεις βαρεθει.. παντρεμενοι δεν ειστε παιδια δεν εχετε και ειστε μικροι σε ηλικια; Εχω ακουσει το γνωστο οτι φοβουνται τη μοναξια.. αλλα 25 χρονων τι ακριβώς φοβούνται; 

(ΥΓ χωρίς να υπάρχει κάποιο όφελος οικονομικό)

Γιατί δεν τα έχουν βρει με τον δικό τους εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλός φίλος του εαυτού σου, αλλά αν το καταφέρεις, είσαι απελευθερωμένος από όλες τις λοιπές ανούσιες κοινωνικές μλκς.

Όταν δώθηκε η αφορμή να χωρίσω το έκανα χωρίς δεύτερη σχέση. Την πέταξα από το σπίτι, της έδωσα και το μερίδιό της σε ρευστό, ένα πολιτισμένο διαζύγιο και τέλος. Ούτε την έχω δει ούτε της έχω μιλήσει 7 χρόνια τώρα.

Και με το παραμικρό η οποιαδήποτε πέρνει τα παπούτσια στο χέρι της πλέον. Δεν φοβάμαι να κάνω το βήμα, γιατί η ζωή είναι μια ζαριά μόνο.

• Like 1

Πες τα ρε στάβι. Στο μεταξι τωρα που ξαφανιστηκες δεν πιστευω να ειχες μπλεξει με κανεναν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...