Muchacho Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 KABATZA 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 αυτο ειναι πολυ διαφορετικο,καμια σχεση. αυτοι προφανως κι αγαπιουνται και δεν βρισκουν αλλους να ταιριαζουν καλυτερα. ειναι μαζι απο πολυ μικροι οποτε δυσκολο να μην χωριζαν ποτε,αλλα απο την στιγμη που χωρισαν τοσες φορες κι ειχαν κι αλλες εμπειριες μιλαμε για αλλη περιπτωση. εδω λεμε να μην χωριζεις ενω εχεις βαρεθει και δεν θες αλλο. Δεν είναι πολύ διαφορετική περίπτωση, ελάχιστα διαφορετική είναι. Και τα άτομα που αναφέρθηκα δεν είχαν σχέσεις και εμπειρίες με άλλους, χώριζαν για πολύ λίγο μετά από γκρίνιες και τα ξαναέφτιαχναν πάλι χωρίς να μπούνε άλλοι στην μέση, δεν είναι λογικό να χωρίζεις και να τα ξαναβρίσκεις 4 και 5 φορές με το ίδιο άτομο και ίσως λίγες λέω. Βαρεμάρα και σε αυτούς πρέπει να υπάρχει σίγουρα και το έχουν συνειδητοποιήσει σίγουρα οτι πάλι θα έχουν πρόβλημα, αλλά ισχύει οτι ειπώθηκε και για την άλλη περίπτωση, βολεύονται μεταξύ τους και βαριούνται να ρισκάρουν να κάνουν σχέσεις με άλλα πρόσωπα οπότε προτιμούν να τα ξαναφτιάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loveisforfree Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν είναι πολύ διαφορετική περίπτωση, ελάχιστα διαφορετική είναι. Και τα άτομα που αναφέρθηκα δεν είχαν σχέσεις και εμπειρίες με άλλους, χώριζαν για πολύ λίγο μετά από γκρίνιες και τα ξαναέφτιαχναν πάλι χωρίς να μπούνε άλλοι στην μέση, δεν είναι λογικό να χωρίζεις και να τα ξαναβρίσκεις 4 και 5 φορές με το ίδιο άτομο και ίσως λίγες λέω. Βαρεμάρα και σε αυτούς πρέπει να υπάρχει σίγουρα και το έχουν συνειδητοποιήσει σίγουρα οτι πάλι θα έχουν πρόβλημα, αλλά ισχύει οτι ειπώθηκε και για την άλλη περίπτωση, βολεύονται μεταξύ τους και βαριούνται να ρισκάρουν να κάνουν σχέσεις με άλλα πρόσωπα οπότε προτιμούν να τα ξαναφτιάξουν. δηλαδη θες να μου πεις πως δεν εχουν παει ποτε με αλλους? νομιζω πως αυτο και μονο δειχνει πως μαλλον προκειται για αληθινη αγαπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 δηλαδη θες να μου πεις πως δεν εχουν παει ποτε με αλλους? νομιζω πως αυτο και μονο δειχνει πως μαλλον προκειται για αληθινη αγαπη. Το περίμενα οτι θα το ρωτούσες αυτό. Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και για την άλλη περίπτωση, και που ξέρεις αν ο άλλος που τα έχει χρόνια με την άλλη χωρίς να χωρίσουν δεν την απάτησε στα κρυφά και δεν πήγε με άλλη κοπέλα έστω και για λίγο..... μην ακούσω "αυτά φαίνονται/θα το είχε πάρει πρέφα η κοπέλα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εθελοτυφλούν .. δεν βλέπουν το τέλμα...φόβος για το ξεχωριστό "αύριο" η αδιαφορία ακόμα και για το "τέλος"ουδείς αναντικατάστατος στον παρα-χυμένο εκ του παρωχημένου χρόνου....συνήθως σε τέτοιος περιπτώσεις, ένα τρίτο πρόσωπο βγάζει την ταμπέλα "αδιέξοδο"και λες ... "φως άναψε"...στείρο γνώθι σαυτόν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loveisforfree Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το περίμενα οτι θα το ρωτούσες αυτό. Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και για την άλλη περίπτωση, και που ξέρεις αν ο άλλος που τα έχει χρόνια με την άλλη χωρίς να χωρίσουν δεν την απάτησε στα κρυφά και δεν πήγε με άλλη κοπέλα έστω και για λίγο..... μην ακούσω "αυτά φαίνονται/θα το είχε πάρει πρέφα η κοπέλα". η αληθεια ειναι πως ειναι εντυπωσιακο το να μην πας με αλλον/η οταν ειναι τοσο πανευκολο στις μερες μας οποτε αν δε το εχουν κανει τοτε μαλλον θελουν πραγματικα ο ενας τον αλλον. οχι δε θα πω αυτο αν και κακα τα ψεματα συνηθως μαθενεται κατι τετοιο. ειδικα οταν κανεις απο τους δυο δεν εχει παει με αλλους κι ηταν ο ενας ο πρωτος του αλλου , αν μετα καποιος παει με αλλον/η τοτε φαινεται γιατι κατι αλλαζει ,κατι που δε μπορει να κρυφτει. δε μπορεις ποτε να ξερεις σιγουρα μονο οι ιδιοι ξερουν αληθινα. παντως οπως και να εχει αφου γυρναει συνεχεια ο ενας στον αλλον μαλλον γουσταρονται πραγματικα και τα προβληματα προκυπτουν απο αλλα θεματα κι οχι τοσο βαρεμαρας. η περιπτωση που λεμε ειναι η περιπτωση που ειχα δει και σε εναν φιλο μου. ολη μερα ελεγε ποσο εχει βαρεθει τη κοπελα του κι οτι ουτε να κανουν σεξ δε γουσταρει πια αλλα δε την χωριζε! ο λογος που δε το εκανε ηταν γιατι ειχε καποιον να περναει τη μερα του,να λεει τις γκρινιες του και να βγαινει εξω. ξερεις ποτε χωρισε? οταν βρηκε εν τελη αλλη για να κανει σχεση. φυσικα ο συγκεκριμενος την ειχε κερατωσει κιολας πιο πριν πολλες φορες κι εκεινη της ειχε μαθει κιολας ολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν είναι πολύ διαφορετική περίπτωση, ελάχιστα διαφορετική είναι. Και τα άτομα που αναφέρθηκα δεν είχαν σχέσεις και εμπειρίες με άλλους, χώριζαν για πολύ λίγο μετά από γκρίνιες και τα ξαναέφτιαχναν πάλι χωρίς να μπούνε άλλοι στην μέση, δεν είναι λογικό να χωρίζεις και να τα ξαναβρίσκεις 4 και 5 φορές με το ίδιο άτομο και ίσως λίγες λέω. Βαρεμάρα και σε αυτούς πρέπει να υπάρχει σίγουρα και το έχουν συνειδητοποιήσει σίγουρα οτι πάλι θα έχουν πρόβλημα, αλλά ισχύει οτι ειπώθηκε και για την άλλη περίπτωση, βολεύονται μεταξύ τους και βαριούνται να ρισκάρουν να κάνουν σχέσεις με άλλα πρόσωπα οπότε προτιμούν να τα ξαναφτιάξουν. για την περιπτωση που λες,εχω την μια φιλη μου που ειναι με το αγορι της απο δευτερα λυκειου. σημερα ειναι κι οι δυο 25 κι ειναι ακομη μαζι. ηταν ο ενας ο πρωτος του αλλου(κανεις δεν ειχε ξανακανει σεξ) . μεχρι τωρα δεν εχουν παει με αλλους κι αυτο το ξερω καλα γιατι ειναι κολλητοι μου κι οι δυο. εχουν περασει εννοειται απο προβληματα και καβγαδες κι οπως ειναι λογικο κι απο κρισεις ρουτινας και βαρεμαρας , εχουν μεινει και καποιο καιρο χωριστα αλλα ποτε δεν εψαξαν κατι αλλου και τοσα χρονια συνεχιζουν μαζι. η περιπτωση λοιπον του φιλου σου δεν εχει σχεση με την ερωτηση του ΟP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Από όσους δώσανε τις απαντήσεις μέχρι τώρα, πόσοι δεν κάνουν το ίδιο και με τις φιλικές σχέσεις; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ^ χεχε πες τα χρυσόστομε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 εμένα πάντως μου αρέσει να είμαι μόνος μου.. αλλά και να κάνω σχέση καμιά γκόμενα δέν θα μου κάνει αυτά που θέλω στο κρεβάτι.. οπότε γιατί να χαλάω τα χρήματα μου μαζί της για τηλέφωνα και εξόδους? για το συναίσθημα? μπλιάχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Από όσους δώσανε τις απαντήσεις μέχρι τώρα, πόσοι δεν κάνουν το ίδιο και με τις φιλικές σχέσεις; πολλοιιιιι!! αλλα γιαυτο χανομαστε κιολας με τον καιρο με καποια ατομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Συμφωνώ με αρκετά απο τα σχόλια. Η ρουτίνα σκοτώνει δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Η δύναμη της συνήθειας. Your Diabolically Lazy BrainYour brain is pretty darn incredible. It grasps quantum physics and converts cow manure into biofuel with the same alacrity that it overeats, skips out on spin class, and hits the snooze button on the alarm, particularly, especially, when it knows it shouldn't. http://www.huffingtonpost.com/gayatri-devi-md/your-diabolically-lazy_b_2916724.html που τα είδε τα γκρίκλις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebody(: Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλη ερωτηση με αναμενομενες απαντησεις.. μου ρχονται 1001 λογοι.. βολεμα, καλο σεξ (χλωμο βεβαια σε σχεση που εχει τελειωσει αλλα whatever -ισως σεξ σκετο- ), η βαρεμαρα να ξαναμαθαινεις τον αλλον (που στη τελικη δεν ειναι βαρεμαρα τελικα, ειναι μαγεια αλλα ετσι μοιαζει στην αρχη) , μακροπροθεσμες δεσμευσεις (πχ καποιο προγραμματισμενο γεγονος που εχουν κανει σχεδια μαζι), γονεις στη μεση να πρηζουν, φιλοι να πρηζουν εξισου. ή αυτο που ειπατε μπορει απλα να περιμενουν να το τελειωσει ο αλλος για να μην φανουν αυτοι οι κακοι και στο ταιρι και στον περιγυρο.. νομιζω ομως οτι τα περισσοτερα πηγαζουν απο την ανασφαλεια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Για το δωρεάν σεξ, οσο πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα