TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ποκεριστας;;;;;; wannabe.. Κάποια στιγμή πού θα μου πάει.. θα το εξασκήσω κι αυτό το άθλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τώρα που είπες μέχρι τέλους να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι που το χω απορία όσον αφορά τις ονειρώξεις σημαίνει οτι οι μαμάδες σας το παιρναν χαμπάρι γιατί βρισκαν λερωμένα τα σεντόνια σας; Στάβη αυτό σηκώνει νέο thread (Παρασκευής)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 όσον αφορά τις ονειρώξεις σημαίνει οτι οι μαμάδες σας το παιρναν χαμπάρι γιατί βρισκαν λερωμένα τα σεντόνια σας; 1)αν είχα μαμά καλά θα ήταν 2)Τα σεντόνια τα έπλενα μόνος (η φόραγα προφυλακτικό στον ύπνο μην έχω ιστορίες μετά ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantpow Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 και εγω ξενερωσα το ξερω πως εκτος απο τα μουτρα μου θα φαω και ξυλο απο τους καγκουρο-πρωην , το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη ασε που την βλεπω 1 χρονο στον υπνο μου , μεχρι τελους πλεον εχω γινει κουραστικος και κανω σαν παιδακι ,αυτη μου απανταει με ερωτησεις.. μονο καμια φορα οταν γινομαι απειλητικος του στυλ καλως μιλαμε κτλ γινεται καταφατικη. Προχτες πηγαμε για καφε με την παρεα μας γιατι οι δυο μας μαλλον δεν θελει να παμε , κατι τις ειπα και μου λεει δεν μου το εχει ξαναπει κανεις ποτε αυτο και μετα ετρεμε. Τις στελνω μηνυμα γιατι ετρεμες και μου απανταει πινω πολλους καφεδες. Εγω νευριαζω και τις λεω στα ισια να μου πεις ναι η οχι . μετα μου εστελνε μλκιες. Της στελνω καλα οκ σε ζοριζω τωρα και εκκει εληξε , δεν μου απαντησε ποτε στο ναι η οχι. Την ρωτησα γιατι μου απαντας στα μυνηματα δεν απαντησε ουσιαστικα Οποτι εχω καταλαβει μαλλον θελει να ειμαστε φιλοι, επειδη ειμαι εμφανισιμος. Οτι πλεον εχει ξεφυγει απο παρακμιακες παρεες ? Παντως αφου δεν εχω μπλοκ ακομα μπορει να σημαινει κατι μπορει και τιποτα, Η απλα μπορει να με κοροιδευει γιατι εχουν μια ομαδα ανεβαζουν συνομιλιες και κραζουν κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 χαχα τι θρεντ εμψυχωσης να ανοιξεις απο μερικους αληθεια δεν παιρνεις .... ναι ναι την κανονισα σου λενε χαχαχ οτι και να τους ρωτησεις οποτε τι συζητηση σοβαρη να γινει αμα λεει ο αλλος ψεμματα να αρχισουμε τους αστικους μυθους αμα ειναι ναι βγηκα και εγω πριν εξω πηγα στο περιπτερο καμάκωσα την τυπισσα εκει και μου ειπε τωρα στο σχολασμα να περάσω απο το σπιτι της θα με περιμενει με ανοιχτες ..... αγκάλες. Ειδικά κάποιους που δεν τους έχω δει ποτέ με γυναίκα δεν τους πιστεύω με τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 πλεον εχω γινει κουραστικος και κανω σαν παιδακι ,αυτη μου απανταει με ερωτησεις.. μονο καμια φορα οταν γινομαι απειλητικος του στυλ καλως μιλαμε κτλ γινεται καταφατικη. Προχτες πηγαμε για καφε με την παρεα μας γιατι οι δυο μας μαλλον δεν θελει να παμε , κατι τις ειπα και μου λεει δεν μου το εχει ξαναπει κανεις ποτε αυτο και μετα ετρεμε. Τις στελνω μηνυμα γιατι ετρεμες και μου απανταει πινω πολλους καφεδες. Εγω νευριαζω και τις λεω στα ισια να μου πεις ναι η οχι . μετα μου εστελνε μλκιες. Της στελνω καλα οκ σε ζοριζω τωρα και εκκει εληξε , δεν μου απαντησε ποτε στο ναι η οχι. Την ρωτησα γιατι μου απαντας στα μυνηματα δεν απαντησε ουσιαστικα Οποτι εχω καταλαβει μαλλον θελει να ειμαστε φιλοι, επειδη ειμαι εμφανισιμος. Οτι πλεον εχει ξεφυγει απο παρακμιακες παρεες ? Παντως αφου δεν εχω μπλοκ ακομα μπορει να σημαινει κατι μπορει και τιποτα, Η απλα μπορει να με κοροιδευει γιατι εχουν μια ομαδα ανεβαζουν συνομιλιες και κραζουν κοσμο Τα συνηθίζουν αυτά τα κορίτσια όταν καταλάβουν ότι τις γουστάρεις.σε κάνουν νάζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 πλεον εχω γινει κουραστικος και κανω σαν παιδακι ,αυτη μου απανταει με ερωτησεις.. μονο καμια φορα οταν γινομαι απειλητικος του στυλ καλως μιλαμε κτλ γινεται καταφατικη. Προχτες πηγαμε για καφε με την παρεα μας γιατι οι δυο μας μαλλον δεν θελει να παμε , κατι τις ειπα και μου λεει δεν μου το εχει ξαναπει κανεις ποτε αυτο και μετα ετρεμε. Τις στελνω μηνυμα γιατι ετρεμες και μου απανταει πινω πολλους καφεδες. Εγω νευριαζω και τις λεω στα ισια να μου πεις ναι η οχι . μετα μου εστελνε μλκιες. Της στελνω καλα οκ σε ζοριζω τωρα και εκκει εληξε , δεν μου απαντησε ποτε στο ναι η οχι. Την ρωτησα γιατι μου απαντας στα μυνηματα δεν απαντησε ουσιαστικα Οποτι εχω καταλαβει μαλλον θελει να ειμαστε φιλοι, επειδη ειμαι εμφανισιμος. Οτι πλεον εχει ξεφυγει απο παρακμιακες παρεες ? you are friendzoned. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όλες είναι παρθένες! Προφανώς και δεν το εννοεί με την έννοια της παρθενιάς. Μάλλον προς το θέμα πουτανιάς το πάει (το "πουλάει" σε αυτόν που "πληρώνει" τα περισσότερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekStatistic Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Πάντως για να επανέλθω στο θέμα, το αν η σχέση έχει τελειώσει νομίζω απασχολεί ιδιαιτέρως τα πρώτα -άντα. Εκεί που έχεις ήδη περάσει τις μεγάλες κάβλες και τα τραγικά ερωτοχτυπήματα της ηλικίας, είχες ένα γεναίο μερίδιο σε όλα τα δράματα και τις κλάψες και τις υπερβολές που ακολούθησαν και έχεις κατασταλάξει στο οτι θέλεις έναν νορμαλ άνθρωπο για μια νορμάλ σχέση. Και εκεί που τον βρίσκεις και ζείτε μαζί 2-3 χρόνια, και πάνε όλα καλά, διαπιστώνεις οτι μοιραία δεν είσαι πια ερωτευμένος - ᾽αλλά είναι ο δικός σου άνθρωπος᾽ όπως συμπληρώνουν όλοι. Και υπάρχει το αιώνιο ερώτημα: Αυτή είναι η adult σχέση και έτσι θα μας πάει από δω και πέρα ή πρέπει στα καλά καθούμενα να χωρίσω; +1 Και σχολιάζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή στα γύρω στα 3 χρόνια ο έρωτας να γίνει αγάπη και η αδρεναλίνη μιας εξόδου με το ταίρι σου ρουτίνα.Αλλά αυτό όπως και πολλά άλλα είναι σύμφωνο με τις αρχες λειτουργίας του ανθρωπινου οργανισμού μας και της φύσης μας.Οπότε αν θεωρείς ότι ο άλλος εν τέλει αξίζει σαν άτομο να μοιραστείς τη ζωή σου συνεχίζεις με την αναπόφευκτη ρουτίνα που είναι νομοτελειακό ότι θα προκύψει με τον/την οποιαδήποτε. Θεωρώ τυχερούς όσους ξεκίνησαν τη σχέση τους από αγνό έρωτα παρά από συμφέρον/αγωνία για αποκατάσταση γιατί μιλάμε για άλλα θεμέλια/βάσεις μιας σχέσης και άλλου τύπου αγάπη από μια "συμφεροντολογική" που είναι πολύ μακριά από το ιδεατό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 +1 Και σχολιάζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή στα γύρω στα 3 χρόνια ο έρωτας να γίνει αγάπη και η αδρεναλίνη μιας εξόδου με το ταίρι σου ρουτίνα.Αλλά αυτό όπως και πολλά άλλα είναι σύμφωνο με τις αρχες λειτουργίας του ανθρωπινου οργανισμού μας και της φύσης μας.Οπότε αν θεωρείς ότι ο άλλος εν τέλει αξίζει σαν άτομο να μοιραστείς τη ζωή σου συνεχίζεις με την αναπόφευκτη ρουτίνα που είναι νομοτελειακό ότι θα προκύψει με τον/την οποιαδήποτε. Θεωρώ τυχερούς όσους ξεκίνησαν τη σχέση τους από αγνό έρωτα παρά από συμφέρον/αγωνία για αποκατάσταση γιατί μιλάμε για άλλα θεμέλια/βάσεις μιας σχέσης και άλλου τύπου αγάπη από μια "συμφεροντολογική" που είναι πολύ μακριά από το ιδεατό. Γι' αυτο ειναι και ιδιαιτερως τυχεροι, αν και σπανιο, οσοι μπορεσαν και κρατησαν σχεσεις, και συνεχισαν, απο τα φοιτητικα χρονια... Τοτε που τιποτε δεν ηταν ακομη εδραιωμενο στις ζωες τους, και αρα ηταν μαζι επειδη το ηθελαν, οχι απο συμφερον.... Οταν περασουν τα χρονια, και ο καθενας εχει βαλει τη ζωη του σε μια ροτα, απο τη μια ισως ξερεις καλυτερα τι θες (αντε βρες το ομως!), απο την αλλη ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος γιατι σε επελεξε ο αλλος. Σιγουρα, την δεδομενη στιγμη, εχεις φτασει καπου, εχεις κανει καποια πραγματα κλπ, ολα μπαινουν στο τραπεζι της συζητησης. Αλλα η πιο 'αγνη' μορφη σχεση ειναι αυτη, τοτε που τιποτε δεν ηταν δεδομενο... Λιγοι το εχουν καταφερει ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καρδιτσάρα ντιπ μυαλό,σ'αγαπώ μαρή χαζιά, εί... χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα