Προς το περιεχόμενο

Γιατί κάποιοι μένουν σε μια σχέση που έχει τελειώσει;

Time-splicer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ασχετο βεβαια αλλα ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει οταν πας για καφε για να την συναντησεις ενω γνωριζει οτι την γουσταρω  και φοραει οτι πιο ξεκωλο  υπαρχει και αυτη και η φιλη της ?

Σημαίνει ότι θα περάσεις καλά εις διπλούν..

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σημαινει καλυτερα φυγε μακρια , εκτος αν θες μονο να ριξεις κανα fuck.

και εγω ξενερωσα το ξερω πως εκτος απο τα μουτρα μου θα φαω και ξυλο απο τους καγκουρο-πρωην , το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη ασε που την βλεπω 1 χρονο στον υπνο μου , μεχρι τελους

και εγω ξενερωσα το ξερω πως εκτος απο τα μουτρα μου θα φαω και ξυλο απο τους καγκουρο-πρωην , το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη ασε που την βλεπω 1 χρονο στον υπνο μου , μεχρι τελους

ε τοτε καλα σου ειπα , ριξε κανα fuck να σου φυγει κι ο καημος. για παραπανω δεν ειναι

τώρα που είπες μέχρι τέλους

να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι που το χω απορία

όσον αφορά τις ονειρώξεις

σημαίνει οτι οι μαμάδες σας το παιρναν χαμπάρι γιατί βρισκαν λερωμένα τα σεντόνια σας;

• Like 1

το πρόβλημα δέν είναι άν κάποιος μένει ή δεν μένει σε μιά σχέση.. το πρόβλημα είναι ότι οι ελληνίδες δέν το δίνουν λές και θα τους μαραθεί ο βασιλικός..

έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όλες είναι παρθένες!

• Like 1

τώρα που είπες μέχρι τέλους

να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι που το χω απορία

όσον αφορά τις ονειρώξεις

σημαίνει οτι οι μαμάδες σας το παιρναν χαμπάρι γιατί βρισκαν λερωμένα τα σεντόνια σας;

γουέλ πλέηντ

Ήρθε η ώρα για χώσιμο. Πρεπει να ορμήξει.

Ελπίζουμε σε ενημέρωση..

• Like 1

γουέλ πλέηντ

Ελπίζουμε σε ενημέρωση..

Ελπιζω να ειναι καμια ενημερωση της προκοπης μην μας βγει Φλαουτιστας και αυτος να τον καλει η τυπισσα να της την πέσει και αυτος να το ριξει στο φλάουτο και μετα αμα τον ρωτησεις ... ναι ναι τελικα την εριξα!!! Και να μην ξαναμιλησει για το θεμα!

• Like 2

Επισκέπτης

Τι έγινε παιδιά με το φλαουτίστα, κάνα λινκ;

Να ανοίξουμε θρεντ εμψύχωσης για σπρώξιμο αν το χουν ανάγκη καποιοι συμφορουμίτες, γιατί όχι

χαχα τι θρεντ εμψυχωσης να ανοιξεις απο μερικους αληθεια δεν παιρνεις .... ναι ναι την κανονισα σου λενε χαχαχ οτι και να τους ρωτησεις οποτε τι συζητηση σοβαρη να γινει αμα λεει ο αλλος ψεμματα να αρχισουμε τους αστικους μυθους αμα ειναι ναι βγηκα και εγω πριν εξω πηγα στο περιπτερο καμάκωσα την τυπισσα εκει και μου ειπε τωρα στο σχολασμα να περάσω απο το σπιτι της θα με περιμενει με ανοιχτες ..... αγκάλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...