bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τι να κλάσει το Cosmopolitan μπροστά στο Μπλα Μπλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ασχετο βεβαια αλλα ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει οταν πας για καφε για να την συναντησεις ενω γνωριζει οτι την γουσταρω και φοραει οτι πιο ξεκωλο υπαρχει και αυτη και η φιλη της ? Σημαίνει ότι θα περάσεις καλά εις διπλούν.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τι έχουμε εδώ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μόνο ο DDevil λείπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantpow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 σημαινει καλυτερα φυγε μακρια , εκτος αν θες μονο να ριξεις κανα fuck. και εγω ξενερωσα το ξερω πως εκτος απο τα μουτρα μου θα φαω και ξυλο απο τους καγκουρο-πρωην , το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη ασε που την βλεπω 1 χρονο στον υπνο μου , μεχρι τελους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 και εγω ξενερωσα το ξερω πως εκτος απο τα μουτρα μου θα φαω και ξυλο απο τους καγκουρο-πρωην , το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη ασε που την βλεπω 1 χρονο στον υπνο μου , μεχρι τελους ε τοτε καλα σου ειπα , ριξε κανα fuck να σου φυγει κι ο καημος. για παραπανω δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 και εγω ξενερωσα το ξερω πως εκτος απο τα μουτρα μου θα φαω και ξυλο απο τους καγκουρο-πρωην , το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη ασε που την βλεπω 1 χρονο στον υπνο μου , μεχρι τελους τώρα που είπες μέχρι τέλους να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι που το χω απορία όσον αφορά τις ονειρώξεις σημαίνει οτι οι μαμάδες σας το παιρναν χαμπάρι γιατί βρισκαν λερωμένα τα σεντόνια σας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ποιος ανέφερε τις ονειρώξεις? Έχασα επεισόδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σημαίνει ότι θα περάσεις καλά εις διπλούν.. Ήρθε η ώρα για χώσιμο. Πρεπει να ορμήξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 το πρόβλημα δέν είναι άν κάποιος μένει ή δεν μένει σε μιά σχέση.. το πρόβλημα είναι ότι οι ελληνίδες δέν το δίνουν λές και θα τους μαραθεί ο βασιλικός.. έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όλες είναι παρθένες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 τώρα που είπες μέχρι τέλους να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι που το χω απορία όσον αφορά τις ονειρώξεις σημαίνει οτι οι μαμάδες σας το παιρναν χαμπάρι γιατί βρισκαν λερωμένα τα σεντόνια σας; γουέλ πλέηντ Ήρθε η ώρα για χώσιμο. Πρεπει να ορμήξει. Ελπίζουμε σε ενημέρωση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 γουέλ πλέηντ Ελπίζουμε σε ενημέρωση.. Ελπιζω να ειναι καμια ενημερωση της προκοπης μην μας βγει Φλαουτιστας και αυτος να τον καλει η τυπισσα να της την πέσει και αυτος να το ριξει στο φλάουτο και μετα αμα τον ρωτησεις ... ναι ναι τελικα την εριξα!!! Και να μην ξαναμιλησει για το θεμα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τι έγινε παιδιά με το φλαουτίστα, κάνα λινκ; Να ανοίξουμε θρεντ εμψύχωσης για σπρώξιμο αν το χουν ανάγκη καποιοι συμφορουμίτες, γιατί όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 χαχα τι θρεντ εμψυχωσης να ανοιξεις απο μερικους αληθεια δεν παιρνεις .... ναι ναι την κανονισα σου λενε χαχαχ οτι και να τους ρωτησεις οποτε τι συζητηση σοβαρη να γινει αμα λεει ο αλλος ψεμματα να αρχισουμε τους αστικους μυθους αμα ειναι ναι βγηκα και εγω πριν εξω πηγα στο περιπτερο καμάκωσα την τυπισσα εκει και μου ειπε τωρα στο σχολασμα να περάσω απο το σπιτι της θα με περιμενει με ανοιχτες ..... αγκάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 γουέλ πλέηντ Ποκεριστας;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα