totem_lost Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το μόνο που εμεινε ενα συναισθημα αδικιας,ταπεινωσης και χασουρας. Μη χάνεις άλλο χρόνο με το παρελθόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγω πάντως απο τοτε που σταματησα να κάνω μακροχρονιες σχέσεις βρηκα την υγεια μου , δε λεω κάποιες φορές μια μοναξιά την νιώθεις αλλα δεν έχω παραπονο .... ουτε με απιστιες χαλάστηκα ουτε με τσακωμούς ουτε με εξαπατησεις κτλπ κτλπ στο μεταξυ απο την αρχη δειχνω το αληθινο μου προσωπο ποσο χαλαρος ειμαι ποσο δεν γουσταρω τις γκρινιες ποσο ελευθερος θελω να ειμαι να μην μου λεει εμενα τι να κανω η αλλη σε στυλ θα παμε εκδρομη θα παμε εδω θα παμε εκει. Οτι γουσταρω θα κάνω και αν σ αρέσει. Μια ζωη αυτη ηταν η νοοτροπια μου! Ακουω κατι απιστευτα περιστατικα! Η αλλη ειναι παντρεμενη και πηδιεται με τον πρωην της οσο ο άλλος κοιμαται μέσα. Ελπιζω κάποια μέρα να το πάρει χαμπαρι ο δικος της και να μην την έχει βάλει σε τιποτα συμβολαια και δάνεια σπιτιου για να μπορει να τη διαολοστειλει ευκολοτερα την πτανα. Θες να γμηθεις μωρη ξεφτυλισμενη? τραβα σε κανα ξενοδοχειο. Θυμαμαι και τις διαφωνιες που ειχαμε εδω μεσα σχετικα με τους πρωην. Δεν υπάρχει συνομιλια με τον πρωην οταν έχεις νυν ο πρωην μας τελειωσε. ΥΓ Εννοειται πως αμα βρω τυπισσα με κατανοηση θα μαζευτω ... αλλα γενικα βλεπω οτι έχουν γαλουχηθει κάπως περιεργα ή ετσι ηταν απο μονες τους οποτε ειμαι ανυποχώρητος. Φυσικα οσο ανεβαινει το λεβελ της εμφάνισης μεγαλώνει και το υφάκι - απαιτησεις σε στυλ σιγα μάγκα εγω οποιον θέλω βρισκω μου κάνεις και τον ζορικο? άντε καλη τυχη τράβα βρες τον χαχαχα εσυ με την εμφανιση σου εγω με την τσέπη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγω πάντως απο τοτε που σταματησα να κάνω μακροχρονιες σχέσεις βρηκα την υγεια μου , δε λεω κάποιες φορές μια μοναξιά την νιώθεις αλλα δεν έχω παραπονο .... ουτε με απιστιες χαλάστηκα ουτε με τσακωμούς ουτε με εξαπατησεις κτλπ κτλπ στο μεταξυ απο την αρχη δειχνω το αληθινο μου προσωπο ποσο χαλαρος ειμαι ποσο δεν γουσταρω τις γκρινιες ποσο ελευθερος θελω να ειμαι να μην μου λεει εμενα τι να κανω η αλλη σε στυλ θα παμε εκδρομη θα παμε εδω θα παμε εκει. Οτι γουσταρω θα κάνω και αν σ αρέσει. Μια ζωη αυτη ηταν η νοοτροπια μου! Δεν φαινεσαι και για ατομο που να αντεχει να μεινει καποια μαζι σου μακροχρονια. Κι αν εισαι εσυ χαλαρος που στις 10 λεξεις που λες οι 11 ειναι πικραμενη κριτικη τι να πουνε κι αλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 εσυ με την εμφανιση σου εγω με την τσέπη μου. Signature material 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν φαινεσαι και για ατομο που να αντεχει να μεινει καποια μαζι σου μακροχρονια. Κι αν εισαι εσυ χαλαρος που στις 10 λεξεις που λες οι 11 ειναι πικραμενη κριτικη τι να πουνε κι αλλοι. Οχι δεν θα άντεχε , δεν θα την έπαιρνε να κάνει τις μαλακιες της οπως απιστιες , απαιτησεις , ψεμματα κτλπ. Εδω που τα λέμε οντως ειναι μεγάλη πικρα να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές.Αλλα αυτο δεν βαραινει εμάς εκεινες δεν τιμάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν φαινεσαι και για ατομο που να αντεχει να μεινει καποια μαζι σου μακροχρονια. Κι αν εισαι εσυ χαλαρος που στις 10 λεξεις που λες οι 11 ειναι πικραμενη κριτικη τι να πουνε κι αλλοι. "Μην κρίνεις για να μην κριθεις" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 "Μην κρίνεις για να μην κριθεις" Απο ποιους να κριθουν ρε φιλε?!! απο αυτους που τελικά βρισκουν και τους βάζουν στο βρακι τους? αυτοι ολο ναι ναι λενε με τη γλώσσα εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οχι δεν θα άντεχε , δεν θα την έπαιρνε να κάνει τις μαλακιες της οπως απιστιες , απαιτησεις , ψεμματα κτλπ. Εδω που τα λέμε οντως ειναι μεγάλη πικρα να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές.Αλλα αυτο δεν βαραινει εμάς εκεινες δεν τιμάει. Εδω εσυ κοροιδευες την κοινωνικη διαταραχη μου και μ'εβριζες, δεν νομιζω να σε παιρνει να μιλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Απο ποιους να κριθουν ρε φιλε?!! απο τους βουτυράτους που τελικά βρισκουν και τους βάζουν στο βρακι τους? αυτοι ολο ναι ναι λενε με τη γλώσσα εξω. Αυτό ίσως είναι το ωραίο σ'αυτή τη ζωή, να διαλέγουμε ο καθένας αυτό που μας "κάνει" μέσα από τη διαφορετικοτητα μας. Το "spoiler" μου έχει να κάνει με την άποψή μου ότι δεν είναι καλό να κρίνουμε. Να λέμε τη γνώμη μας είναι οκ και θεμιτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εδω εσυ κοροιδευες την κοινωνικη διαταραχη μου και μ'εβριζες, δεν νομιζω να σε παιρνει να μιλας. Ποτε δεν εβρισα αλλα βεβαια το πηρα στη πλάκα το θεμα γιατι δεν μου φανηκε σοβαρο τα περισσοτερα ειναι μεσα στο μυαλο σας δεν υπάρχουν καν εσεις δημιουργειτε φανταστικους τύπους που θέλουν να σας την πέσουν , που θα σας παρενοχλήσουν σεξουαλικά οτι ειναι λιγουρηδες και άλλα τέτοια. Ε γενικα οταν βλεπεις μια γυναικα να έχει κατεβασμενη μουρη μαλλον ολα αυτα θα σκέφτεται και εγω αυτο παντα το παιρνω στο χαβαλέ γιατι μου φαινεται τελειως κουφο ωραια θα σου κανει καμακι ο αλλος και τι εγινε? αμα δε θες πες του ευγενικα οχι και τελος. Ουτε να μασας πατατακια με ανοιχτο το στομα για να τον αηδιασεις οπως ειχες γραψει ουτε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ποτε δεν εβρισα αλλα βεβαια το πηρα στη πλάκα το θεμα γιατι δεν μου φανηκε σοβαρο τα περισσοτερα ειναι μεσα στο μυαλο σας δεν υπάρχουν καν εσεις δημιουργειτε φανταστικους τύπους που θέλουν να σας την πέσουν , που θα σας παρενοχλήσουν σεξουαλικά οτι ειναι λιγουρηδες και άλλα τέτοια. Ε γενικα οταν βλεπεις μια γυναικα να έχει κατεβασμενη μουρη μαλλον ολα αυτα θα σκέφτεται και εγω αυτο παντα το παιρνω στο χαβαλέ γιατι μου φαινεται τελειως κουφο ωραια θα σου κανει καμακι ο αλλος και τι εγινε? αμα δε θες πες του ευγενικα οχι και τελος. Ουτε να μασας πατατακια με ανοιχτο το στομα για να τον αηδιασεις οπως ειχες γραψει ουτε τιποτα. Και εβρισες και κοροιδεψες και περασες σε προσωπικη επιθεση απροκλητα. Ξαναλεω οτι το θεμα δεν ειχε να κανει με πεσιμο και τα συναφη, αλλα με κοινωνικο αγχος. Εσυ τι το γυρνας και το ξαναγυρνας εκει δεν καταλαβαινω. Για να εχει ο αλλος τετοια θεματα κατι εχει συμβει οποτε μην βγαζεις τοσο ευκολα συμπερασματα. Κι οσο για το μασημα ε σιγα για τρολλαρισμα το εκανα, μερικους μας αρεσει να εχουμε λιγο τρελα δεν ειναι κακο. Εσυ στα 20 σαν 50χρονος φεροσουν. Τεσπα, βγηκαμε off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ο συγκεκριμένος είναι ικανος να παραποιηση ακομα και τα αποτελεσματα των εξετασεων αχιαιχιαιιχιαιχια (λογω κομπλεξ). Ολοι οι Βαλκάνιοι έτσι είναι. Αν και σιγά σιγά μας ξεπερνάν οι περισσότεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantpow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ασχετο βεβαια αλλα ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει οταν πας για καφε για να την συναντησεις ενω γνωριζει οτι την γουσταρω και φοραει οτι πιο ξεκωλο υπαρχει και αυτη και η φιλη της ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ασχετο βεβαια αλλα ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει οταν πας για καφε για να την συναντησεις ενω γνωριζει οτι την γουσταρω και φοραει οτι πιο ξεκωλο υπαρχει και αυτη και η φιλη της ? σημαινει καλυτερα φυγε μακρια , εκτος αν θες μονο να ριξεις κανα fuck. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Cosmopolitan γίναμε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα