victor@ss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οι ανταγωνιστές της Ulefone έχουν ανακοινώσει την κυκλοφορία των ναυαρχίδων τους, καθώς και διάφορα άλλα τηλέφωνα, αλλά η Ulefone παραμένει σιωπηλή. Μέχρι τώρα τουλάχιστον, που μας ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Vienna, του πρώτου τηλεφώνου της κινέζικης εταιρίας που στοχεύει κυρίως σε φίλους της μουσικής. Σύμφωνα με το aicompare θα διαθέτει μία οθόνη ανάλυσης 1920x1080 pixel και θα ενσωματώνει ενισχυτή. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε αρκετά ποιοτικότερο ήχο από το συνηθισμένο, που συναντάμε στα Smartphone.πηγή: aicompare.com
newsformobiles Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ψάχνοντας στο kimovil δεν μου έβγαλε κάτι. Ψάχνοντας όμως τον γούγλη μου έβγαλε τα ακουστικά Doogee Vienna. Λες να έκλεψε από εκεί το όνομα και την ιδέα!?
victor@ss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ψάχνοντας στο kimovil δεν μου έβγαλε κάτι. Ψάχνοντας όμως τον γούγλη μου έβγαλε τα ακουστικά Doogee Vienna. Λες να έκλεψε από εκεί το όνομα και την ιδέα!? Λογικά δε θα σου έβγαλε επειδή δεν έχουν ανακοινωθεί τα πλήρη χαρακτηριστικά Περιμένουμε, φαίνεται ενδιαφέρον
victor@ss Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ξεκίνησε η προπώληση του στα 200 δολλάρια. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του όσον αφορά τη μουσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα