kostis_Ss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 sorry , οχι 2 οθονες ειναι απο λαθος εγραψα 15, εννοω την μικροτερη
Kris_Lyn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Η οθόνη σου με το καλώδιό σου δεν ανοίγει. Η οθόνη του φίλου σου με το καλώδιό σου ανοίγει. Η οθόνη σου με το καλώδιο του φίλου σου ανοίγει. Έχω καταλάβει σωστά μέχρι εδώ;
kostis_Ss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι θεμα καλωδιου, ενα καλωδιο χρησιμοποιουμε, απλα για να ανοιξει η οθονη μου πρεπει πρωτα να συνδεσω το καλωδιο σε αλλη οθονη και μετα να το βγαλω απο την αλλη οθονη και να το συνδεσω στην δικια μου
Πέτρος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αν και δεν θα πρέπει να πετύχει...αν θέλεις, σβήσε την οθόνη σου, βγάλε της όλα τα καλώδια (και του ρεύματος, κυρίως) και άσε την έσι 2-3 ώρες. Μετά, ρεύμα, DVI, άναμμα και προσευχή ή εξορκισμός. 1
alekasas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μηπως ηρθε ωρα για καινουρια οθονη? Η οθονη δουλευει κανονικα? Την δοκιμασες σε αλλο pc?
kostis_Ss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ναι η οθονη δουλευει κανονκα σε αλλα Pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα