baskon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ποια τελεια; Οτι να ναι mail γραφεις και ξεμπερδευεις..Δε ζητανε καν να κανεις verify το λογαριασμο.. Και σε μενα εχουν ερθει ολα τα πραγματακια απο zapals..
overpower Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν θες να εχεις το email μπορεις να το κανεις σε μορφη "χ.χχ@ ή χχ.χ@" etc...
Avatar_GR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αν θες να εχεις το email μπορεις να το κανεις σε μορφη "χ.χχ@ ή χχ.χ@" etc... Νομίζω ότι η τελεία μετράει κανονικά στα email, οπότε είναι στην ουσία διαφορετικοί λογαριασμοί ο χ.χχ και ο χχ.χ@. Αν έχεις email χ.χχ και βάλεις κάπου το χχ.χ@ δεν θα παραλάβεις ποτέ το email δηλαδή. Έτσι νομίζω, δεν είμαι 100% σίγουρος
kalodrei Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 https://www.guerrillamail.com/inbox email μιας χρησης το κανεις ,το διαγραφεις τελιωσες , δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε ακομα για τα emails...
overpower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Νομίζω ότι η τελεία μετράει κανονικά στα email, οπότε είναι στην ουσία διαφορετικοί λογαριασμοί ο χ.χχ και ο χχ.χ@. Αν έχεις email χ.χχ και βάλεις κάπου το χχ.χ@ δεν θα παραλάβεις ποτέ το email δηλαδή. Έτσι νομίζω, δεν είμαι 100% σίγουρος Στο μαιλ μου εχω κανονικα τελεια, την αλλαξα σημειο και παλι το παρελαβα το μαιλ επιβεβαιωσης. 1
ekkli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Στο μαιλ μου εχω κανονικα τελεια, την αλλαξα σημειο και παλι το παρελαβα το μαιλ επιβεβαιωσης. έτσι είναι σίγουρα, στο gmail όμως, δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό γενικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα