Προς το περιεχόμενο

lg g3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

ενδιαφέρομαι για την αγορά του κινητού lg g3 d855, το έχω βρει στα 260Ε στο e shop. Επίσης μου παν καλές κριτικές για το xperia z2!

Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα αν κάποιος τa έχει!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Σορυ που πεταγομαι στο τοπικ σου φιλε αλλα μια ερωτηση : Τα αξιζει λετε τα 90 ευρω συν το G3 σε σχεση με το Moto G 3?

Δημοσ.

Σορυ που πεταγομαι στο τοπικ σου φιλε αλλα μια ερωτηση : Τα αξιζει λετε τα 90 ευρω συν το G3 σε σχεση με το Moto G 3?

Τσαμπα το ανοιξες το αλλο θεμα να υποθεσω http://www.insomnia.gr/topic/601653-moto-g-vs-m4-vs-nexus-5x-vs/?do=findComment&comment=54684157

Καλησπέρα παιδιά, 

ενδιαφέρομαι για την αγορά του κινητού lg g3 d855, το έχω βρει στα 260Ε στο e shop. Επίσης μου παν καλές κριτικές για το xperia z2!

Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα αν κάποιος τa έχει!

Ευχαριστώ πολύ!

Μεταξυ Z2 και G3 νομιζω οι περισσοτεροι θα πουν Z2. Γιατι αν και παλιο πλεον κινητο ειναι υπερπληρες,και το σημαντικοτερο με πολυ καλη μπαταρια. G3 υποθετω κερδιζει κυριως στην καμερα.

Δημοσ.

Μ ενδιαφερουν εξισου η καλη καμερα κι η μπαταρια γιαυτο και ειμαι σε διλημμα! Ολα τα προηγουμενα κινητα μου ηταν lg και δεν ειχα προβλημα απλα το σονυ μου φαινεται οτι υπερτερει σε καποια σημεια

Δημοσ.

To G3 είναι στο MARSHMALLOW , τα άλλα κινητά που σκεφτεσαι Z2 που λενε μερικοί τι έκδοση android φοράει;

Στο λέω γιατί το G3 με την 6.0 είναι άλλο τηλέφωνο... εγω που το  έχω με την 6αρα (και το DOSE) απο εκεί που μου κρατούσε μια μέρα με το ζόρι, τώρα πέφτω για υπνο με 40% μπαταρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...