esertas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Με φοβίζει λίγο. Πως δεν βγάλαν κάνα θρύλερ να βγαίνει κάτι μέσα από το υπερκαραμπλάκμαυρο.
georgetsl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το σκοτος ήρθε δίπλα μας....... Μιλάμε για σχεδόν απόλυτο σκοτάδι εκεί μέσα.
kaliakman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 παίζει να μην έχω δει μεγαλύτερο συνδυασμό από άκυρα posts στο insomnia 12
activex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 παίζει να μην έχω δει μεγαλύτερο συνδυασμό από άκυρα posts στο insomnia ζηλεύεις επειδή θα είναι το επόμενο μου κινητό 5
Ta3ideftis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μια μαύρη τρύπα στην οθόνη σας! Κυριολεκτικά όμως...
Zergoulini Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Φανταστειτε ενα δωματιο με τοιχους απο αυτο το υλικο και μεσα να εχει δυνατο φως. Πραγματικα πως θα ειναι? 1
load Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Φανταστειτε ενα δωματιο με τοιχους απο αυτο το υλικο και μεσα να εχει δυνατο φως. Πραγματικα πως θα ειναι? Αναλογα που θα κοιτας, τη πηγη του φωτος ή τον τοιχο
Theo_Mich Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το ενα το αλογο να ειναι ασπρο οπως τα ονειρα που εκανα παιδι , το αλλο τ αλογο να ειναι vantablack σαν την πικρή μου την vantablack ζωή 1
ELMastas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εμείς πάντος δεν θα το χουμε και πολύ ανάγκη,αφού βλέπουμε εδω και αρκετό καιρό όλη την μαυρίλα τριγύρω μας ...
Inois Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Φανταστειτε ενα δωματιο με τοιχους απο αυτο το υλικο και μεσα να εχει δυνατο φως. Πραγματικα πως θα ειναι? Λογικα δεν θα μπορεις να καταλαβεις που ειναι οι τοιχοι, περα απο το σωμα σου θα βλεπεις μονο μαυρο, οποτε θα πας και θα κοπανας πανω τους!
hyperspaced Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πάω και εγώ ο έξυπνος να δω πόσο μαύρο φαίνεται το Vantablack, παίζοντας το βιντεάκι στην LCD οθόνη μου....
king2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Στην amoled του κινητού πάντως δείχνει όντως καταμαυρο. Μπράβο τους
enigma84 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ωραία καλύτερο μαύρο στις οθόνες. Με τα υπόλοιπα χρώματα όμως κάπως και την αποτύπωση τους τι γίνεται ? Πέρασε και δεν ακούμπησε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα