TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 για να λυθεί και η απορία,αν το κόψεις,λέγετε Τέρπος Eυτυχώς που δεν το έκοψες γιατί το Τέρπος μου θυμίζει Ευτέρπη
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τι έχει το Ευτερπη δηλαδη τριλοβιτη?
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Και το ομορφότερο όνομα αν το έχεις συνδέσει με βλάκα χαλάει...αντίθετα το πιο κοινό όνομα αν το έχεις συνδέσει με άτομο που θεωρείς σημαντικό και αξιόλογο φαίνεται σούπερ 2
Glikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Άκης που πάει με όλα! Και μένα μερικοί συγγενείς Άκη με φωνάζουνε. Όντως πάει με όλα. 1
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Τι έχει το Ευτερπη δηλαδη τριλοβιτη? Φαντάστηκα να το λες με υφάκι και έχω λιώσει στο γέλιο :') 2
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Φαντάστηκα να το λες με υφάκι και έχω λιώσει στο γέλιο :') Ακριβως ετσι το σκεφτηκα Και το Υπατια ειναι πολυ ομορφο ονομα παρεμπιπτοντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα