deesnider Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Με βάση τα περισσότερα από τα ονόματα που διαβάζω, ο τίτλος τού θέματος θα έπρεπε να είναι: «Βρείτε ποια παιδιά θα τρώνε περισσότερο ξύλο στο σχολείο»... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από deesnider 8
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Με βάση τα περισσότερα από τα ονόματα που διαβάζω, ο τίλος τού θέματος θα έπρεπε να είναι: «Βρείτε ποια παιδιά θα τρώνε περισσότερο ξύλο στο σχολείο»... 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ήξερα κάποιον που είχε ένα ωραίο όνομα (Αγαμέμνονας) και το είχε κάνει Άγης. Δε ξέρω αλλά δεν μου άρεσε το "κόψιμο". Δε νομίζω να είχε κι άλλη επιλογή βέβαια.
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτο το κοψιμο στην περιπτωση του Αριστειδη(Αρης) και Αλκιαβιαδη(Αλκης) μου αρεσει.
iordanis77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Βρασιδας και Θεκλα... Επειδη το ωραιο ονομα ειναι μαλλον υποκειμενικο, πιο ενδιαφερον θα ηταν να λεγαμε σπανια αλλα υπαρκτα ονοματα, ετσι πολλοι θα ακουγαμε καποια ονοματα για πρωτη φορα.
Laurelien Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τι γίνεται στη περίπτωση του Θρασύβουλα? Νομίζω Θράσος. Εγώ ήξερα έναν που τον έλεγαν Θεμιστοκλή και το έκοψε Θέμης. Κρίμα, το βρίσκω εντυπωσιακό όνομα. Βρασιδας και Θεκλα... Επειδη το ωραιο ονομα ειναι μαλλον υποκειμενικο, πιο ενδιαφερον θα ηταν να λεγαμε σπανια αλλα υπαρκτα ονοματα, ετσι πολλοι θα ακουγαμε καποια ονοματα για πρωτη φορα. Ναι γιατί όχι. Αν κάποιος ξέρει κάποιο σπάνιο όνομα.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ήξερα κάποιον που είχε ένα ωραίο όνομα (Αγαμέμνονας) και το είχε κάνει Άγης. Δε ξέρω αλλά δεν μου άρεσε το "κόψιμο". Δε νομίζω να είχε κι άλλη επιλογή βέβαια. Yπάρχει και η Άγη, το κανόνι... http://www.agishooting.com/index.php/el/aghi-kassoumi
iordanis77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ναι γιατί όχι. Αν κάποιος ξέρει κάποιο σπάνιο όνομα. Φιλοποιμενας. Σπανιο αλλα και διασημο.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Aυτός ο Θρασύβουλας θα με κυνηγάει για πολύ ακόμα, βρήκα τον κολλητό του και μάλιστα εδώ γύρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα