Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση τα περισσότερα από τα ονόματα που διαβάζω, ο τίτλος τού θέματος θα έπρεπε να είναι:

«Βρείτε ποια παιδιά θα τρώνε περισσότερο ξύλο στο σχολείο»...

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 8
Δημοσ.

Με βάση τα περισσότερα από τα ονόματα που διαβάζω, ο τίλος τού θέματος θα έπρεπε να είναι:

«Βρείτε ποια παιδιά θα τρώνε περισσότερο ξύλο στο σχολείο»...

• Like 1
Δημοσ.

Ήξερα κάποιον που είχε ένα ωραίο όνομα (Αγαμέμνονας) και το είχε κάνει Άγης. Δε ξέρω αλλά δεν μου άρεσε το "κόψιμο". Δε νομίζω να είχε κι άλλη επιλογή βέβαια.

Δημοσ.

Βρασιδας και Θεκλα...

Επειδη το ωραιο ονομα ειναι μαλλον υποκειμενικο, πιο ενδιαφερον θα ηταν να λεγαμε σπανια αλλα υπαρκτα ονοματα, ετσι πολλοι θα ακουγαμε  καποια ονοματα για πρωτη φορα.

Δημοσ.

Τι γίνεται στη περίπτωση του Θρασύβουλα?

Νομίζω Θράσος.

Εγώ ήξερα έναν που τον έλεγαν Θεμιστοκλή και το έκοψε Θέμης. Κρίμα, το βρίσκω εντυπωσιακό όνομα.

Βρασιδας και Θεκλα...

Επειδη το ωραιο ονομα ειναι μαλλον υποκειμενικο, πιο ενδιαφερον θα ηταν να λεγαμε σπανια αλλα υπαρκτα ονοματα, ετσι πολλοι θα ακουγαμε  καποια ονοματα για πρωτη φορα.

Ναι γιατί όχι. Αν κάποιος ξέρει κάποιο σπάνιο όνομα.

Δημοσ.

Ήξερα κάποιον που είχε ένα ωραίο όνομα (Αγαμέμνονας) και το είχε κάνει Άγης. Δε ξέρω αλλά δεν μου άρεσε το "κόψιμο". Δε νομίζω να είχε κι άλλη επιλογή βέβαια.

Yπάρχει και η Άγη, το κανόνι... http://www.agishooting.com/index.php/el/aghi-kassoumi

Δημοσ.

Ναι γιατί όχι. Αν κάποιος ξέρει κάποιο σπάνιο όνομα.

Φιλοποιμενας. Σπανιο αλλα και διασημο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...