Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεατρικη (ναι κραξτε με ρε, μου αρεσει, ειναι πομπωδες και γουσταρω :lol: ), Αλκηστη, Λυσιστρατη και Ελενη (αν και συνηθες, μου ακουγεται πολυ ωραιο οταν προφερεται), Ευτερπη, Ισιδωρα (αλλα οχι Ισιδωρος)

Στεφανος, Σωκρατης, Ορεστης, Περικλης, Φραντζεσκος, Αγησιλαος.

Καποια στιγμη ειχα γνωρισει μια κυριουλα, εφορευτικη επιτροπη ημουν νομιζω, η οποια συστηθηκε ως Σουλα. Την ρωταω λοιπον απο που βγαινει και μου λεει πως ειναι απο το Βρισηιδα!! Ειχε κανει το Βρισηιδα ΣΟΥΛΑ!!!

Καλά και η άλλη είχε κάνει το Χαραλαμπία Τζένη.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια γυναικεία που δεν αναφέρθηκαν και μ' αρέσουν: Κασσάνδρα, Εβελίνα, Βικτωρία, Μυρσίνη, Αρετή, Βερενίκη, Μελίνα, Σύλβια.

• Like 5
Δημοσ.

Λίγο offtopic αλλά σήμερα θεωρώ σημαντικό το όνομα να είναι international (παρόλο που είναι κυρίως χριστιανικά) εκτός από όμορφο.

Οπότε από ελληνικά προτιμώ Αλέξανδρος, Μιχάλης, Ανδρέας κτλ

Γυναίκες, Χριστίνα, Μαρία, Άννα, Σοφία, Ελένη 

Η μάνα μου όταν γεννήθηκα είπε τους παππούδες μου να πάρουν τα @@ μου γιατί τα ονόματα τους ήταν απαράδεκτα και με είπε Αλέξανδρο. Αυτό είναι attitude!

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο offtopic αλλά σήμερα θεωρώ σημαντικό το όνομα να είναι international (παρόλο που είναι κυρίως χριστιανικά) εκτός από όμορφο.

αν δεν είναι ιντερνασιοναλ αλλά μεταφράζεται στα αγγλικά μας κάνει; :-D

Δημοσ.

αν δεν είναι ιντερνασιοναλ αλλά μεταφράζεται στα αγγλικά μας κάνει; :-D

Εξαρτάται πως το εννοείς. Όλα τα ονόματα μεταφράζονται αλλά άντε πάνε πες ότι σε λένε "Hyacinthus"

Δημοσ.

Εξαρτάται πως το εννοείς. Όλα τα ονόματα μεταφράζονται αλλά άντε πάνε πες ότι σε λένε "Hyacinthus"

τύπου αγαθή,ευμορφία (που τα μεταφράζει με 2-3 λέξεις)

Δημοσ.

Σε αυτην την περιπτωση πολυ καλο ειδικα αν μενεις και εξωτερικο ειναι το Σεργιος (aka Sergio)

Δημοσ.

Η μάνα μου όταν γεννήθηκα είπε τους παππούδες μου να πάρουν τα @@ μου γιατί τα ονόματα τους ήταν απαράδεκτα και με είπε Αλέξανδρο. Αυτό είναι attitude!

Το ιδιο εγινε και με την μανα μου. Και μιλαμε για καμια 50ρια χρονια πισω. Θελαν να την βγαλουν Θεοδότα απο τη γιαγια της.

Ναι, Θεοδότα, οχι Θεοδώρα και η νονά της πατησε πόδι και τελικά την εβγαλαν Χριστίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Αγγελος-Μαριος-Αλεξανδρος-Μιχαηλ

Ελεάνα-Βιολετα-Μαργαριτα-Νιοβη-Αναστασια

Αστεια επιθετα που εχω συναντησει  ειναι ΄Τσιμπούκας΄ κ στο στρατο ΄Μαλιάγκας΄

• Like 2
Δημοσ.

Εχω συνδέσει μερικά απο τα αγαπημένα μου ονόματα με αγαπημένα πρόσωπα. Είτε απο το συγγενικό περιβάλλον είτε απο το ερωτικό.

Χριστίνα, Ροζαλία, Μαρία, Ισιδώρα, Φλώρα, Μυρτώ. Αυτά μου έρχονται τώρα.

Κωνσταντίνος, Ορέστης, Έκτορας, Αχιλλέας. Και ίσως μερικά που δεν τα θυμάμαι ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι εχετε παιδια, κατα ποσο επεμεναν οι παππουδες να δωσετε τα ονοματα τους στα παιδια σας;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω ακόμα αλλά ακούω σπόντες για ονόματα απο τους γονείς. :)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ήταν να αποφασίσουμε το όνομα του δεύτερου γιου μας, το Αλέξης (από το Αλέξιος, όχι Αλέξανδρος) είχε προβάδισμα πριν καν έρθει στην επικαιρότητα. Ώσπου είπα δεν ρίχνω μια ματιά στο βίο του αγίου Αλεξίου. Εν ολίγοις ο Αλέξιος αγίασε γιατί προτίμησε την παρθενότητα από το νυμφευθεί αυτή που του προξένευαν οι γονείς του. Δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να δώσω αυτό το όνομα στο γιο μου, εκτός αν ήθελα να τον συντροφεύει αιώνια και πεισμωμένη αγαμία. Τον είπαμε Πέτρο...

• Like 2
Δημοσ.

Αφροδιτη... Ηξερα μια κοπελα και ηταν ονομα και πραγμα...σα να ξεραν οι γονεις της οτι θα γινει οντως τοσο ομορφη..

Χριστινα.. Με δυο συλλαβες δυο συμφωνων ακουγεται ωραια.

Τα αντρικα ονοματα μου αρεσουν καποια που μπορεις απο αυτα να βγαλεις πολλα ονοματα οπως..

Κωνσταντινος ντινος κωστας κωστης

Αναστασιος τασος ανεστης

Γιαννης τζον γιανης....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...