Laurelien Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Από γυναικεία μ'αρέσουν το Κλεοπάτρα κι Άρτεμις. P.S Ξέρω δικηγόρο με το (μικρό) όνομα Δρακούλης με παρόμοιο επώνυμο. Μορφή. Είχα δει έναν στην τηλεόραση παλιά που τον έλεγαν Δρακούλη Φουντουκάτο.
johnpapoulias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πας στην παιδική χαρά και ακους μόνο Λυδίες Νεφέλες και Αλέξανδρους. Κάποια στιγμή φώναζε μια κοπέλα το γιο της. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε... κάτι σαν ΧANAX... Τελικά τον έλεγαν Άναξ από το Αναξίμανδρος. Και εγώ που νόμιζα ότι τα αρχαιοελληνικά ήταν στην μόδα την προηγούμενη δεκαετία. Παρεμπιπτόντως στους γιους μου έδωσα τα δυο αγαπημένα μου αντρικά ονόματα: Στέφανος και Πέτρος. 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν θα ξεχάσω στο λύκειο τις αδελφές τσιμπούκι !! την μαρια και την σοφία τσιμπούκι .. ναι τσιμπούκι , επίθετο κανονικά .. 2
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Από γυναικεία μ'αρέσουν το Κλεοπάτρα κι Άρτεμις. Είχα δει έναν στην τηλεόραση παλιά που τον έλεγαν Δρακούλη Φουντουκάτο. Νομίζω τον έχει άνετα τον Φουντουκάτο ο δικηγόρος. Δρακούλης Δρακουλόγκωνας παρακαλώ..
Laurelien Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πας στην παιδική χαρά και ακους μόνο Λυδίες Νεφέλες και Αλέξανδρους. Κάποια στιγμή φώναζε μια κοπέλα το γιο της. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε... κάτι σαν ΧANAX... Τελικά τον έλεγαν Άναξ από το Αναξίμανδρος. Και εγώ που νόμιζα ότι τα αρχαιοελληνικά ήταν στην μόδα την προηγούμενη δεκαετία. Παρεμπιπτόντως στους γιους μου έδωσα τα δυο αγαπημένα μου αντρικά ονόματα: Στέφανος και Πέτρος. Αναξ. Ακουγεται πολυ κουλ δεν μπορω να πω. Νομίζω τον έχει άνετα τον Φουντουκάτο ο δικηγόρος. Δρακούλης Δρακουλόγκωνας παρακαλώ.. Πως εκανε καριερα δικηγορου μ'αυτο το ονομα; Δεν ανοιγε ενα γραφειο τελετων οπως ο Μπαμπουλας στη Θεσσαλονικη. 1
anwnymh29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κριμα που το θρεντ δεν ειναι για περιεργα επωνυμα..ενα πολυ περιεργο που ειχα ακουσει στην δουλεια ηταν το Χουχου..ω ναι Χουχου!!Μαλιστα με επιανε τετοιο νευροσπαστο γελιο που εμπαινα στον θαλαμο και την φωναζα με το μικρο της..συνοδευομενο απο το "κυρια"..Με το Χουχου εκλαιγα πανω απο την καρτελα της! 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αναξ. Ακουγεται πολυ κουλ δεν μπορω να πω. Πως εκανε καριερα δικηγορου μ'αυτο το ονομα; Δεν ανοιγε ενα γραφειο τελετων οπως ο Μπαμπουλας στη Θεσσαλονικη. Πολύ καλός στη δουλειά του βέβαια και πολύ ροκάς... Να σκάει στη δίκη με Harley Davidson jacket και μπότες, αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Εννοείται πως οδηγούσε Harley.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν θα ξεχάσω στο λύκειο τις αδελφές τσιμπούκι !! την μαρια και την σοφία τσιμπούκι .. ναι τσιμπούκι , επίθετο κανονικά .. Τις έδωσες κανονικά.. Ευτυχώς δεν προχώρησες σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιδόσεις τους στο.. ..λύκειο! 2
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ανδρικά : Ιάκωβος,Κορνήλιος Γυναικεία:Έλενα, Νιόβη 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το όνομα είναι απλά μια λέξη αποτελούμενη από συλλαβές που επινοήθηκε από τον άνθρωπο και την οποία κοτσάρουμε σε έναν άνθρωπο ώστε να είμαστε σε θέση να τον φωνάξουμε να τον ταυτοποιήσουμε και να συνεννοηθούμε μαζί του. Οπότε το αν μας αρέσει ένα όνομα αν είναι το αγαπημένο μας ή οχι είναι κάτι ανούσιο. Οι περισσότεροι/ες δε, ταυτίζουν το αγαπημένο τους όνομα με το αυτό των πρώην τους ή καμιάς/κάποιου γκόμενας/ου που νιώθουν όμορφα αισθήματα για αυτόν ακόμα κι αν πέρασαν χρόνια. 1
Soulseeker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Απο αντρικα το Ιάσονας Απο γυναικεια το Ιόλη και Αφροδίιτη 2
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Επίσης για να μην λέμε μόνο αρχαία και το Μιχάλης και το αγγελος μου αρέσει πολύ. 3
LongTom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ιάκωβος, Αλέξανδρος, ΧαράλαΜΠος, Δημόκριτος, Θεόφραστος, Αναξίμανδρος. Ιππολύτη, Ελπινίκη(αν και το χάλασε το όνομα μια θειά και τώρα με κάνει ψιλοκατινίστικο),
*nenya* Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν θα ξεχάσω στο λύκειο τις αδελφές τσιμπούκι !! την μαρια και την σοφία τσιμπούκι .. ναι τσιμπούκι , επίθετο κανονικά .. Χαχ σαν την καθηγήτρια http://telekpa.uoa.gr/dirlist.php?school=2&department=6&lang=el [δες στο νούμερο 49. Παντρεύτηκε και τον σωστό άντρα.] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα