TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δρακος,Γιαγκος Aυτά μπορείς και να τα συνδυάσεις. 5
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Βεατρικη (ναι κραξτε με ρε, μου αρεσει, ειναι πομπωδες και γουσταρω ), Αλκηστη, Λυσιστρατη και Ελενη (αν και συνηθες, μου ακουγεται πολυ ωραιο οταν προφερεται), Ευτερπη, Ισιδωρα (αλλα οχι Ισιδωρος) Στεφανος, Σωκρατης, Ορεστης, Περικλης, Φραντζεσκος, Αγησιλαος. Καποια στιγμη ειχα γνωρισει μια κυριουλα, εφορευτικη επιτροπη ημουν νομιζω, η οποια συστηθηκε ως Σουλα. Την ρωταω λοιπον απο που βγαινει και μου λεει πως ειναι απο το Βρισηιδα!! Ειχε κανει το Βρισηιδα ΣΟΥΛΑ!!! 4
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Βεατρικη (ναι κραξτε με ρε, μου αρεσει, ειναι πομπωδες και γουσταρω ), Αλκηστη, Λυσιστρατη και Ελενη (αν και συνηθες, μου ακουγεται πολυ ωραιο οταν προφερεται), Ευτερπη, Ισιδωρα (αλλα οχι Ισιδωρος) Στεφανος, Σωκρατης, Ορεστης, Περικλης, Φραντζεσκος, Αγησιλαος. Καποια στιγμη ειχα γνωρισει μια κυριουλα, εφορευτικη επιτροπη ημουν νομιζω, η οποια συστηθηκε ως Σουλα. Την ρωταω λοιπον απο που βγαινει και μου λεει πως ειναι απο το Βρισηιδα!! Ειχε κανει το Βρισηιδα ΣΟΥΛΑ!!! το δικό μου ξέχασες.... BAN από τα απωθημένα μου ρε BAN 2
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ειχε κανει το Βρισηιδα ΣΟΥΛΑ!!! Το Θεό τους δεν έχουν μερικές.. αυτή έπρεπε να είχε γίνει Δούλα. 1
Muchacho Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ειχα γνωρισει ενα παιδι που το λεγαν Πολυχιονη(οχι Πολυχρονης,ΠΟΛΥΧΙΟΝΗΣ).
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/421481/xekardistiko-ayta-einai-pio-paraxena-ellinika-onomata Γυναικείο όνομα, ΚΟΥΖΙΝΑ. P.S Ξέρω δικηγόρο με το (μικρό) όνομα Δρακούλης με παρόμοιο επώνυμο. Μορφή.
the other one Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 αντρικά: Δήμος, Μιχάλης, Λεωνίδας, Άρης, Διονύσης, Φϊλιππος, Ταξιάρχης γυναικεία: Χριστίνα, Δήμητρα, Αθηνά, Βάσια, Βασιλική, Έλλη, Κάλια, Ιφιγένεια, Μάτα, Ράνια, Ναταλία 2
Garnele Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Γοδεφρείδος Σπάω το κεφάλι μου εδώ και πόση ωρα να θυμηθώ το παιδικό βιβλιο που έχω συνδυάσει με το όνομα τούτο!!! Νομιζω οτι ήταν του Κεστνερ ο Αντώνης και η Κουκιδίτσα. Πω, με κατέστρεψες, πρεπει να κοιμηθώ. Οντοπικ, για ομορφο δεν ξέρω, το Ηλιοκράτορας πάντως και το Ελεφατούλα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα στη λίστα μου.
*nenya* Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μην ξεχνάμε και το αντρικό όνομα...Φλώρος. Κορυφαίο.
g_alkis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε "αναφέρετε ότι αρχαιοελληνικό/λατινικό όνομα γνωρίζετε" 1
girologos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε "αναφέρετε ότι αρχαιοελληνικό/λατινικό όνομα γνωρίζετε" χαχαχα..παντος την κόρη μου την έχουμε βγάλει ΑΛΚΥΟΝΗ .... 2
παπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μαρία Ελένη. Γιώργος Γιάννης και το κλασικό μαλακας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα