Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βεατρικη (ναι κραξτε με ρε, μου αρεσει, ειναι πομπωδες και γουσταρω :lol: ), Αλκηστη, Λυσιστρατη και Ελενη (αν και συνηθες, μου ακουγεται πολυ ωραιο οταν προφερεται), Ευτερπη, Ισιδωρα (αλλα οχι Ισιδωρος)

Στεφανος, Σωκρατης, Ορεστης, Περικλης, Φραντζεσκος, Αγησιλαος.

Καποια στιγμη ειχα γνωρισει μια κυριουλα, εφορευτικη επιτροπη ημουν νομιζω, η οποια συστηθηκε ως Σουλα. Την ρωταω λοιπον απο που βγαινει και μου λεει πως ειναι απο το Βρισηιδα!! Ειχε κανει το Βρισηιδα ΣΟΥΛΑ!!!

• Like 4
Δημοσ.

Βεατρικη (ναι κραξτε με ρε, μου αρεσει, ειναι πομπωδες και γουσταρω :lol: ), Αλκηστη, Λυσιστρατη και Ελενη (αν και συνηθες, μου ακουγεται πολυ ωραιο οταν προφερεται), Ευτερπη, Ισιδωρα (αλλα οχι Ισιδωρος)

Στεφανος, Σωκρατης, Ορεστης, Περικλης, Φραντζεσκος, Αγησιλαος.

Καποια στιγμη ειχα γνωρισει μια κυριουλα, εφορευτικη επιτροπη ημουν νομιζω, η οποια συστηθηκε ως Σουλα. Την ρωταω λοιπον απο που βγαινει και μου λεει πως ειναι απο το Βρισηιδα!! Ειχε κανει το Βρισηιδα ΣΟΥΛΑ!!!

το δικό μου ξέχασες.... BAN από τα απωθημένα μου ρε BAN 

• Like 2
Δημοσ.

Ειχε κανει το Βρισηιδα ΣΟΥΛΑ!!!

Το Θεό τους δεν έχουν μερικές.. αυτή έπρεπε να είχε γίνει Δούλα.

• Like 1
Δημοσ.

αντρικά: Δήμος, Μιχάλης, Λεωνίδας, Άρης, Διονύσης, Φϊλιππος, Ταξιάρχης

γυναικεία: Χριστίνα, Δήμητρα, Αθηνά, Βάσια, Βασιλική, Έλλη, Κάλια, Ιφιγένεια, Μάτα, Ράνια, Ναταλία

• Like 2
Δημοσ.

Γοδεφρείδος

Σπάω το κεφάλι μου εδώ και πόση ωρα να θυμηθώ το παιδικό βιβλιο που έχω συνδυάσει με το όνομα τούτο!!! Νομιζω οτι ήταν του Κεστνερ ο Αντώνης και η Κουκιδίτσα. Πω, με κατέστρεψες, πρεπει να κοιμηθώ.

Οντοπικ, για ομορφο δεν ξέρω, το Ηλιοκράτορας πάντως και το Ελεφατούλα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα στη λίστα μου.

Δημοσ.

Να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε "αναφέρετε ότι αρχαιοελληνικό/λατινικό όνομα γνωρίζετε"

χαχαχα..παντος την κόρη μου την έχουμε βγάλει ΑΛΚΥΟΝΗ ....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...