j0hnn1e Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Άμα βλέπεται και κάθεται η άλλη, δεν πα να την λένε και Θρασύβουλα.. 7
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ποντικαρά!! Σε είδα! Θρασυβούλα είναι το αντίστοιχο γυναικείο, έχω πει σ' αυτό το forum θα λέμε τα πράματα με τ' όνομά τους. 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Χαράλαμπος για τους άντρες και Πανωραία για τις γυναίκες
j0hnn1e Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ποντικαρά!! Σε είδα! Θρασυβούλα είναι το αντίστοιχο γυναικείο, έχω πει σ' αυτό το forum θα λέμε τα πράματα με τ' όνομά τους. Μωρε εγώ καλά το τόνισα Θρασύβουλα εννοούσα, αν είναι το 10 αρι με 2-3 τόνους και θρασύβουλα θα την φωνάζω στο κρεβάτι! 1
Irene.j Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μαλαματενια. Νεφελη, Ιολη , Αλεξανδρος, Μιχαλης, Αναστασης
panos2171 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Από γυναικεία Ισμηνη, Δανάη, Νικολέτα, Γιωτα από αντρικά το δικό μου
mary Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Από αντρικά: Αχιλλέας, Αλέξανδρος, Σωκράτης, Ζήνων, Νεκτάριος, Στέφανος Από γυναικεία: Ίρις, Λυδία, Δανάη, Αριάδνη, Ναταλία, Όλγα, Μελίνα, Μαρίλια [όπως έβγαλα την βαπτιστήρα ] Για άντρες, Κωνσταντίνος, Έκτορας, Ορέστης, Αχιλλέας, Ιάκωβος, Οδυσσέας, επίσης Kian (ex) Για γυναίκες, Λυδία, Ιφιγένεια, Ηλέκτρα, Ήρα, Ισμήνη, Δανάη, Χρυσάνθη. Ενα μιξ των απο πάνω. Από αντρικά: Αλέξανδρος, Αχιλλέας, Έκτορας, Οδυσσέας, Ορέστης, Στέφανος, Σωκράτης. Από γυναικεία: Αριάδνη, Δανάη, Ίριδα, Ιφιγένεια, Λυδία, Μαρίλια (πρωτη φορα το ακουω), Χρυσάνθη. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μωρε εγώ καλά το τόνισα Θρασύβουλα εννοούσα, αν είναι το 10 αρι με 2-3 τόνους και θρασύβουλα θα την φωνάζω στο κρεβάτι! Σόριζ.. μπερδεγουέη μαν, το παθαίνω τελευταία συχνά. Μοds! άκυρο το report.
j0hnn1e Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σόριζ.. μπερδεγουέη μαν, το παθαίνω τελευταία συχνά. Μοds! άκυρο το report. Κατι σε προβληματίζει τον τελευταίο καιρό και ειναι εμφανές σε ολο το φόρουμ. Να ξέρεις όμως οτι το φαν κλαμπ σου σε στηρίζει. 4
idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ο άντρας, ο αδερφός μου κι εγώ ευχαριστούμε την ακαδημία που μας συμπεριέλαβε στην λίστα των ομορφονόματων. Μου αρέσουν πολύ τα σκωτζέζικα τύπου Gordon, Conor κλπ. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ελευθέριος και Στεφανία. Τα δικά μου ζιζάνια... Απο κει και πέρα Μαριεύη (Η κόρη μιας φίλης) Λυδία , Ιοκάστη , Ελισσάβετ 1
defacer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μου αρέσουν πολύ τα σκωτζέζικα τύπου Gordon, Conor κλπ. Ναι απ' ότι βλέπω δεν έχεις και άδικο...
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ναι απ' ότι βλέπω δεν έχεις και άδικο... Ahmmm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα