Vapir Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 επισης "σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας, Νικο Tσιαμτσίκα"? έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει κύριοι ΜΑΛΙΣΤΑ, έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει λέγω
Laurelien Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ναι, αλλά χτίζει καριέρα! Το 'Γιακουμης' το εχω συσχετισει με χαρακτηρα 10ης εντολης. Αντρα μουστακαλη, τριχωτο με χρυσο σταυρο κι ασπρο σλιπ, να ιδρωνει παρολο που εχει ανεμιστηρα μπροστα του, σεξιστη, ρατσιστη, να λιωνει στα προποτζιδικα. Πράγματι, κι εγώ σα να το βλέπω μπροστά μου, έναν μετροσέξουαλ γκοθά, ψηλό αδύνατο, να μου απλώνει σεξουαλικά το χέρι και να μου λέει -Χαίρω πολύ, Χρύσανθος. -Παμε μια βολτα με την Πορσε;
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει κύριοι ΜΑΛΙΣΤΑ, έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει λέγω Ο Νικος Τσιαμτσίκας συμφωνει?
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλό το Τσιαμτσίκας αλλά θα το κατέτασσα πιο πολύ στα επίθετα. Στο Νίκος προτιμώ τα υποκοριστικά Νικολάγης-Λάγης.
astrosunnefo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έπεσα πάνω του τυχαία και το θυμήθηκα: Φεβρωνία. Προέρχεται απ' το λατινικό februo, που σημαίνει εξαγνίζω. 1
iordanis77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έπεσα πάνω του τυχαία και το θυμήθηκα: Φεβρωνία. Προέρχεται απ' το λατινικό februo, που σημαίνει εξαγνίζω. Φεβρωνια Πατριανακου... το αντιθετο του εξαγνισμου.
BadBoy Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Τα χειρότερα είναι τα συνδυαστικά πάντως. Μην κακοκαρδίσουμε κάποια γιαγιά ή παππού, να πούμε το παιδί Ειρηστέλλα, Κωσταλέκο, Ελεντίνα, Αλεξάγγελο, Μαριλένια, Χρηστόγιαννο και λοιπά τέτοια γελοία.
Valerie_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 σήμερα άκουσα και το Ελμίνα (από ελένη και Ιακωβίνα ) πως σκατά το βγάλανε δεν ξέρω.
iordanis77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Τα χειρότερα είναι τα συνδυαστικά πάντως. Μην κακοκαρδίσουμε κάποια γιαγιά ή παππού, να πούμε το παιδί Ειρηστέλλα, Κωσταλέκο, Ελεντίνα, Αλεξάγγελο, Μαριλένια, Χρηστόγιαννο και λοιπά τέτοια γελοία. Και το Μαριάννα γελοιο ειναι? Παντως απ τα ονμοματα που εγραψες κανενα δεν ειχα ακουσει! (μόνο το Μαριλένα, χωρις το "ι" δηλαδη)
idomeneas7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πράγματι, κι εγώ σα να το βλέπω μπροστά μου, έναν μετροσέξουαλ γκοθά, ψηλό αδύνατο, να μου απλώνει σεξουαλικά το χέρι και να μου λέει -Χαίρω πολύ, Χρύσανθος. Αυτό είναι ο Κλεάνθης. Ξέρω έναν Χρύσανθο φουλ αντρίλα πάντως, ξεχειλίζει η τεστοστερόνη.
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Από αντρικά: Αχιλλέας, Αλέξανδρος, Σωκράτης, Ζήνων, Νεκτάριος, Στέφανος Από γυναικεία: Ίρις, Λυδία, Δανάη, Αριάδνη, Ναταλία, Όλγα, Μελίνα, Μαρίλια [όπως έβγαλα την βαπτιστήρα ] Στεφανος...Thats me !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα