Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης "σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας, Νικο Tσιαμτσίκα"?  :unsure:

έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει κύριοι

ΜΑΛΙΣΤΑ, έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει λέγω  

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 'Γιακουμης' το εχω συσχετισει με χαρακτηρα 10ης εντολης. Αντρα μουστακαλη, τριχωτο με χρυσο σταυρο κι ασπρο σλιπ, να ιδρωνει παρολο που εχει ανεμιστηρα μπροστα του, σεξιστη, ρατσιστη, να λιωνει στα προποτζιδικα.

Πράγματι, κι εγώ σα να το βλέπω μπροστά μου, έναν μετροσέξουαλ γκοθά, ψηλό αδύνατο, να μου απλώνει σεξουαλικά το χέρι και να μου λέει

-Χαίρω πολύ, Χρύσανθος.

-Παμε μια βολτα με την Πορσε;

Δημοσ.

έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει κύριοι

ΜΑΛΙΣΤΑ, έχουμε τον κόσμο που μας αξίζει λέγω  

Ο Νικος Τσιαμτσίκας συμφωνει?

Δημοσ.

Καλό το Τσιαμτσίκας αλλά θα το κατέτασσα πιο πολύ στα επίθετα. Στο Νίκος προτιμώ τα υποκοριστικά Νικολάγης-Λάγης.

Δημοσ.

Έπεσα πάνω του τυχαία και το θυμήθηκα: Φεβρωνία. Προέρχεται απ' το λατινικό februo, που σημαίνει εξαγνίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Έπεσα πάνω του τυχαία και το θυμήθηκα: Φεβρωνία. Προέρχεται απ' το λατινικό februo, που σημαίνει εξαγνίζω.

Φεβρωνια Πατριανακου... το αντιθετο του εξαγνισμου.

Δημοσ.

Τα χειρότερα είναι τα συνδυαστικά πάντως. Μην κακοκαρδίσουμε κάποια γιαγιά ή παππού, να πούμε το παιδί Ειρηστέλλα, Κωσταλέκο, Ελεντίνα, Αλεξάγγελο, Μαριλένια, Χρηστόγιαννο και λοιπά τέτοια γελοία.

Δημοσ.

Τα χειρότερα είναι τα συνδυαστικά πάντως. Μην κακοκαρδίσουμε κάποια γιαγιά ή παππού, να πούμε το παιδί Ειρηστέλλα, Κωσταλέκο, Ελεντίνα, Αλεξάγγελο, Μαριλένια, Χρηστόγιαννο και λοιπά τέτοια γελοία.

Και το Μαριάννα γελοιο ειναι?

Παντως απ τα ονμοματα που εγραψες κανενα δεν ειχα ακουσει! (μόνο το Μαριλένα, χωρις το "ι" δηλαδη)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πράγματι, κι εγώ σα να το βλέπω μπροστά μου, έναν μετροσέξουαλ γκοθά, ψηλό αδύνατο, να μου απλώνει σεξουαλικά το χέρι και να μου λέει

-Χαίρω πολύ, Χρύσανθος.

Αυτό είναι ο Κλεάνθης. Ξέρω έναν Χρύσανθο φουλ αντρίλα πάντως, ξεχειλίζει η τεστοστερόνη.

Δημοσ.

Από αντρικά: Αχιλλέας, Αλέξανδρος, Σωκράτης, Ζήνων, Νεκτάριος, Στέφανος

Από γυναικεία: Ίρις, Λυδία, Δανάη, Αριάδνη, Ναταλία, Όλγα, Μελίνα, Μαρίλια [όπως έβγαλα την βαπτιστήρα ^_^ ]

Στεφανος...Thats me !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...