TriLoBiTe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ειδικά αυτός ο στορμ Lol δεν θυμόμουν ότι το ξανα ανέφερα (δεν θυμάμαι τι γράφω στα ίδια μου τα threads πια...). Μα τον Γιαραμπή..! Ανησυχούσα για τον πάπια, τώρα θα ανησυχώ και για εσένα.. Ον τόπι, το ''Γιακουμής'' μου θυμίζει ''Γιαραμπής''. Αραβικό αλλά καλό.
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ειδικά αυτός ο στορμ ...ειδικά ο καταιγίδας είναι @^!@^&^ (γαμώ) τα παλληκάρια. Αφήστε τον να ξεφεύγει όπως γουστάρει. Οντόπικ : Κλέα. Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ...ειδικά ο καταιγίδας είναι @^!@^&^ (γαμώ) τα παλληκάρια. Αφήστε τον να ξεφεύγει όπως γουστάρει. Θααα το σκεφτούμε, δεν υπόσχομαι τίποτα. Να πω κι ένα αντρικό (ναι έγινε κι αυτό) Χρύσανθος.
deesnider Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ...ρε συ Ντη, εφτυχώς δηλαδή που δεν έχει ντισλάικ κομβίον πια... Οοοοοκ aaand we have a winner. Μέχρι να χαμπαριάσετε εσείς, περί τού τι σημαίνει «τρελό μωρό»... ...α να χαθείτε, συντηρητίκλες!
Laurelien Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ειδικά αυτός ο στορμ Μα τον Γιαραμπή..! Ανησυχούσα για τον πάπια, τώρα θα ανησυχώ και για εσένα.. Ον τόπι, το ''Γιακουμής'' μου θυμίζει ''Γιαραμπής''. Αραβικό αλλά καλό. Έμαθα ότι το 'Γιακουμής' βγαίνει απ'το Giacomo xD που βγαίνει απ'το Ιάκωβος. Τεσπα, σοβαρά ονομάζει κανείς το παιδί του Γιακουμη;;; Αυτό είναι κοινωνική αυτοκτονία. Όσο για το Χρύσανθος, ωραίο όνομα αλλά μου θυμίζει κάποιον παλιά στην πόλη μου που το έπαιζε το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου. Πιο γκομενιάρη άντρα δεν έχω γνωρίσει. Οπότε υποσυνείδητα το έχω συνδέσει με αυτόν.
deesnider Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σοβαρά ονομάζει κανείς το παιδί του Γιακουμη;;; Αυτό είναι κοινωνική αυτοκτονία. Ναι, αλλά χτίζει καριέρα!
Garnele Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Όσο για το Χρύσανθος, ωραίο όνομα αλλά μου θυμίζει κάποιον παλιά στην πόλη μου που το έπαιζε το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου. Πιο γκομενιάρη άντρα δεν έχω γνωρίσει. Οπότε υποσυνείδητα το έχω συνδέσει με αυτόν. Πράγματι, κι εγώ σα να το βλέπω μπροστά μου, έναν μετροσέξουαλ γκοθά, ψηλό αδύνατο, να μου απλώνει σεξουαλικά το χέρι και να μου λέει -Χαίρω πολύ, Χρύσανθος. 1
iordanis77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ον τόπι, το ''Γιακουμής'' μου θυμίζει........
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Σ' έχουν αποκαλέσει ποτέ "θλάση"; Θυμάμαι κάπου στους Απαράδεκτους (ή γουερέβερ τεσπα) κάποιος να τον αποκαλεί έτσι τον συνώνυμο.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Είπα κι εγώ ένα αντρικό κι αμέσως να μου το βγάλετε ξινό, Χρυσάνθη λοιπόν! ή καλύτερα Χρύσα <3 σοβαρά ονομάζει κανείς το παιδί του Γιακουμη;;; Αυτό είναι κοινωνική αυτοκτονία. Bρε συ... τρολάρεις στο ίδιο σου το θρεντ; Καλά όχι ότι δεν έχει ξανασυμβεί αλλά από σένα δεν το περίμενα, νόμιζα μιλούσες σοβαρά Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πού βαδίζει αυτό το φόρουμ 1
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πράγματι, κι εγώ σα να το βλέπω μπροστά μου, έναν μετροσέξουαλ γκοθά, ψηλό αδύνατο, να μου απλώνει σεξουαλικά το χέρι και να μου λέει -Χαίρω πολύ, Χρύσανθος. ...ε τόσα χαρακτηριστικά του έδωσες, καν' τον να μην μπορεί και το Ρω και έστρωσε το ζήτημα.
iordanis77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πού βαδίζει αυτό το φόρουμ επισης "σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας, Νικο Tσιαμτσίκα"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα