TriLoBiTe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γιακουμής Eπαναλαμβάνεσαι Πας με νύχια και με δόντια να κρατήσεις το θρεντ ζωντανό!! Άστο πάνω μου, αφού βλέπεις το κρατάω εγώ!!! Μοσχαρένια - Ρένια; Ας μη διακωμωδούμε φίλε, βλέπεις ότι προσπαθώ να κρατήσω ένα Α' επίπεδο εδώ πέρα 1
iordanis77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Φανούρης (...Τζούρας, οπως λεγοταν ενας φουκαρας στην 'Συμμορια Εραστων').
Laurelien Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Eπαναλαμβάνεσαι Πας με νύχια και με δόντια να κρατήσεις το θρεντ ζωντανό!! Άστο πάνω μου, αφού βλέπεις το κρατάω εγώ!!! Lol δεν θυμόμουν ότι το ξανα ανέφερα (δεν θυμάμαι τι γράφω στα ίδια μου τα threads πια...) Πάντως και τα ονόματα που έχουν να κάνουν με φύση είναι ωραία. Ηλιοστάλακτη, Δροσοσταλίδα, Χρυσοπηγή...
Vapir Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ένα είναι το όνομαAnaksunamun Στα Ελληνικά αλλάζει ο τονισμός κ παίρνει κ ένα έξτρα φωνηεν στο τέλος επειδή έτσι μ αρέσει και προφέρεται Ανακχσουναμουνα λόγο της κυρίας απο κάτω 2
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 της κυρίας απο κάτω ......κυρία είναι η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. Αυτή είναι γκομενόπλασμα. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ......κυρία είναι η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. Αυτή είναι γκομενόπλασμα. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αλλο μελος που θα μπορουσε να συνδεσει με καποιον τροπο την Αρβελερ με τη μπεμπα της φωτο
deesnider Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αλλο μελος που θα μπορουσε να συνδεσει με καποιον τροπο την Αρβελερ με τη μπεμπα της φωτο Παρών! Θες να σού το αποδείξω; Φαντασίωση: Η Αρβελέρ να φοράει το κοστουμάκι τής μπέμπας... 1
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ...ρε συ Ντη, εφτυχώς δηλαδή που δεν έχει ντισλάικ κομβίον πια... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παρών! Θες να σού το αποδείξω; Φαντασίωση: Η Αρβελέρ να φοράει το κοστουμάκι τής μπέμπας... Οοοοοκ aaand we have a winner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα