Glikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Και αυτή όμορφη την βλέπεις αν σου ξεριζώσουν τα μάτια.
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Τι έχει το Ευτερπη δηλαδη τριλοβιτη? Moυ θυμίζει τη θεία μου η οποία απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί μιλφ ένας και ένα είστε..τί να πω Γιατί ρε συ; είπαμε, Τέρπανδρος ftw! αφού δεν το 'κοψες όλα καλά :ρ Noμίζω μας έχεις παρεξηγήσει 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Moυ θυμίζει τη θεία μου η οποία απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί μιλφ Oνομα μουσας ειναι ρε αχαρακτηριστε, να το θυμασαι την επομενη φορα που θα παρεις τηλεφωνο τη θεια σου :lol: 1
Vapir Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Άντζελα , όχι Αγγέλα , Αγγέλο , Αγγελική όχι δεν είναι το ίδιο , ξέρω Άντζελα που αν την πεις Αγγελική μπορεί να σε μακαιρώσει Oνομα μουσας ειναι ρε αχαρακτηριστε, να το θυμασαι την επομενη φορα που θα παρεις τηλεφωνο τη θεια σου :lol: 4
hliastsek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μην ξεχνάμε και το αντρικό όνομα...Φλώρος. Κορυφαίο. Έξω από την Καλαμάτα έχουμε χωριό Άγιο Φλώρο 3
Glikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Έξω από την Καλαμάτα έχουμε χωριό Άγιο Φλώρο Το πήγαινε το γράμμα δηλαδή ο φίλτατος Άγιος. 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Για γυναίκα. Μαίρη, Βαγγελιώ και Θάλεια Για άνδρα . Μάρκος, Γιώργος, Πάνος
iordanis77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για γυναίκα. Μαίρη, Βαγγελιώ και Θάλεια Για άνδρα . Μάρκος, Γιώργος, Πάνος Το 20+% των ελληνων ειναι Γιωργηδες. Το Θαλεια μ αρεσει, αλλα το Βαγγελιω... με παραπεμπει στο Βαγγέλα
mary Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Για γυναίκα. Μαίρη, Βαγγελιώ και Θάλεια Για άνδρα . Μάρκος, Γιώργος, Πάνος Ναι και τα Θαλεια και Μαρκος ειναι πολυ ωραια ονοματα και οχι πολυ "γνωστα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα