UniversalMachine Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σαμάνθα Μεσσαλίνα μαντάμ Σεσίλ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (τρανσ) 4
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Έχουμε και λέμε: Αγαθαρχίδης/ας Αγαμήστωρ Αγαμήτωρ Αγελάδας Αγχίσης Αλέκτωρ Αμύκλας Αρχίδαμος και είμαι ακόμα στο "Α"... 4
UniversalMachine Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 αλέκτωρ δέν είναι ο κοκκορας στα αρχαια ελληνικα? 1
βασίλης33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 κωνσταντινιά, είχα κάποτε μία κοπέλα με αυτό το όνομα και το θεωρώ ακόμη και τώρα πολύ ωραίο
Laurelien Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εμενα παντως μ'αρεσουν πολυ τα αρχαιοελληνικα ονοματα.Ορφεας, Οδυσσεας, Αλκιβιαδης, Περιανδρος. Και το Απολλων μ'αρεσει αν και το θεωρω λιγο extreme. 3
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Από αντρικά: Αχιλλέας, Αλέξανδρος, Σωκράτης, Ζήνων, Νεκτάριος, Στέφανος Από γυναικεία: Ίρις, Λυδία, Δανάη, Αριάδνη, Ναταλία, Όλγα, Μελίνα, Μαρίλια [όπως έβγαλα την βαπτιστήρα ] 9
Valerie_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ιοκάστη. Αναξίμανδρος. Δεν ξέρω, μου αρέσουν πολύ. 4
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 κωνσταντινιά, είχα κάποτε μία κοπέλα με αυτό το όνομα και το θεωρώ ακόμη και τώρα πολύ ωραίο Ξέρεις και το άσμα που λέει 'Κωνσταντινιά, Κωνσταντινιά, παντρέψου τώρα πού'σαι νια' ; 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Για άντρες, Κωνσταντίνος, Έκτορας, Ορέστης, Αχιλλέας, Ιάκωβος, Οδυσσέας, επίσης Kian (ex)Για γυναίκες, Λυδία, Ιφιγένεια, Ηλέκτρα, Ήρα, Ισμήνη, Δανάη, Χρυσάνθη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από Iris_89 3
βασίλης33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ξέρεις και το άσμα που λέει 'Κωνσταντινιά, Κωνσταντινιά, παντρέψου τώρα πού'σαι νια' ; ναί το ξέρω (και το έχω χορέψει κιόλλας) αλλά αυτής το όνομα δέν ήταν κάποια τοπική διάλεκτος που το διαφοροποιούσε αλλά έτσι βαπτήστικε
Mikeasdf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Γυναικεια: Μαρινα, Χριστινα (οχι κ τοσο), Ελευθερια, Μαριανθη/Μαριαννα, Αλεξανδρα, Ιολη, Αυρα, Αρτεμις, Δαφνη, Ευα Απο αντρικα δε μου κανει τιποτα κουκου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα