Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπας και υπάρχει εδώ κανένας που να γνωρίζει κάτι για αυτό το καταραμένο κέντρο του ΟΤΕ, το οποίο ενώ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας είναι ξεχασμένο από Θεούς και ανθρώπους?

To ADSL είναι στην καλύτερη κάπου στα 12 και για VDSL ούτε λόγος ακόμη και τώρα...

:/

• Super Moderators
Δημοσ.

???

Αυτό που είναι στην Αθηνάς λες; Έχω πάει 2-3 φορές.

Στα Πατήσια είναι, νομίζω στο τέρμα Πατησίων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μηπως μιλας για τον οτε στην Πατησιων ,απεναντι καπου απο το Πολυτεχνειο;;;.

Nope, είναι το κέντρο στο οποίο ανήκει η τηλεφωνική μου γραμμή (ενώ είμαι πιο κοντά στου "Δαγκλή) και που η λέξη VDSL τους είναι ακόμη άγνωστη. Για να λέγεται "Αλυσίδα" εκτιμώ πως θα είναι κοντά στη σχετική περιοχή https://el.wikipedia.org/wiki/Αλυσίδα_(Αθήνας)

• Super Moderators
Δημοσ.

Με 12mbps συγχρονισμό είσαι μακρυά από το Α/Κ για vdsl και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε καν πότε θα αρχίσουν έργα για οπτικές και νέα KV...

Υπάρχουν ουκ ολίγα εμπόδια για το FTTC του ΟΤΕ στο κέντρο, ένα από αυτά είναι και τα μικρά πεζοδρόμια στα οποία δεν χωράνε οι σημαντικά μεγαλύτερες νέες υπαίθριες καμπίνες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Με 12mbps συγχρονισμό είσαι μακρυά από το Α/Κ για vdsl και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε καν πότε θα αρχίσουν έργα για οπτικές και νέα KV...

Υπάρχουν ουκ ολίγα εμπόδια για το FTTC του ΟΤΕ στο κέντρο, ένα από αυτά είναι και τα μικρά πεζοδρόμια στα οποία δεν χωράνε οι σημαντικά μεγαλύτερες νέες υπαίθριες καμπίνες...

Προφανώς και είμαι μακριά, ενώ στου "Δαγκλή" είμαι λιγότερο από 1km απόσταση (όχι πως κι αυτό πετούσε σαν κέντρο, με εξυπηρετούσε στο προηγούμενο σπίτι).

Και το αστείο είναι πως την ίδια στιγμή το 4G WiFi που έχω από την Cosmote, πιάνει μέσα στο σπίτι 60-70mbps! Αλλά τι να σου κάνουν τα 20GB που έχει όριο... :/

Δημοσ.

Στο σπίτι μου που είναι 20 χλμ από το κέντρο της Πάτρας, κάπου 5 χλμ έξω από το Ρίο, έχουμε VDSL.

Στο μαγαζί που είναι σχεδόν κέντρο δεν έχουμε.

Ελλάς το μεγαλείο σου :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Στο σπίτι μου που είναι 20 χλμ από το κέντρο της Πάτρας, κάπου 5 χλμ έξω από το Ρίο, έχουμε VDSL.

Στο μαγαζί που είναι σχεδόν κέντρο δεν έχουμε.

Ελλάς το μεγαλείο σου :mad:

Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες τα πράγματα

Η λογική τους στην αναβάθμιση δυκτιου ξεκίνησε ότι πρώτα θα δώσουμε vdsl σε περιοχές που έχουν σοβαρά προβλήματα (βλέπε μεγάλες αποστάσεις από Ak (συγχρονισμό 2-3mbpms και κάτω) και σιγά σιγά θα πηγαίνουμε σε περιοχές που έχουν καλύτερες ταχύτητες adsl

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν και οι δήμοι στον ΟΤΕ με της άδειες που χρειάζεται αλλά ακόμα και άδεια να πάρει πολλές φορές κάνει ένσταση ή περιφέρεια οπότε εκεί έχει μεγάλες καθυστερήσεις

Δημοσ.

Στα Πατήσια είναι, νομίζω στο τέρμα Πατησίων.

Nope, είναι το κέντρο στο οποίο ανήκει η τηλεφωνική μου γραμμή (ενώ είμαι πιο κοντά στου "Δαγκλή) και που η λέξη VDSL τους είναι ακόμη άγνωστη. Για να λέγεται "Αλυσίδα" εκτιμώ πως θα είναι κοντά στη σχετική περιοχή https://el.wikipedia.org/wiki/Αλυσίδα_(Αθήνας)

Πατησίων και Γαλατσίου είναι αυτό το κέντρο. Απέναντι απο εκεί που ήταν η εφορία πριν χρόνια (ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ). Οπότε μάλλον είσαι πιο κοντά σε αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πατησίων και Γαλατσίου είναι αυτό το κέντρο. Απέναντι απο εκεί που ήταν η εφορία πριν χρόνια (ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ). Οπότε μάλλον είσαι πιο κοντά σε αυτό.

Ε είμαι πάνω απο 1km σε κάθε πρίπτωση...

• Super Moderators
Δημοσ.

Οπότε λόγω απόστασης είναι λογική και η ταχύτητα σου!

Καλά αυτό το πήρα απόφαση. Το θέμα είναι το ...άφαντο VDSL!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...