Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!

Θεωρώ πώς έχει έρθει η ώρα σιγά σιγά να αλλάξω το σαραβαλάκι μου(Peugeot 306 1.4 2001)

λόγω του ότι μεγαλώνουμε σαν οικογένεια.

Καταρχήν λόγω της απίστευτης καλής οικονομικής κατάστασης της χώρας μας 

το budget μου δυστυχως θα κυμανθεί έως τα 7000€ εάν καταφέρω και πουλήσω το αυτοκινητάκι μου.

Μένω επαρχία κάνω περίπου 6000χλμ τον χρόνο τα περισσότερα εντός πόλης(80%).

Δεν είμαι νευρικός οδηγός,θεωρώ ότι οδηγώ οικονομικά και οι δρόμοι μας με αρκετές

λακούβες.

Δέν ξέρω ακριβώς ποιο αμάξι μπορεί να μου κάνει.Έχω σκεφτεί το Skoda Octavia η΄

το VOlvo s40 αλλά δέν κλίνω κάπου συγκεκριμένα.

Με ενδιαφέρει να είναι ασφαλές,οικονομικό όσο γίνεται

(έχω συνηθίσει βέβαια γύρω στα 9-10 λτ εντός πόλης με το 306),και μάλλον να έχει επαρκείς χώρους.

Σας ευχαριστώ όλους και περιμένω να ακόυσω γνώμες...

Δημοσ.

Σε χώρους όσοι ξέρω με octavia είναι φουλ ευχαριστημένοι (για παιδιά, αποσκευές κλπ, χωράει τα πάντα!). Το s40 νομίζω είναι πιο μαζεμένο.

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα φιλε μου! ενα πετρελαιακι στυλ punto, corsa ειναι οτι καλυτερο .. ξεχνας να πας σε βενζιναδικο , εχει επαρκης χωρους και οι επιδοσεις τους ειναι υπεραρκετες ειδικα για μεσα στην πολη που το θες , αν κ ταξιδι πας λες και εχεις μεγαλο αμαξι.

ααα σορρυ τωρα διαβασα οτι μεγαλωνετε σαν οικογενεια :P αν εχεις μονο ενα παιδι καλα ειναι αυτα που σου ειπα.. παραπανω αστο ..

Δημοσ.

καλημερα φιλε μου! ενα πετρελαιακι στυλ punto, corsa ειναι οτι καλυτερο .. ξεχνας να πας σε βενζιναδικο , εχει επαρκης χωρους και οι επιδοσεις τους ειναι υπεραρκετες ειδικα για μεσα στην πολη που το θες , αν κ ταξιδι πας λες και εχεις μεγαλο αμαξι.

ααα σορρυ τωρα διαβασα οτι μεγαλωνετε σαν οικογενεια :P αν εχεις μονο ενα παιδι καλα ειναι αυτα που σου ειπα.. παραπανω αστο ..

Αυτά είναι μικρότερα από αυτό που έχει, μάλλον δεν θα τον βολέψουν :)

Δημοσ.

το θέμα είναι να είναι εντός budget και όσο μπορεί οικονομικό..για το mondeo έχω ακούσει τα καλύτερα..εάν και είναι βαρύ αμάξι και θα χρειαστώ 1800κυβικά σίγουρα με ότι συνεπάγεται αυτό...

Δημοσ.

Καλο αμαξι κ χωρις προβληματα(το εχει φιλος)

Το εχω οδηγησει κ ηταν κλασσικο τογιοτα,ανετο στο δρομο αλλα αν εισαι λιγο του στριψιματος ειναι πραγματικα για γελια 

το θέμα είναι να είναι εντός budget και όσο μπορεί οικονομικό..για το mondeo έχω ακούσει τα καλύτερα..εάν και είναι βαρύ αμάξι και θα χρειαστώ 1800κυβικά σίγουρα με ότι συνεπάγεται αυτό...

+1 για το mondeo κ αν θες ριξε κ μια ματια στο mazda 6 1.8/120 εχω οδηγησει το 2.0/140 κ ηταν γαματο,σβελτο κ πολυ σταθερο στο δρομο.Πολυ ομορφο εσωτερικο για εμενα, ειδικα αν βρεις με δερματινο σαλονι

Δημοσ.

χαίρομαι που υπάρχουν επιλογές.!!! :-D

αλλά θα προτιμήσω κάτι μέχρι 1600κυβικά...θεωρώ ότι με υπερκαλύπτουν..

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι θα έβαζες γιαπωνέζικο! :D

Αλλα ποσο λιγο με ξερεις..

Εγω ηθελα να του προτεινω αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7703184/

Ποιο σβελτο(χαμηλοτερο βαρος)

Μεγαλυτερους χωρους

Φθηνοτερα ανταλλακτικα..

Μικροτερη τιμη αποκτησης.

Ξερω.. Ξεκινα το κραξιμο..!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα ποσο λιγο με ξερεις..

Εγω ηθελα να του προτεινω αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7703184/

Ποιο σβελτο(χαμηλοτερο βαρος)

Μεγαλυτερους χωρους

Φθηνοτερα ανταλλακτικα..

Μικροτερη τιμη αποκτησης.

Ξερω.. Ξεκινα το κραξιμο..!!!

Νόμιζα θα έβαζες το micra! :D

(Πλάκα κάνουμε εννοείται ε :)  )

• Like 1
Δημοσ.

OCTAVIA για χώρους επιβατών, για τεράστιο πορτμπαγκάζ και για την οδηγική συμπεριφορά που λες ότι έχεις. Το VOLVO έχει πρόβλημα στους χώρους πίσω επιβατών και πολύ μικρότερο πορτμπαγκάζ. Δεν είμαι πολύ σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι τα VOLVO και μοντέλα που έχουν σταματήσει όπως το S40 έχουν πολύ ακριβά γνήσια ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Σε ιδιώτη να πας εννοείται. Εκτός και αν υπάρχει κανάς καλός μαντράς. Και οπωσδήποτε σε συνεργείο πριν το πάρεις. Επειδή θα βάλεις οικογένεια μέσα εννοείται θα κάνεις τα πάντα για να πιστοποιήσεις ότι ειναι ατρακάριστο. Ολοι γράφουν ατρακάριστο αλλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...