Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οταν το ιδιο το Πλαισιο εχει παρει τηλ και ριχνει ακυρα; Οταν προφανως και προκειται για καταφανεστατο λαθος (79,90 στο newsletter);

Οταν το Πλαισιο δεν εχει ιστορικο "καλης θελησης;". Μπα, θα μεινω στην αρχικη αποψη μου. ;)

Δημοσ.

Τωρα ειναι σωστο σε μερικους να τον δωσουν εστω και με την λαθος τιμη και σε μερικους να εχουν ριξει ακυρο λογω λαθους τιμης;

Για να προλαβω αυτους που θα πουν οτι κλαψουριζω να πω οτι δεν εκανα παραγγελια ουτε και ψαχνω για SSD εχω τον 850 pro

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω παρατηρησει σε αρκετα παρομοια θεματα. Καποιοι βγαινουν και γραφουν "παρελαβα στην τιμη της προσφορας, ευχαριστω τον ts,  κτλ" ενω εχει πεσει ακυρο απο το καταστημα. Βεβαια αν πεις "μπορεις να μας δειξεις την αποδειξη αγορας;" , ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Τζερτζελο να γινει...

Δημοσ.

Προφανως τρολλαρεις. Μην τσιμπατε οι υπολοιποι.

Γιατί δεν περιμένεις μέχρι το απόγευμα για να πείς τη γνώμη σου? Αν τρολλάρω τότε κανείς άλλος δεν θα παραλάβει και ειδικά ο ts που έκανε κάποια λεπτά πριν απο εμένα παραγγελία. Θεωρώ οτι οφείλω να πω σε όσους τον περιμένουν οτι παρέλαβα.

Δημοσ.

Το εχω παρατηρησει σε αρκετα παρομοια θεματα. Καποιοι βγαινουν και γραφουν "παρελαβα στην τιμη της προσφορας, ευχαριστω τον ts,  κτλ" ενω εχει πεσει ακυρο απο το καταστημα. Βεβαια αν πεις "μπορεις να μας δειξεις την αποδειξη αγορας;" , ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Τζερτζελο να γινει...

Εγώ πιστεύω οτι έχουν στείλει μερικά κομμάτια.

Ίσως λόγω ανοργανωσιάς ίσως λόγω χρήση πιστωτικής..δεν ξέρω γιατι.

Δημοσ.

Mηπως ειναι ευκολο να μας ανεβασεις και φωτο της αποδειξης; :)

Να επισημανω στους υπολοιπους απαντηση του Πλαισιου στην επισημη σελιδα τους στο Facebook:

Καλημέρα Lampis, όπως και ο ίδιος έχεις καταλάβει πρόκειται για λάθος, καθώς στο newsletter που σου έχουμε στείλει από τις 07/03 αναγράφεται ξεκάθαρα η σωστή τιμή του SSD. Αλλά και στην homepage μας γινόταν αναφορά για -20%. Προφανώς και δεν πρόκειται για ψέμα, διαφήμιση κτλ αλλά για ανθρώπινο λάθος καθώς σε όλα τα σημεία της ενέργειας μας ήταν φανερό (99,90€-> 79,90€, -20%). Σου ζητούμε και πάλι συγνώμη, όπως κάναμε και στην άμεσα τηλεφωνική ενημέρωση λίγη ώρα μετά την παραγγελία σου.
Δημοσ.

Ειναι σχεδον απιθανο να λεει αληθεια ο πιο πανω . Μολις εκλεισα το τηλεφωνο , μου τηλεφωνησαν απ το πλαισιο να μου πουν οτι ελεγχουν καθε παραγγελια που παει να φυγει απο εκει στην αρχικη τιμη 50.40 η οποια ηταν λαθος. Οπότε, μεχρι αποδειξεως του αντιθέτου, dont feed the trolls.

Δημοσ.

Όποιος αμφισβητεί και τα δικά μου γραφόμενα αν και όταν παραλάβω στην τιμή της προσφοράς δέχεται να καταπιεί τη γλώσσα του για τον επόμενο μήνα όταν θα βάλω φωτογραφία της απόδειξη?

Δεν είναι όλοι ίδιοι εδώ μέσα, ούτε 16χρονα,ούτε trolls.

• Like 2
Δημοσ.

Παραπανω δεν γραφτηκε οτι αναμενει παραλαβη στην τιμη της προσφορας-λαθους, αλλα οτι εχει ηδη παραλαβει. Ειναι διαφορετικο απο το να εκφραζεις ευσεβεις ποθους οτι ΘΑ παραλαβεις.

• Like 2
Δημοσ.

Σε φίλο που δεν ακύρωσαν ούτε τηλεφωνικά ούτε με mail του στείλανε μήνυμα οτι θα παραλάβει σήμερα.

Όταν ήρθε ο courier ζήταγε 80 € και όπως ήταν φυσικό δεν παρέλαβε.

Εμένα δεν με έχουνε ακυρώσει ακόμα μάλλον γιατί δεν με βρήκαν στο τηλέφωνο, αλλα δεν ελπίζω.

Πάντως ρε παιδιά δεν χάθηκε και ο κόσμος, ξέραμε απο την αρχή οτι ήταν λάθος, και βάση του ιστορικού του μαγαζιού δεν περιμέναμε και πολλά. Εντάξει, τι είχαμε, τι χάσαμε.

Δεν λέω οτι σε άλλες περιπτώσεις δεν πρέπει να διεκδικούμε αυτά που πρέπει αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση το ξέραμε απο την αρχή.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια σε λιγες ωρες θα ανεβασει φωτο ο φιλος και δασκαλος johninio ο οποιος παρελαβε στα 50.40 αραξτε την πετσα σας δεν ειναι τρολαρισμα...απλα παρολο το λαθος που εγινε επειδη καποιοι προλαβανε στην αρχη να κανουν την παραγγελια και προχωρησε η παραγγελια τους και λογικα απο ενα σταδιο και μετα για να ακυρωσουν θα ειναι πολυ μανουβρation απλα το αφησαν και σ ολους τους υπολοιπους εριξαν ακυρα απο τη στιγμη που το αντιληφθηκαν...10-15 τυχεροι θα ηταν αυτοι(αναμεσα τους και ο senpai johninio :P) λαθη γινονται παμε γι αλλα...

• Like 1
Δημοσ.

Σκεψου ομως ενας που εφαγε ακυρο να παει με ενα tablet κινητο η κατι αλλο στο Πλαισιο και να τους δειξει την αποδειξη που θα εχει ανεβασει αυτος που τον πηρε με 50 ευρω.

Κανονικα η πρεπει να τον δωσουν σε ολους που προλαβαν με εστω την λαθος τιμη η να μην τον δωσουν σε κανεναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...