Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάντως πριν τα Χριστούγεννα από σχετικό ποστ  εδώ πήρα τον SanDisk SSD PLUS 240 GB από amazon στα 45€   55€ γιατί μου αφαίρεσαν και τα μεταφορικά καθώς άργησε να έρθει ( 10 μέρες έκανε). Ψάξτε τις προσφορές απ΄έξω και αγνοήστε τους.

Και είσαι καλυμμένος 100% για ότι συμβεί με Amazon, τρομερή προσφορά μπράβο

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Λεω συμφωνα με οσα βλέπουμε και διαβαζουμε, ότι δεν προλαβαν ακομα να σε ακυρωσουν και δεν ηξεραν τι σου ειπαν αυτοι που μιλησες. Εκτος αν συμβαινει κατι πιο σπανιο από αυτό και διαφορετικο από οσα γνωριζουμε.

Δημοσ.

Μην ρωτάς πολλά. Δικαιούνται και οι υπόλοιποι να το απαιτήσουν σε αυτήν τη τιμή. Πάρτε να διαμαρτυρηθειτε και να το απαιτήστε!

Δημοσ.

Λεω συμφωνα με οσα βλέπουμε και διαβαζουμε, ότι δεν προλαβαν ακομα να σε ακυρωσουν και δεν ηξεραν τι σου ειπαν αυτοι που μιλησες. Εκτος αν συμβαινει κατι πιο σπανιο από αυτό και διαφορετικο από οσα γνωριζουμε.

Ισως εχεις δικιο σε αυτο που λες.

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε email πριν καμία ώρα ότι η παραγγελία μου έχει σταλεί. Και στο site του πλαίσιο μου την βγάζει σαν τελειωμένη παραγγελία. Είχα βάλει τρόπο πληρωμής πιστωτική. Ελπίζω να μη φάω κάνα άκυρο τώρα που όλα φαίνονται να έχουν τελειώσει

Δημοσ.

Για 50 ευρώ αξίζει.

Για 80 ούτε με σφαίρες και μαστουρωμένος δε θα το αγόραζε κάποιος.

Όταν στο άμαζον (και όχι μόνο) έχει παίξει ο 240GB στις 40 λίρες, 480GB Ultra II στις 80 λίρες και ο 960GB στις ~143 λίρες προ 4 μήνου κιόλας, δε βρίσκω το λόγο ΤΩΡΑ να προσπαθεί κάποιος να τους κάνει μάγκες.

Και στα 50 ευρώ χαμένοι δε βγαίνουν. Απλά έχουν σημαντικά μικρότερο κέρδος.

Οπότε όσοι το είδατε στην τιμή αυτή διεκδικήστε το, αλλά μή πέσετε και στα γόνατα να τους παρακαλέσετε, θα το βρείτε κι αλλού λιαν συντόμως σε πολύ χαμηλή τιμή, είναι ένας απλός consumer SSD που τον ξεστοκάρουν όλοι σιγά σιγά.

Δεν νομιζω να υπαρχει το πλαισιο στο σκρουτζ :Ρ

Γιατί άραγε?

• Like 2
Δημοσ.

Πριν λίγο έλαβα mail ότι 2 δίσκοι ταξιδεύουν για εμένα στην τιμή 100,80 ευρώ.

Η παραγγελία έγινε στις 12:30 το μεσημέρι με αντικαταβολή.

Δημοσ.

Πραγματικα διαβαζω τα σχολια εδω μεσα κ θλιβομαι. Ειδικα απο καποιους που περιμενουν πως κ πως αυτα τα λαθη για να αρχισουν τα δικα τους κ να ψαχνουν για νομους κτλ μπας και παρουν ενα σκληρο δισκο 20€ πιο κατω χωρις να λογαριασουν τι επιπτωσεις μπορει να εχει σε καποιον εργαζομενο ολο αυτο. Δηλαδη ελεος...

• Like 10
Δημοσ.

Πριν λίγο έλαβα mail ότι 2 δίσκοι ταξιδεύουν για εμένα στην τιμή 100,80 ευρώ.

Η παραγγελία έγινε στις 12:30 το μεσημέρι με αντικαταβολή.

Αρα τα άκυρα λόγω λάθους στην τιμολόγηση τι είναι;

Το προβλημα μου δεν ειναι στο άκυρο αλλα στα χιλια δυο άλλα που ακούμε ως απαντησεις.

Δημοσ.

Πραγματικα διαβαζω τα σχολια εδω μεσα κ θλιβομαι. Ειδικα απο καποιους που περιμενουν πως κ πως αυτα τα λαθη για να αρχισουν τα δικα τους κ να ψαχνουν για νομους κτλ μπας και παρουν ενα σκληρο δισκο 20€ πιο κατω χωρις να λογαριασουν τι επιπτωσεις μπορει να εχει σε καποιον εργαζομενο ολο αυτο. Δηλαδη ελεος...

Το να κατηγορείς άτομα για το γεγονός ότι διεκδικούν τα καταναλωτικά τους δικαιώματα είναι αυτό που όντως είναι θλιβερό.

• Like 7
Δημοσ.

Ρε σεις οταν πηγαινεις στο service τους στον ενα χρονο με τον δισκο χαλασμενο (με 3 χρονια υποτιθεται εγγυηση) και σου κανουν τα κουνελια , αρνουνται να σου πιστωσουν την κανονικη τιμη στο τιμολογιο και στο κανουν τραμπα με το φτηνοτερο που εχουν απο 100 σε 50 δηλαδη , τι ασχολουμαστε με αυτους ;

Τους λες οτι τον δισκο τον εχω σε mirror raid και θελω ακριβως τον ιδιο για να δουλεψει το raid αφου δεν εχετε τον ιδιο δισκο δωστε μου τα λεφτα που πληρωσα γιατι εγω τωρα πρεπει να αγορασω δυο ιδιους δισκους για να κανω την δουλεια μου.

600 ευρω μετρητα τους εχω παρει απο το καταστημα Περιστεριου.

• Like 2
Δημοσ.

Τους λες οτι τον δισκο τον εχω σε mirror raid και θελω ακριβως τον ιδιο για να δουλεψει το raid αφου δεν εχετε τον ιδιο δισκο δωστε μου τα λεφτα που πληρωσα γιατι εγω τωρα πρεπει να αγορασω δυο ιδιους δισκους για να κανω την δουλεια μου.

600 ευρω μετρητα τους εχω παρει απο το καταστημα Περιστεριου.

Βάση νόμου έχει δικαίωμα να σε καλύψει με τον ίδιο ή με λειτουργικά ισοδύναμο. Αν δεν μπορεί τίποτε από τα 2, τότε πιστώνεται η αρχική τιμή αγοράς.

Λες να μήν έχουν άλλον ίδιας χωρητικότητας να σου δώσουν για να βάλεις στο "RAID" σου?

Δε το θεωρώ τίμιο αυτό που πάτε να σκαρφιστείτε ορισμένοι. Είπαμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, αλλά μή το γ@μ@με το θέμα. Η λογική να πρυτανεύει.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ πάντως πριν τα Χριστούγεννα από σχετικό ποστ  εδώ πήρα τον SanDisk SSD PLUS 240 GB από amazon στα 45€   55€ γιατί μου αφαίρεσαν και τα μεταφορικά καθώς άργησε να έρθει ( 10 μέρες έκανε). Ψάξτε τις προσφορές απ΄έξω και αγνοήστε τους.

Δεν έχεις άδικο αλλα στα - του Amazon είναι η "ταλαιπωρία" της εγγύησης και ο ένας χρόνος που δίνουν σε όλα τα προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...