useasdf_4444 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το 2ο mail δεν νομίζω ότι είναι αυτοματοποιημένο (γιατί έρχεται ένα πρώτο κατευθείαν, και ένα δεύτερο μετά από λίγο). Για να έρχεται μετά από λίγο, φαντάζομαι ότι κάποιος κάνει επιβεβαίωση ή κάτι αντίστοιχο στο ενδιάμεσο. Νομίζω ότι σε όσους το δεύτερο έλεγε 50.40 δεν έχουν ακυρώσει τίποτα (απ' όσους ξέρω και παραγγείλανε τουλάχιστον)...ακόμη. Αν και το δεύτερο έλεγε 50.40 και επιμένουν ότι πρόκειται για "λάθος του συστήματος" ε τότε μάλλον είναι λίγο χοντράδα. Να το καταλάβω στο αυτοματοποιημένο, αλλά αν έχει περάσει από άνθρωπο και πάλι είναι λάθος, τότε δεν το λες και πολύ "λάθος του συστήματος".
dimyok Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δες αν σου εχουν αλλαξει τον αριθμο και τραβα τους μια αρνητικη στο skroutz. Ετσι για το "λάθος του συστήματος" .
thodoris20s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδιά σε όσους ακυρώθηκε η παραγγελία σε ποιο στάδιο είχε φτάσει και σας πήραν τηλ ή σας έστειλαν email ακύρωσης; Μου έχουν έρθει τρία email όλα στα 50,40€ που λένε ότι προχωράει η παραγγελία. Και στο πλαίσιο βλέπω είναι στο στάδιο πριν την αποστολή. Να χαρώ ή να περιμένω τηλ αργά ή γρήγορα; 1
christs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ηρέμησε ρε φίλε, mail επιβεβαίωσης πήρες όπως όλοι μετά από μια παραγγελία. Αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι και τίποτα παραπάνω, πίστεψες πως θα παραλάβεις σε τέτοια τιμή? Δεν δικαιολογώ το πλαίσιο, αντίθετα δεν ασχολούμαι καν με το συγκεκριμένο "κατάστημα" καθώς συνεχώς αποδεικνύει ότι επιβιώνει εξαπατώντας. Γιατί τα tuvlo-x μόνο ως εξαπάτηση μπορούν να χαρακτηριστούν, και το λέω από προσωπική εμπειρία. 1ον ειμαι μια χαρα ηρεμος, σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. 2ον επειδη απ οτι φαινεται δε μιλαμε τα ιδια ελληνικα, ας εξηγησω εκ νεου οτι μου ηρθε κανονικα μειλ με ολα τα στοιχεια, τον αριθμο παραγγελιας, και την τιμη την αρχικη (50 ευρω). Μετά , μου ξανα στελνουν νεο μειλ, ολόιδιο, με τη μοναδικη διαφορα να ειναι στην τιμη, δηλαδη αυτη τη φορα εγραφε 80 ευρω. Αυτό σε μενα δεν εχει ξανα συμβεί. Να μου επεξεργάζουν δευτερευόντως, μια παραγγελία που εχω ηδη κανει. Αν καταλαβες τωρα, καλως, αλλιως ας μην το κουρασουμε αλλο.
123qwe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από 123qwe
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δες αν σου εχουν αλλαξει τον αριθμο και τραβα τους μια αρνητικη στο skroutz. Ετσι για το "λάθος του συστήματος" . Δεν είναι στο skroutz το πλαίσιο.
7nisiotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Τελικά φάγαμε άκυρο; Εμένα βρίσκεται σε κατάσταση " συσκευάζεται " , έχω λάβει 3 email με τιμή 50,40€
germants Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μπορεί όσοι πλήρωσαν με κάρτα να το πάρουν σε αυτήν την τιμή. Είναι άδικο βέβαια για όλους τους υπόλοιπους, αλλα Πλαίσιο είναι αυτό, κατάλληλο μαγαζί στο να απογοητεύει
7nisiotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 To good to be true Πάντως έστω να έδιναν στους πρώτους 10 βρε παιδιά στη τιμή αυτή αλλά κλασσικό TUbloXPlaisio
teotsigourakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δες αν σου εχουν αλλαξει τον αριθμο και τραβα τους μια αρνητικη στο skroutz. Ετσι για το "λάθος του συστήματος" . Δεν νομιζω να υπαρχει το πλαισιο στο σκρουτζ :Ρ
mourtias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 εγώ πάντως πριν τα Χριστούγεννα από σχετικό ποστ εδώ πήρα τον SanDisk SSD PLUS 240 GB από amazon στα 45€ 55€ γιατί μου αφαίρεσαν και τα μεταφορικά καθώς άργησε να έρθει ( 10 μέρες έκανε). Ψάξτε τις προσφορές απ΄έξω και αγνοήστε τους. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα