Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2ο mail δεν νομίζω ότι είναι αυτοματοποιημένο (γιατί έρχεται ένα πρώτο κατευθείαν, και ένα δεύτερο μετά από λίγο). Για να έρχεται μετά από λίγο, φαντάζομαι ότι κάποιος κάνει επιβεβαίωση ή κάτι αντίστοιχο στο ενδιάμεσο. Νομίζω ότι σε όσους το δεύτερο έλεγε 50.40 δεν έχουν ακυρώσει τίποτα (απ' όσους ξέρω και παραγγείλανε τουλάχιστον)...ακόμη.

Αν και το δεύτερο έλεγε 50.40 και επιμένουν ότι πρόκειται για "λάθος του συστήματος" ε τότε μάλλον είναι λίγο χοντράδα. Να το καταλάβω στο αυτοματοποιημένο, αλλά αν έχει περάσει από άνθρωπο και πάλι είναι λάθος, τότε δεν το λες και πολύ "λάθος του συστήματος".

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δες αν σου εχουν αλλαξει τον αριθμο και τραβα τους μια αρνητικη στο skroutz. Ετσι για το "λάθος του συστήματος"  :P .

Δημοσ.

Παιδιά σε όσους ακυρώθηκε η παραγγελία σε ποιο στάδιο είχε φτάσει και σας πήραν τηλ ή σας έστειλαν email ακύρωσης; Μου έχουν έρθει τρία email όλα στα 50,40€ που λένε ότι προχωράει η παραγγελία. Και στο πλαίσιο βλέπω είναι στο στάδιο πριν την αποστολή. Να χαρώ ή να περιμένω τηλ αργά ή γρήγορα; :)

• Like 1
Δημοσ.

Ηρέμησε ρε φίλε, mail επιβεβαίωσης πήρες όπως όλοι μετά από μια παραγγελία. Αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι και τίποτα παραπάνω, πίστεψες πως θα παραλάβεις σε τέτοια τιμή? Δεν δικαιολογώ το πλαίσιο, αντίθετα δεν ασχολούμαι καν με το συγκεκριμένο "κατάστημα" καθώς συνεχώς αποδεικνύει ότι επιβιώνει εξαπατώντας. Γιατί τα tuvlo-x μόνο ως εξαπάτηση μπορούν να χαρακτηριστούν, και το λέω από προσωπική εμπειρία.

1ον ειμαι μια χαρα ηρεμος, σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

2ον επειδη απ οτι φαινεται δε μιλαμε τα ιδια ελληνικα, ας εξηγησω εκ νεου οτι μου ηρθε κανονικα μειλ με ολα τα στοιχεια, τον αριθμο παραγγελιας, και την τιμη την αρχικη (50 ευρω). Μετά , μου ξανα στελνουν νεο μειλ, ολόιδιο, με τη μοναδικη διαφορα να ειναι στην τιμη, δηλαδη αυτη τη φορα εγραφε 80 ευρω. Αυτό σε μενα δεν εχει ξανα συμβεί. Να μου επεξεργάζουν δευτερευόντως, μια παραγγελία που εχω ηδη κανει.

Αν καταλαβες τωρα, καλως, αλλιως ας μην το κουρασουμε αλλο.

Δημοσ.

Δες αν σου εχουν αλλαξει τον αριθμο και τραβα τους μια αρνητικη στο skroutz. Ετσι για το "λάθος του συστήματος" :P .

Δεν είναι στο skroutz το πλαίσιο.

Δημοσ.

Τελικά φάγαμε άκυρο; Εμένα βρίσκεται σε κατάσταση " συσκευάζεται " , έχω λάβει 3 email με τιμή 50,40€

Δημοσ.

Μπορεί όσοι πλήρωσαν με κάρτα να το πάρουν σε αυτήν την τιμή. Είναι άδικο βέβαια για όλους τους υπόλοιπους, αλλα Πλαίσιο είναι αυτό, κατάλληλο μαγαζί στο να απογοητεύει

Δημοσ.

To good to be true :P Πάντως έστω να έδιναν στους πρώτους 10 βρε παιδιά στη τιμή αυτή αλλά κλασσικό TUbloXPlaisio

Δημοσ.

Δες αν σου εχουν αλλαξει τον αριθμο και τραβα τους μια αρνητικη στο skroutz. Ετσι για το "λάθος του συστήματος"  :P .

Δεν νομιζω να υπαρχει το πλαισιο στο σκρουτζ :Ρ

Δημοσ.

εγώ πάντως πριν τα Χριστούγεννα από σχετικό ποστ  εδώ πήρα τον SanDisk SSD PLUS 240 GB από amazon στα 45€   55€ γιατί μου αφαίρεσαν και τα μεταφορικά καθώς άργησε να έρθει ( 10 μέρες έκανε). Ψάξτε τις προσφορές απ΄έξω και αγνοήστε τους.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...