Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ήρθε το δεύτερο email (αυτό είναι το επίσημο με βάση τους όρους χρήσης) και έχει την αλλαγμένη τιμή...

Για να δούμε τι θα πούνε στο τηλέφωνο.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσοι σας αλλάξανε την τιμή αφού κάνατε την παραγγελία, όσοι σας ακυρώσανε χωρις πολλά πολλά, όσοι έχετε και mail με τις διαφορετικές τιμες, γιατι δεν ρίχνετε έναν άσσο στο skroutz (το λιγότερο)? Δεν είναι δα ότι βάλανε τιμή 0.01 ευρώ να πεις ναι είναι λάθος του συστήματος.

Δημοσ.

Όσοι σας αλλάξανε την τιμή αφού κάνατε την παραγγελία, όσοι σας ακυρώσανε χωρις πολλά πολλά, όσοι έχετε και mail με τις διαφορετικές τιμες, γιατι δεν ρίχνετε έναν άσσο στο skroutz (το λιγότερο)? Δεν είναι δα ότι βάλανε τιμή 0.01 ευρώ να πεις ναι είναι λάθος του συστήματος.

γιατι υπαρχει ακομα το πλαισιο στο σκρουτζ??? :Ρ

• Like 4
Δημοσ.

Σιγά την έκπληξη..

Απο το πλαίσιο έχω φάει, όσα άκυρα έχω απο όλα τα άλλα μαγαζιά μαζί.

Δημοσ.

Και εδώ τα ίδια, το παράξενο είναι ότι έχουν βάλει τους καημένους του υπάλληλους (οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα που το πλαίσιο είναι άθλιο κατάστημα) να "προσπαθήσουν" μήπως και τελικά γίνει η παραγγελία στα 80€. Αλλά προφανώς στα 80€ ΔΕΝ είναι προσφορά αφού και άλλα πολλά καταστήματα πουλάνε στην ίδια τιμή και δεν είναι εργασιακά κάτεργα όπως το πλαίσιο....

http://www.skroutz.gr/s/5338978/Sandisk-Ultra-II-SSD-240GB.html?keyphrase=SanDisk+SSD+Ultra+II+240GB

Δημοσ.

"Μα γιατί δεν το κρατάτε, στα 80€ είναι τρομερή τιμή" - Άσε μας κουκλίτσα μου, πέστα σε κανά άλλο που ψαρώνει ;-)

Εντάξει αναμενόμενο για μένα, σιγά μην γίνει ποτέ το Plaisio Amazon και να τιμάει αυτά που γράφει. Βρε ποτέ από Ελλάδα λέμε, ποτέ!

• Like 1
Δημοσ.

79,90 ελεγε το mail "Monday Update" Παλι πεσατε απο τα συνεφα που ειναι λαθος ;  :P

Στη σελίδα με τους δίσκους έδινε τιμή 50.40€. Προσπαθώ να θυμηθώ πότε έκανε πραγματική προσφορά το πλαίσιο....

Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου κατακριτεο να προσπαθει ενα καταστημα να σου πουλησει ενα προιον, στην τιμη που αυτο οριζει. Ουτε ακομη και να σε παρει τηλεφωνο και να σε ενημερωσει οτι εγινε λαθος, και οτι η τιμη ειναι η ταδε, ακυρωνεις ή την κρατας.

Αυτό ομως που ειναι κατακριτεο, και πρωτογνωρο για μενα, ειναι να εχεις κανει μια παραγγελια, να την εχεις κατοχυρωσει κανονικα με μειλ επιβεβαιωσης, και μετα αυτοι αυθαιρετα να "εκμεταλλευονται" αυτη σου την παραγγελια, για να δημιουργησουν μια νεα παραγγελια για λογαριασμο σου, στην οποια η τιμη θα ειναι διαφορετικη απο αυτην που εσυ ψωνισες. Δεν το εχω ξανα συναντησει, τοσα χρονια.

Δημοσ.

Στη σελίδα με τους δίσκους έδινε τιμή 50.40€. Προσπαθώ να θυμηθώ πότε έκανε πραγματική προσφορά το πλαίσιο....

Είσαι υπερβολικός,

Πριν 3 χρόνια ssd samsung 840 evo 120Gb 74,90 ευρώ (9-11-2013) ενώ στο skroutz ήταν 89,90 :P

χαχαχαχαχα

(ΥΓ: Η μόνη αγορά που έκανα ποτέ από αυτό το μαγαζί)

Δημοσ.

Αυτό ομως που ειναι κατακριτεο, και πρωτογνωρο για μενα, ειναι να εχεις κανει μια παραγγελια, να την εχεις κατοχυρωσει κανονικα με μειλ επιβεβαιωσης, και μετα αυτοι αυθαιρετα να "εκμεταλλευονται" αυτη σου την παραγγελια, για να δημιουργησουν μια νεα παραγγελια για λογαριασμο σου, στην οποια η τιμη θα ειναι διαφορετικη απο αυτην που εσυ ψωνισες. Δεν το εχω ξανα συναντησει, τοσα χρονια.

Τέλειο είναι αυτό.Μακάρι να μου το κάνουν.

Τους αφήνεις να έρθουν μέχρι το σπίτι σου και είτε δεν ανοίγεις, είτε ανοίγεις και τους λές οτι εσύ παρήγγειλες στα 50.

Έτσι καίνε τσάμπα βενζίνη και χάνουν εργατοώρες.

Δημοσ.

Ρε σεις οταν πηγαινεις στο service τους στον ενα χρονο με τον δισκο χαλασμενο (με 3 χρονια υποτιθεται εγγυηση) και σου κανουν τα κουνελια , αρνουνται να σου πιστωσουν την κανονικη τιμη στο τιμολογιο και στο κανουν τραμπα με το φτηνοτερο που εχουν απο 100 σε 50 δηλαδη , τι ασχολουμαστε με αυτους ;

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου κατακριτεο να προσπαθει ενα καταστημα να σου πουλησει ενα προιον, στην τιμη που αυτο οριζει. Ουτε ακομη και να σε παρει τηλεφωνο και να σε ενημερωσει οτι εγινε λαθος, και οτι η τιμη ειναι η ταδε, ακυρωνεις ή την κρατας.

Ηρέμησε ρε φίλε, mail επιβεβαίωσης πήρες όπως όλοι μετά από μια παραγγελία. Αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι και τίποτα παραπάνω, πίστεψες πως θα παραλάβεις σε τέτοια τιμή? Δεν δικαιολογώ το πλαίσιο, αντίθετα δεν ασχολούμαι καν με το συγκεκριμένο "κατάστημα" καθώς συνεχώς αποδεικνύει ότι επιβιώνει εξαπατώντας. Γιατί τα tuvlo-x μόνο ως εξαπάτηση μπορούν να χαρακτηριστούν, και το λέω από προσωπική εμπειρία.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...