spaek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ήμαρτον με τις Ελληνικές εταιρίες. Πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι με το συγνώμη κάναμε λάθος και να τιμούν αυτά που αναγράφουν..!!!
gkarabid Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μολις εκλεισα το τηλ αποι τηλεφωνικη παραγγελια. Η τιμη του ειναι στα 79 ευρω παιδια Ακυρο σε ολους
thodoris20s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως παιδιά μου ήρθε email ότι η παραγγελία μου συσκευάζεται στα 50,40 λέει σύνολο
thodoris20s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ένα θέμα με απασχολεί. Ότι έβαλα πληρωμή με πιστωτική και αν μου τραβήξουν 79,90 θα έχουμε θέμα γιατι δεν θέλω να τα δώσω τόσα
lanc3lot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Νομίζω ότι από το ΠΛΑΙΣΙΟ σε απολύουν για πολύ πιο απλούς λόγους από αυτό του στυλ δεν χαμογέλασες στον πελάτη κλπ. Λογικά αν δεν είναι μπατζανάκης κανενός θα πληρώσει όλους τους σκληρούς που θα δώσουν από τον μισθό του. Δυστυχώς έχεις δίκιο. Πέρα από το χιούμορ που έκανα, κρίμα οποιοσδήποτε να χάσει την δουλειά του από αυτό, οι χειρότερες εργασιακές συνθήκες στο Πλαίσιο από ότι λέγεται αλλά και από ότι γνωρίζω από εμπειρία φίλου. Ένα θέμα με απασχολεί. Ότι έβαλα πληρωμή με πιστωτική και αν μου τραβήξουν 79,90 θα έχουμε θέμα γιατι δεν θέλω να τα δώσω τόσα Αν έβαλες πιστωτική, δεν μπορούν να τραβήξουν παραπάνω χρήματα από ότι έβαλες εσύ όταν έκανες την παραγγελία. Είναι βάση νομοθεσίας αυτό που σου λέω, πρέπει να σε ενημερώσουν τηλεφωνικά πρώτα. 1
useasdf_4444 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Υποθέτω ότι τέλος μάλλον ε; Πάντως δεν νομίζω ότι θα ακυρώσουν κάποια παραγγελία, τουλάχιστον μέχρι τώρα απ' όσους ξέρω δεν ακυρώθηκε κάποια. Μένει να παραλάβουμε κιόλας βέβαια
apostolispk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Απο εξω μου βγαζει τιμη 50.40 αλλα οταν παει συο καλαθι 79.90
kingsize Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μόλις πε πήραν τηλέφωνο και μου έριξαν άκυρο, τι πρωτότυπο. Είναι λάθος συστήματος μου είπαν. Λες δεν το περίμενα.
pitogiro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Άλλαξαν την τιμή στην παραγγελία στα 80€ τώρα και εξελίσσεται κανονικά, αντί να την ακυρώσουν. Καλά, αύριο θα χτυπάνε κουδούνια και κανείς δε θα τους ανοίγει.. edit: Μόλις με πήραν και τηλέφωνο... τους είπα να την ακυρώσουν.
useasdf_4444 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μόλις πε πήραν τηλέφωνο και μου έριξαν άκυρο, τι πρωτότυπο. Είναι λάθος συστήματος μου είπαν. Λες δεν το περίμενα. Από τηλεφωνική παραγγελία ή web;
Stefanos83b Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Η παραγγελία σου με κωδικό 1748xxx-0408030xxx έχει ακυρωθεί. Y.Γ. Η προσπάθεια μετράει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα