Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήμαρτον με τις Ελληνικές εταιρίες. Πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι με το συγνώμη κάναμε λάθος και να τιμούν αυτά που αναγράφουν..!!!

Δημοσ.

Ένα θέμα με απασχολεί. Ότι έβαλα πληρωμή με πιστωτική και αν μου τραβήξουν 79,90 θα έχουμε θέμα γιατι δεν θέλω να τα δώσω τόσα

Δημοσ.

Νομίζω ότι από το ΠΛΑΙΣΙΟ σε απολύουν για πολύ πιο απλούς λόγους από αυτό του στυλ δεν χαμογέλασες στον πελάτη κλπ.

Λογικά αν δεν είναι μπατζανάκης κανενός θα πληρώσει όλους τους σκληρούς που θα δώσουν από τον μισθό του.

Δυστυχώς έχεις δίκιο. Πέρα από το χιούμορ που έκανα, κρίμα οποιοσδήποτε να χάσει την δουλειά του από αυτό, οι χειρότερες εργασιακές συνθήκες στο Πλαίσιο από ότι λέγεται αλλά και από ότι γνωρίζω από εμπειρία φίλου.

Ένα θέμα με απασχολεί. Ότι έβαλα πληρωμή με πιστωτική και αν μου τραβήξουν 79,90 θα έχουμε θέμα γιατι δεν θέλω να τα δώσω τόσα

Αν έβαλες πιστωτική, δεν μπορούν να τραβήξουν παραπάνω χρήματα από ότι έβαλες εσύ όταν έκανες την παραγγελία. Είναι βάση νομοθεσίας αυτό που σου λέω, πρέπει να σε ενημερώσουν τηλεφωνικά πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Υποθέτω ότι τέλος μάλλον ε; Πάντως δεν νομίζω ότι θα ακυρώσουν κάποια παραγγελία, τουλάχιστον μέχρι τώρα απ' όσους ξέρω δεν ακυρώθηκε κάποια. Μένει να παραλάβουμε κιόλας βέβαια :)

Δημοσ.

Μόλις πε πήραν τηλέφωνο και μου έριξαν άκυρο, τι πρωτότυπο. Είναι λάθος συστήματος μου είπαν.

Λες δεν το περίμενα.

Δημοσ.

Άλλαξαν την τιμή στην παραγγελία στα 80€ τώρα και εξελίσσεται κανονικά, αντί να την ακυρώσουν.

Καλά, αύριο θα χτυπάνε κουδούνια και κανείς δε θα τους ανοίγει..  :P

edit: Μόλις με πήραν και τηλέφωνο... τους είπα να την ακυρώσουν.

Δημοσ.

Μόλις πε πήραν τηλέφωνο και μου έριξαν άκυρο, τι πρωτότυπο. Είναι λάθος συστήματος μου είπαν.

Λες δεν το περίμενα.

Από τηλεφωνική παραγγελία ή web;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...