Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χμ, και εμένα πλεόν. Το έφτιαξαν δείχνει, άρα τελικά ήταν λάθος ;-) χαχα, να δούμε τι θα γίνει με όσους προλάβαμε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι όντως, μόλις δοκίμασα κι εγώ και πλέον στο καλάθι φαίνεται 79.90 (αν και πριν την προσθήκη στο καλάθι πάλι 50.40 τον δείχνει)

Δημοσ.

Άλλη μια παραγγελία. Thanks TS :-)

Στις τηλεφωνικές παραγγελίες μου είπε 50,40€ , αλλά όταν πήρα στο κατάστημα της Πάτρας για παραλλαβή απο κατάστημα μου είπε 79,90 !!!

Εν αναμονή...

Δημοσ.

λάθος τιμή είναι, μόλις μίλησα μαζί τους, είπαν έχει πρόβλημα το σιτε τους και η προσφορά είναι από 99 στα 79,90 ευρώ.

Δημοσ.

Eιναι απιστευτοι. Εκανα παραγγελια στα 50.40 ευρω, μου ηρθε μειλ που ανεγραφε κανονικα αυτο το ποσο, και τωρα μου εστειλαν νεο μειλ επιβεβαιωσης κτλ, το οποιο εχει την αλλη τιμη, τα 79.90 ευρω.

Δημοσ.

Εμένα πάντως και στα 2 email που έχουν έρθει γράφει 50.40€ - Υποψιάζομαι πάντως πως κάποιος ακούει φωνές τώρα στο online site τους, ρίνγκ θα έχει γίνει!

Δημοσ.

Υποψιάζομαι πάντως πως κάποιος ακούει φωνές τώρα στο online site τους, ρίνγκ θα έχει γίνει!

Νομίζω ότι από το ΠΛΑΙΣΙΟ σε απολύουν για πολύ πιο απλούς λόγους από αυτό του στυλ δεν χαμογέλασες στον πελάτη κλπ.

Λογικά αν δεν είναι μπατζανάκης κανενός θα πληρώσει όλους τους σκληρούς που θα δώσουν από τον μισθό του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...