koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ρε φιλε εχεις κ αδικο κ το συνεχιζεις κιολας, 1ον τους plus ειχε στην αγγελια οχι τους ultra (δε το ειδες) 2ον ημερομηνια 2 μηνες πισω (δε το ειδες) 3ον δε κατηγορησες λες αμεσα αλλα έμμεσα ολοι καταλαβαμε τι εννοουσες 4ον απλα ενα συγγνωμη να πεις δεν ειναι κακο και οχι να βγαινεις κ απο πανω τι νοοτροπια ειναι αυτη, τι να πω.... 8
FatMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Και κάπου εδώ έρχεται ένας mod και κλειδώνει το thread γιατί παρατράβηξε... 4
mtriandros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πως ξερουμε οτι ηταν λαθος τα 50 ευρω και οχι τα 70 ευρω? το αμαζον δεν το ειχε γυρω στο 50αρι.? αφου τιμολογουν σαν μπακαλιδες καλα να παθουν, και μιας και η διαφορα δεν ειναι μεγαλη και το κοστος τους σιγουρα κατω απο 50 ευρω, πρεπει να ικανοποιησουν ολες τις παραγγελιες και να ζητησουν και συγνωμη για το λαθος τους. ειναι μεγαλη εταιρεια και οχι μικρομαγαζο, η ειναι?
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πως ξερουμε οτι ηταν λαθος τα 50 ευρω και οχι τα 70 ευρω? το αμαζον δεν το ειχε γυρω στο 50αρι.? αφου τιμολογουν σαν μπακαλιδες καλα να παθουν, και μιας και η διαφορα δεν ειναι μεγαλη και το κοστος τους σιγουρα κατω απο 50 ευρω, πρεπει να ικανοποιησουν ολες τις παραγγελιες και να ζητησουν και συγνωμη για το λαθος τους. ειναι μεγαλη εταιρεια και οχι μικρομαγαζο, η ειναι? Δεν θυμαμαι ποιο ηταν το καταστημα που ενω ηταν λαθος οι τιμη παρεδωσε ολες τις παραγγελιες.
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πως ξερουμε οτι ηταν λαθος τα 50 ευρω και οχι τα 70 ευρω? το αμαζον δεν το ειχε γυρω στο 50αρι.? αφου τιμολογουν σαν μπακαλιδες καλα να παθουν, και μιας και η διαφορα δεν ειναι μεγαλη και το κοστος τους σιγουρα κατω απο 50 ευρω, πρεπει να ικανοποιησουν ολες τις παραγγελιες και να ζητησουν και συγνωμη για το λαθος τους. ειναι μεγαλη εταιρεια και οχι μικρομαγαζο, η ειναι? μην μπερδευετε τους plus με τους ultra,ειναι ιδιοι εξωτερικα αλλα εχουν διαφορα στις επιδοσεις κ την τιμη 50 ειχε τους plus
Whitefanged Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ρε φιλε εχεις κ αδικο κ το συνεχιζεις κιολας, 1ον τους plus ειχε στην αγγελια οχι τους ultra (δε το ειδες) 2ον ημερομηνια 2 μηνες πισω (δε το ειδες) 3ον δε κατηγορησες λες αμεσα αλλα έμμεσα ολοι καταλαβαμε τι εννοουσες 4ον απλα ενα συγγνωμη να πεις δεν ειναι κακο και οχι να βγαινεις κ απο πανω τι νοοτροπια ειναι αυτη, τι να πω.... Σιγά μη πει συγγνώμη. Γιατί να πει συγγνώμη ο άνθρωπος? Το λέει κι αλλίως <<(Σιγά μην κατσω να με @&^$@ κιόλας)>> Στην αγωγή του και στην παιδεία του, η συγγώμη και το <<(Σιγά μην κατσω να με @&^$@ κιόλας)>> είναι περίπου το ίδιο πράμα. 1
tiniakos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 μην μπερδευετε τους plus με τους ultra,ειναι ιδιοι εξωτερικα αλλα εχουν διαφορα στις επιδοσεις κ την τιμη 50 ειχε τους plus Ποιος είναι ποιο καλός?
ababapanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σιγά μη πει συγγνώμη. Γιατί να πει συγγνώμη ο άνθρωπος? Το λέει κι αλλίως <<(Σιγά μην κατσω να με @&^$@ κιόλας)>> Στην αγωγή του και στην παιδεία του, η συγγώμη και το <<(Σιγά μην κατσω να με @&^$@ κιόλας)>> είναι περίπου το ίδιο πράμα. αγαπητε φιλε ξυπνητζη και εσυ, την αγωγη μου και την παιδεια μου δεν εχω αναγκη να την αποδείξω σε εσενα ουτε και σε κανεναν, την γνωρίζουν πολυ καλα οσοι συναναστραφηκαν μαζι μου τα 13+ χρονια που ειμαι μελος εδω του φορουμ , κατι που φαίνεται επισης και απο τις αξιολογησεις μου. Απο εκει και περα για να τελειώνουμε εκανα ενα λαθος , το παραδεχθηκα και αμεσως το διόρθωσα . Απο εκει και περα ΕΓΩ συγνώμη δεν εχω να πω στον φιλο γιατι δεν τον έθιξα προσωπικά ουτε τον έβρισα και αμεσως παραδεχθηκα το λαθος μου. Αν εσυ και καποιοι αλλοι εχετε ακομα προβλημα με αυτο (που δεν εχει ουτε πλεον και ο ιδιος μαζι μου) δεν θα σας το λύσω εγω πηγαίνετε να επισκεφτείτε κάποιον ιδικό... 1
dali13gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ασχροκερδεια στις αγγελιες υπαρχει δυστυχως , μπορει να ειναι νομιμο αλλα δεν ειναι ηθικο . Μη γελας, καποιους μας πειραζει γι'αυτο και δεν κοιταμε αγγελιες , αλλα γινεται και εδω μεσα πχ θυμασαι τα κινητα με τη προσφορα Vodaphone; Και μια συγγνώμη στο λαθος βεβαια . Ηθικό δεν είναι σίγουρα, νόμιμο δεν είναι ακόμα πιο σίγουρα. Μην κοιτάς που δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να το ελέγξει το κράτος, το να βγάζεις "μαγικά" 30-50-100€ χωρίς να φαίνονται πουθενά δεν είναι νόμιμο.
Whitefanged Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 αγαπητε φιλε ξυπνητζη και εσυ, την αγωγη μου και την παιδεια μου δεν εχω αναγκη να την αποδείξω σε εσενα ουτε και σε κανεναν, την γνωρίζουν πολυ καλα οσοι συναναστραφηκαν μαζι μου τα 13+ χρονια που ειμαι μελος εδω του φορουμ , κατι που φαίνεται επισης και απο τις αξιολογησεις μου. Απο εκει και περα για να τελειώνουμε εκανα ενα λαθος , το παραδεχθηκα και αμεσως το διόρθωσα . Απο εκει και περα ΕΓΩ συγνώμη δεν εχω να πω στον φιλο γιατι δεν τον έθιξα προσωπικά ουτε τον έβρισα και αμεσως παραδεχθηκα το λαθος μου. Αν εσυ και καποιοι αλλοι εχετε ακομα προβλημα με αυτο (που δεν εχει ουτε πλεον και ο ιδιος μαζι μου) δεν θα σας το λύσω εγω πηγαίνετε να επισκεφτείτε κάποιον ιδικό... Ποιος ξέρει τι τρικυμία συμβαίνει μέσα στο <<ΕΓΩ>> για να γράφεις όλα αυτά και τ' άλλα προηγούμενα. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ποιος είναι ποιο καλός? Κανένας αν θες την προσωπική μου γνώμη και τον θες για κύριο SSD σε σοβαρό μηχάνημα. Τεχνολογικά τώρα, ο Plus είναι προγενέστερος αλλά είναι MLC, ο Ultra II είναι τεχνολογικά μεταγενέστερος (άρα και ταχύτερος θεωρητικά), αλλά είναι TLC... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. http://www.anandtech.com/show/8827/sandisk-announces-entrylevel-ssd-plus-ultra-ii-msata Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από plpapadopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα