tiniakos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μόνο εσύ αρχικά το κατάλαβες ότι κάνατε λάθος. Μάλιστα μετά από εσένα κάποιοι συνέχισαν να με κατηγορούν,οπότε δεν εκρινα περιττό να γράψω μια απάντηση. 1
ababapanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σίγουρα. Πάντως δεν μπορείς και εσύ να αρνηθείς το παρά πολύ συχνό φαινόμενο που δυστυχώς συμβαίνει κατα κόρον εδώ μεςα , άτομα σαν τα κοράκια να περιμένουν τέτοιες προσφορές- λάθος τιμές και μετέπειτα να τα πωλούν στις αγγελίες σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή . Ωστόσο εσύ δεν είσαι ένας απο αυτούς και χαίρομαι για αυτό! 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παντως αυτο που ειπωθηκε για ασχροκερδεια αποσχολει μονο την Εφορια που οταν αγοραζεις σπιτι θελει να παρει λεφτα και οταν καποια στιγμη για διαφορους λογους το πουλας πολυ λιγοτερο απο οσο το εχεις αγορασει παλι λεφτα θελει. Σε λιγο θα βαλουν και ΦΠΑ στο γαλα που δινει η μανα απο το στηθος στο μωρο της. Οταν θελω να αγορασω κατι που στο μαγαζι εχει 100 ευρω και καποιος μου το δινει σφραγισμενο 75 ευρω τοτε σορρυ για την εκφραση αλλα χεστηκα αν το αγορασε 50 ευρω.
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ότι να ναι μερικοί εδώ μέσα.... ο άλλος ξέθαψε μια αγγελία 2 μηνών με παρόμοιους δίσκους και αμέσως να τον κατηγορήσει χωρίς να το ψάξει καλά καλά, άλλος λέει να γίνει καταγγελια στην εφορία για μαύρο χρήμα (έλεος για 30 ευρώ!!!)... όσοι προλάβατε κ πήρατε μαγκιά σας ,οι υπόλοιποι μη κλαίτε κ κατηγορείτε αυτούς που πήραν..... εν αναμονή για την επόμενη πατάτα του πλαισίου τώρα που πονηρευτηκατε.... 1
ababapanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ότι να ναι μερικοί εδώ μέσα.... ο άλλος ξέθαψε μια αγγελία 2 μηνών με παρόμοιους δίσκους και αμέσως να τον κατηγορήσει χωρίς να το ψάξει καλά καλά, άλλος λέει να γίνει καταγγελια στην εφορία για μαύρο χρήμα (έλεος για 30 ευρώ!!!)... όσοι προλάβατε κ πήρατε μαγκιά σας ,οι υπόλοιποι μη κλαίτε κ κατηγορείτε αυτούς που πήραν..... εν αναμονή για την επόμενη πατάτα του πλαισίου τώρα που πονηρευτηκατε.... Άλλος απο εκεί που χωρίς να διαβάσει τι έχει προηγηθεί μιλάει ....
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Άλλος απο εκεί που χωρίς να διαβάσει τι έχει προηγηθεί μιλάει .... οτι το πηρες πισω μετα δεν αναιρει το πρωτο σου ποστ που τον κατηγορησες χωρις να το ψαξεις... και μονο η σκεψη που εκανες μετραει,εχω αδικο? 1
ababapanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δεν συνεχίζω άλλο. Δεν υπάρχει νόημα. Καλή συνέχεια!
gregdel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έχει νόημα... γιατί το αόριστο "άδικα τον κατηγορήσαμε" που έγραψες (βάζοντας πληθυντικό κι όλας λες και το κάναμε παρέα όλοι μαζί) έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τα παρακάτω που θα έπρεπε να γράψεις: - Συγγνώμη γιατί έκατσα και έψαξα αγγελίες σου και δημοσίευσα παλιά αγγελία για καινούρια - Συγγνώμη γιατί ούτε έκανα τον κόπο να επιβεβαιώσω την αγγελία πριν δημοσιέυσω - Συγγνώμη γιατί αρχικά ΕΓΩ σε κατηγόρησα προσωπικά και παρέσυρα και άλλους. Ούτε μια προσωπική συγγνώμη... 4
dimyok Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πως οικογενειαρχες καταφερνουν να βγαλουν εικονα 16 χρονου για λιγα ευρω ...Και βιαζομαστε να κατηγορησουμε , και δεν διαβαζουμε και θα φαγωθουμε , και πηραμε τον πουλο τελικα . LLLEFTERIS κακως κατηγορηθηκε ο φιλος σου αλλα μην το γενικευεις ετσι με εφοριες και γαλατα ρε συ . Ασχροκερδεια στις αγγελιες υπαρχει δυστυχως , μπορει να ειναι νομιμο αλλα δεν ειναι ηθικο . Μη γελας, καποιους μας πειραζει γι'αυτο και δεν κοιταμε αγγελιες , αλλα γινεται και εδω μεσα πχ θυμασαι τα κινητα με τη προσφορα Vodaphone; Και μια συγγνώμη στο λαθος βεβαια .
Nimda075 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν όμως και (πολύ λίγα) Ελληνικά μαγαζιά που επί χρόνια στέκονται πολύ τίμια στην αγορά, σέβονται τον εαυτό τους και τον πελάτη. 2 που έχω προσωπικά κατα νού για αγορές από Ελλάδα (και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) είναι το MG Manager ως πρώτη προτίμηση και το M-Systems ως δεύτερη. οχι λιγα αρκετα, αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται αδικα κ τα χλωρα προσωπικα το πισι μου το αγορασα απο M-Systems παρολο που πληρωσα λιγο παραπανω σε μεταφορικα κ οντως οταν χρειαστηκα μια αλλαγη η ανθρωποι ανταποκριθηκαν σαν επαγγελματιες 1
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 κατι αλλο,εχει σκεφτει κανενας οτι ισως δεν ηταν λαθος τελικα του πλαισιου? παιζει να ηταν καποια παρτιδα ελαττωματική π.χ. με πεσμενες επιδοσεις και μολις την ξεφορτωθηκε να πουλαει τους υπολοιπους σε νορμαλ τιμη?ας κανει καποιος απ αυτους που πηραν κανα τεστ καλου κακου.... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πως οικογενειαρχες καταφερνουν να βγαλουν εικονα 16 χρονου για λιγα ευρω ...Και βιαζομαστε να κατηγορησουμε , και δεν διαβαζουμε και θα φαγωθουμε , και πηραμε τον πουλο τελικα . LLLEFTERIS κακως κατηγορηθηκε ο φιλος σου αλλα μην το γενικευεις ετσι με εφοριες και γαλατα ρε συ . Ασχροκερδεια στις αγγελιες υπαρχει δυστυχως , μπορει να ειναι νομιμο αλλα δεν ειναι ηθικο . Μη γελας, καποιους μας πειραζει γι'αυτο και δεν κοιταμε αγγελιες , αλλα γινεται και εδω μεσα πχ θυμασαι τα κινητα με τη προσφορα Vodaphone; Και μια συγγνώμη στο λαθος βεβαια . Ειπα να το διασκεδασω λιγο πριν ο Γιαννης το κλειδωσει. 1
7nisiotis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 κατι αλλο,εχει σκεφτει κανενας οτι ισως δεν ηταν λαθος τελικα του πλαισιου? παιζει να ηταν καποια παρτιδα ελαττωματική π.χ. με πεσμενες επιδοσεις και μολις την ξεφορτωθηκε να πουλαει τους υπολοιπους σε νορμαλ τιμη?ας κανει καποιος απ αυτους που πηραν κανα τεστ καλου κακου.... Οντως. Για ριξτε κανα as ssd οσοι παραλαβατε
ababapanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έχει νόημα... γιατί το αόριστο "άδικα τον κατηγορήσαμε" που έγραψες (βάζοντας πληθυντικό κι όλας λες και το κάναμε παρέα όλοι μαζί) έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τα παρακάτω που θα έπρεπε να γράψεις: - Συγγνώμη γιατί έκατσα και έψαξα αγγελίες σου και δημοσίευσα παλιά αγγελία για καινούρια - Συγγνώμη γιατί ούτε έκανα τον κόπο να επιβεβαιώσω την αγγελία πριν δημοσιέυσω - Συγγνώμη γιατί αρχικά ΕΓΩ σε κατηγόρησα προσωπικά και παρέσυρα και άλλους. Ούτε μια προσωπική συγγνώμη... Επειδη εισαι οτι νανε και το παιζεις εξυπνακιας θα σου απαντησω. Εγω και το εγραψα απο χθες απο την πρωτη στιγμη οταν προσεξα την ημερομηνία ειπα αμεσως οτι αδικα γραφτηκε οτι γραφτηκε. Απο εκει και περα δεν εχω να ζητησω κανενα συγνωμη. (Σιγά μην κατσω να με @&^$@ κιόλας) . Οκ εκανα λαθος γιατι ηταν και προχωρημένη η ωρα και έτυχε να υπάρχει και αυτη η σατανική σύμπτωση με τους ιδους δισκους στις αγγελίες του και ετσι δεν προσεξα την ημερομηνία. Απο εκει και περα εγω απο οσους εγραψα ειμαι ο μονος που δεν κατηγορησε , εγω απλα εκανα copy -paste το λινκ τις αγγελιες χωρις κανεαν προσωπικο χαρακτηρισμο για τον ιδιο. Παρολο που ηταν πολυ ευκολο να παρασυρθει καποιος και αυτο φαινεται και απο ολους τους αλλους που εγραψαν παρακατω που και αυτοι ενω μπήκαν και ειδαν δεν πρόσεξαν την ημερομηνία. Αντε λοιπόν με τον καθε ξυπνητζη εδω μεσα.... 1
gregdel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Όπως ανέφερες παραπάνω... Δεν συνεχίζω άλλο. Δεν υπάρχει νόημα. Καλή συνέχεια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα