tehyoda Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν εχασες χρονο βλεπω.... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/583594-2-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9-sandisk-ssd-plus-240-gb-sata-iii/ XAXAXAXAXAXA
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έλεος ρε παιδιά με τις καταγγελίες δεν σας αρέσει το μαγαζί άπλα αγνοήστε το, και εγω ειχα κακή εμπειρία παλαιότερα , αλλα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπανω Καλά ο άλλος δεν παίζεται με την αγγελία , χειρότερος και από το κατάστημα ειναι
7nisiotis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Η αγγελία του προαναφερθέντα user από Ιανουάριο είναι. Οπότε γιατι σχολιάζετε σε φάση " burn the witch " Τέλος πάντων, σύμφωνα με το τελευταίο τους email έρχεται και σε μένα αύριο - αντικαταβολή 50.40, θα δούμε αύριο. *Ειχα ρίξει παραγγελία 2-3 λεπτά αφότου ανέβηκε η "προσφορά" στο forum από τον ts. Ούτε σε μένα μ'αρέσει το κατάστημα και η συμπεριφορά του αλλά δεν είναι και το μόνο κατάστημα που κάνει τέτοια "κόλπα" Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από 7nisiotis 3
ababapanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τώρα που το λες το πρόσεξα... Άδικα τον κατηγορησαμε 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το amazon που αναφέρθηκε πάντως έχει ακυρώσει παραγγελίες σε αντίστοιχες περιπτώσεις... Επίσης, το άλλο που γράφετε ότι αν παραλάβανε κάποιοι πρέπει να παραλάβουν όλοι ισχύει; Δεν μπορούν να πουν ότι ήταν περιορισμένα κομμάτια;
miltre Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ολοι ξερουν απτην αρχη οτι δεν ειναι προσφορα αλλα λαθος, τζογαρουν με μια παραγγελια μηπως για καποιο λογο τον προλαβουν σαυτη τη τιμη<οπως προφανως με τις παραγγελιες που ετοιμαστηκαν μπηκαν στο φορτηγο και εφυγαν> και καλως μεχρι εδω! σου βγηκε απτο λαθος να κερδισεις?καλως κερδισες και λες ας μη κανανε λαθος και το παιζεις και πονηρος εξυπνος οτι τους την εφερες οταν δε σου βγει κατι που ειναι προδιαγεγραμμενο γιατι τραβατε μετα τα βυζια σας δε το χω καταλαβει ποτε και θα τους δειξω και δεν ειναι ετσι και αχρηστοι και ειναι απατεωνες και οτι αλλο... επισης επειδη ειναι πολυ κουραστικο και αμαζον και σε αλλα μεγαλα που εχουν γινει λαθοι τις πιο πολλες φορες ακυρωνουν στελνοντας οτι ηταν λαθος και σε καποιες εξαιρεσεις μπορει να σταλει με την ''λαθος'' αναρτημενη τιμη που προφανως τους παιρνει... οποιοι πηραν μεγεια τους όποιοι δεν, ητο φυσιολογικο... υ.γ. τελος βλεπω κατι ορκισμενους εχθρους που για 20 ευρω θα πουλαγαν και τη μανα τους ενω γραφουν σεντονια οτι δε ξαναγοραζουν τιποτα απο κει γιατι ειναι οι χειροτεροι και οτι αλλο...ομως σε μια προσφορα μπροστα θαγοραζαν...ουπς για -20 ευρω στην ακρη οι καταρες και κλικαρετε για αγορα! οταν απο καπου δε θες και να στο χαριζουν δε το παιρνεις τελος.- το να εχεις μια μετριοπαθει σταση και να ξερεις ταρνητικα και να αγοραζεις μονο σε εξαιρετικες προσφορες δεκτο αλλα το αλλο τραβατε με και ας κλαιω εχει καταντησει αηδια και φυσικα παρακολουθουν και φυσικα αυτοι που τρελλενονται εχουν τον εθισμό και φυσικα για λιγα ευρω πιο κατω παλι θα ειναι ''πελατακια'' του καθε καταστηματος...και φυσικα αυτοι σας κανουν πλακα οχι εσεις 13
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ^Έτσι είναι. Σε μια καλή προσφορά ξεχνάμε και τις "απάνθρωπες συνθήκες εργασίας" και όλα. 2
Innersense Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και ευχαριστώ και το πλαίσιο για την σούπερ τιμή. δεν εχασες χρονο βλεπω.... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/583594-2-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9-sandisk-ssd-plus-240-gb-sata-iii/ Όχι ρε φίλε, έλεος... Προσωπικά ζητώ συγνώμη για τον λανθασμένο σχολιασμό που προέκυψε από κεκτημένη ταχύτητα, μην έχοντας δει την ημερομηνία της αγγελίας. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από Innersense 1
Silenzio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν εχασες χρονο βλεπω.... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/583594-2-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9-sandisk-ssd-plus-240-gb-sata-iii/ επιτρέπεται αυτό ρε παιδιά ? εμπόριο δεν είναι αυτό ? αηδία απλά.. μετά την ενημέρωση ζητάω συγγνώμη και δεν ήθελα να θίξω προσωπικά κάποιον (άλλωστε δε γνωρίζω και κανέναν εδώ στο φόρουμ) απλά αυτό έχει συμβεί πολλές φορές (να μην προλάβω προσφορά όπως τώρα, έκανα παραγγελία και μου την ακύρωσαν, και να βλέπεις στο καπάκι να το πουλάει ο άλλος που την πρόλαβε με καπέλο) και είναι λογικό κάποιοι να εξοργιζόμαστε, δε σημαίνει αυτό βέβαια ότι με μικροπρέπεια κ κακία μπήκα να γράψω γιατί δεν έχω δημιουργικό χρόνο. και πάλι συγγνώμη (το πόστ το αφήνω για να μην θεωρηθεί ότι το έκρυψα) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από Silenzio
tiniakos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν εκφραστώ όπως πρέπει για αυτούς που σχολίασαν την αγγελία μου θα φάω ban. Ή αγγελία είναι από δίσκους που πήρα από το amazon σε προσφορά και τους έδωσα λόγω μεταφορικών όσο τους πήρα. Και αυτοί οι δίσκοι που αγόρασα θα δοθούν σε φίλους και συγγενείς με 50 ευρώ και δώρο ο κόπος μου για εγκατάσταση και στήσιμο λειτουργικού. Κάποιοι αν ψάχνουν γύφτους ας κοιταχτουν στον καθρέπτη. Είναι πολύ μίζερο και μικροπρεπές να κάθεσαι και να σπαταλάς το δημιουργικό σου χρόνο ψάχνοντας στις αγγελίες για να κατηγορήσεις ένα μέλος που αν δεις στις αγγελίες έχει φερθεί εντάξει στο 100% των πωλήσεων του(έχω ακυρώσει αποστολή σε αγοραστή αφού διαπιστωσα πρόβλημα σε αυτό που πουλούσαν). Δε θα σωθώ ούτε για 10 ούτε για 20 ευρώ. Get a life λοιπόν κάποιοι και ξεκολιστε από τη νωθρότητα του πληκτρολογίου σας. 12
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το Παναγιωτη (tiniakos) τον γνωριζω εδω και χρονια απο διπλανο site και δεν ειναι κανενα 16χρονο αλλα ενας σοβαρος οικογενειαρχης. Σε εμενα που του ειμαι ενας αγνωστος μου εστειλε δυο στικακια οσο τα πηρε μεχρι και τα εξοδα αποστολης μου πληρωσε. Ηταν προσφορα απο εξωτερικο και επειδη δεν εχω αγορασει ποτε στην ζωη μου ο ανθρωπος με εξυπηρετησε. Αν ηθελα δισκο και του ζητουσα τον εναν ξερω πως θα ειχα πολλες πιθανοτητες να μου τον δωσει. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν ειναι μονο τα μαγαζια μας της πλακας λες κ δεν ξερουν οι περισσοτεροι δω μεσα οτι οταν παραγγελνεις κατι απο ελληνικο e-shop τζογαρεις κ αν σου κατσει τζογαρεις με την τιμη της προσφορας τζογαρεις με το αν θα ειναι το μοντελο που διαφημιζεται τζογαρεις αν θα ειναι σφραγισμενο τζογαρεις με την εγγυηση τζογαρεις αν θα παραλαβεις τζογαρεις αν θα παραλαβεις αθικτο προιον επιτελους οχι αλλη κλαψα Υπάρχουν όμως και (πολύ λίγα) Ελληνικά μαγαζιά που επί χρόνια στέκονται πολύ τίμια στην αγορά, σέβονται τον εαυτό τους και τον πελάτη. 2 που έχω προσωπικά κατα νού για αγορές από Ελλάδα (και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) είναι το MG Manager ως πρώτη προτίμηση και το M-Systems ως δεύτερη.
ababapanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν εκφραστώ όπως πρέπει για αυτούς που σχολίασαν την αγγελία μου θα φάω ban. Ή αγγελία είναι από δίσκους που πήρα από το amazon σε προσφορά και τους έδωσα λόγω μεταφορικών όσο τους πήρα. Και αυτοί οι δίσκοι που αγόρασα θα δοθούν σε φίλους και συγγενείς με 50 ευρώ και δώρο ο κόπος μου για εγκατάσταση και στήσιμο λειτουργικού. Κάποιοι αν ψάχνουν γύφτους ας κοιταχτουν στον καθρέπτη. Είναι πολύ μίζερο και μικροπρεπές να κάθεσαι και να σπαταλάς το δημιουργικό σου χρόνο ψάχνοντας στις αγγελίες για να κατηγορήσεις ένα μέλος που αν δεις στις αγγελίες έχει φερθεί εντάξει στο 100% των πωλήσεων του(έχω ακυρώσει αποστολή σε αγοραστή αφού διαπιστωσα πρόβλημα σε αυτό που πουλούσαν). Δε θα σωθώ ούτε για 10 ούτε για 20 ευρώ. Get a life λοιπόν κάποιοι και ξεκολιστε από τη νωθρότητα του πληκτρολογίου σας. Αν ήσουν ψύχραιμος και διάβαζες τις απαντήσεις θα έβλεπες ότι μετά απο δυο μηνύματα έγραψα μόλις είδα την ημερομηνία ότι έχεις δίκιο και άδικα σε κατηγορήσανε. Όποτε περιττό το σεντόνι που έκατσες και έγραψες...
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν εχασες χρονο βλεπω.... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/583594-2-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9-sandisk-ssd-plus-240-gb-sata-iii/ Κατηγορείς άδικα χωρίς να γνωρίζεις. Χωρίς να ξέρω προσωπικά τον εν λόγω χρήστη και χωρίς να έχω ανταλλάξει έστω και ένα ΠΜ μαζί του, θα σου δώσω άδικο μεγάλο. Ο Sandisk Plus έπαιξε στο Αγγλικό amazon το Δεκέμβρη του 2015 στις 40 λίρες + μεταφορικά για Ελλάδα + διαφορα ΦΠΑ 3% για Ελλάδα. Ήτοι με τις τότε ισοτιμίες περίπου 65 ευρώ. Τόσο του κόστισε, τόσο λέει η απόδειξη αγοράς του, τόσο τον δίνει. Πέτυχε αγορά του Ultra 2 με 50.40 ευρώ και δίνει τον προηγούμενο στην τιμή αγοράς του. Τον πουλήσει δε τον πουλήσει, είναι δικαίωμά του να το κάνει. Κέρδος σίγουρα δε βγάζει ο άνθρωπος, οπότε δε βλέπω το λόγο να πέφτουν να τον κράξουν ορισμένοι. Δε μου πέφτει λόγος, αλλά δε χρειάζεται να πάμε να βγάλουμε το μάτι του άλλου χωρίς αιτία.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν ήσουν ψύχραιμος και διάβαζες τις απαντήσεις θα έβλεπες ότι μετά απο δυο μηνύματα έγραψα μόλις είδα την ημερομηνία ότι έχεις δίκιο και άδικα σε κατηγορήσανε. Όποτε περιττό το σεντόνι που έκατσες και έγραψες... Μηπως οταν το εγραφε δεν ειχαν μπει ακομα οι απαντησεις; Μου εχει τυχει μεχρι να γραψω κατι να εχουν γραφτει 10 απαντησεις και ειδικα οταν σβηνω γραφω δεν μου αρεσει ξανα μανα το ιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα