Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βέβαια κάτω του κόστους απαγορεύεται εκτός αν απαξιώσεις στην εφορία.

Τίποτα δεν απαγορεύεται ειδικά στην τεχνολογία όπου οι τιμές αλλάζουν.

Ακόμα θυμάμαι προ χρόνων να έχω πάρει από κατάστημα πληροφορικής μια πολύ καλή προσφορά DVD Recorder Drive και την ώρα που πήγα στο ταμείο να πληρώσω υπήρχε πρόβλημα στη μηχανογράφιση γιατί τους έδειξε το σύστημα ότι μου το πουλούσαν σε ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τιμή απ'ότι το ΑΓΟΡΑΣΑΝ και μιλάμε ότι η δική τους τιμή ήταν προφανώς χονδρικής.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τίποτα δεν απαγορεύεται ειδικά στην τεχνολογία όπου οι τιμές αλλάζουν.

Ακόμα θυμάμαι προ χρόνων να έχω πάρει από κατάστημα πληροφορικής μια πολύ καλή προσφορά DVD Recorder Drive και την ώρα που πήγα στο ταμείο να πληρώσω υπήρχε πρόβλημα στη μηχανογράφιση γιατί τους έδειξε το σύστημα ότι μου το πουλούσαν σε ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τιμή απ'ότι το ΑΓΟΡΑΣΑΝ και μιλάμε ότι η δική τους τιμή ήταν προφανώς χονδρικής.

Έχεις δίκιο έχει καταργηθεί απο το 2012 αυτό που λέω. My fault.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ παιδιά στα 50,40€. Ευχαριστώ πολύ το forum και τον άνθρωπο που το ανακάλυψε. Παω να λιώσω :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάρτε τηλέφωνο, δείξτε τις φωτογραφίες και γκρινιάξτε τους όσοι έχετε το χρόνο και τη διάθεση να ασχολειθείτε.

Δημοσ.

Με εμένα έγινε το εξής κορυφαίο! Έκανα παραγγελία με 50,40 και ήρθε και μαιλ κανονικά με αυτή την τιμή. Μου στέλνουν την παραγγελία και μπαίνω ονλινε στο σιτε με λογκιν και βλέπω 79.90. Παίρνω τηλέφωνο και μου λέει μια κοπελιά από το πλαίσιο θα ενημερώσουμε τον κουριερ να πληρωθεί τα 50,40 αντί τα 79,90 που στείλανε την παραγγελία. Μετά από καμιά ώρα παίρνω την κούριερ για να δώ τι ώρα θα έρθουν και αν ειδοποίησαν από το πλαίσιο. Μαθαίνω ότι δεν άλλαξε τίποτα και ξαναπαίρνω το πλαίσιο. Αφού με είχαν κανα 15 στην αναμονή με διαβεβαιώνει η κοπέλα ότι δεν μπορούν να μου το δώσουν στην τιμή 50,40 και οτι κανένας λέει δεν έχει παραλάβει σε αυτή την τιμή και ότι αυτό της είπε ο υπεύθυνος λέει πωλήσεων. Σε πολυ άνετο στιλάκι και χωρίς να σκάω της λέω "σύνδεσε με σε παρακαλώ με τον υπεύθυνο πωλήσεων γιατί μέχρι στιγμής με δουλεύετε και μετράω 2 ψέματα". Περιμένω κανα 15 στο τηλέφωνο, το κλείνω και παίρνω τον κούριερ να στείλει την παραγγελία πισω. Με παίρνει ο υπεύθυνος μετά από κανα μισάωρο και μου λέει ότι η τιμή ήταν λάθος και τους ενημέρωσαν λάθος και όσοι παρέλαβαν δεν έπρεπε να παραλάβουν και κατι τέτοια. Από όσο θυμάμαι δεν ήθελε να μου δώσει και το όνομα του για προφανείς λόγους. Και του λέω εν ολιγης ακυρώστε τα όλα μην με απασχολείτε άλλο δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με το πλαίσιο! Έλεος δηλαδή. Και μπαίνω εδώ και βλέπω μετά από αυτό ότι συνεχίζουν και παραλαμβάνουν και άλλοι στα 50,40. Όλο αυτό έγινε 1.30 - 2 η ώρα. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Γελάω με τα χάλια τους. Πώς κάνω καταγγελία?

Δημοσ.

δυστυχως αυτα ειναι τα μεγαζια μας... της ΠΛΑΚΑΣ...  με ελαχιστες εξαιρεσεις 

οι οικοι ανοχης εχουνε απειρως καλυτερη οργανωση  :X

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως αυτα ειναι τα μεγαζια μας... της ΠΛΑΚΑΣ...  με ελαχιστες εξαιρεσεις 

οι οικοι ανοχης εχουνε απειρως καλυτερη οργανωση  :X

βαρύ!! Ξεδιπλώνονται μεγάλες αλήθειες!

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειναι μονο τα μαγαζια μας της πλακας

λες κ δεν ξερουν οι περισσοτεροι δω μεσα οτι οταν παραγγελνεις κατι απο ελληνικο e-shop τζογαρεις κ αν σου κατσει

τζογαρεις με την τιμη της προσφορας

τζογαρεις με το αν θα ειναι το μοντελο που διαφημιζεται 

τζογαρεις αν θα ειναι σφραγισμενο

τζογαρεις με την εγγυηση

τζογαρεις αν θα παραλαβεις 

τζογαρεις αν θα παραλαβεις αθικτο προιον

επιτελους οχι αλλη κλαψα

• Like 2
Δημοσ.

Και μετά μας φταίει ο υπάλληλος του Πλαισίου που έκανε ένα λάθος και τρέχουμε να κάνουμε καταγγελίες σε συνηγόρους καταναλωτή και διαβόλου. Θα κάνει κανένας μήπως καταγγελία στην εφορία για μαύρο χρήμα; :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...