useasdf_4444 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Από newsletter monday upgrade, μόλις το πρόσεξα: http://newsletter.plaisio.gr/c/p?EMID=09604NBGSFL76DER10A8RHJ009QSM41 Στο newsletter γράφει 79.90 από 99.90, στη σελίδα του πλαισίου 50.40. Μάλλον πρόκειται για λάθος, αλλά έριξα μια παραγγελία να δω πώς θα εξελιχθεί. 5
johninio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 εριξα και εγω μια παραγγελια αν και θα με παρουν τηλ για λαθος
thodoris20s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 <p>Έκανα και γω μια αλλά σίγουρα θα μας την ακυρώσουν email επιβεβαίωσης σας ήρθε παιδιά; 1
useasdf_4444 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σε μένα ήρθε κανονικά confirmation (μετά από κανένα 5λεπτο), αναμένω να δω και πώς θα εξελιχθεί στα επόμενα βήματα όμως...
tiniakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μια χαρά τιμή είναι και δεν βρίσκω λόγο απόρριψης.
thodoris20s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Την τελευταία φορά πάντως παιδιά που ψώνισα από το πλαίσιο με λάθος που είχαν κάνει στις θήκες για το 5c αυθεντικές με 1€ τις πήρα κανονικά
FiKiFiKi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν μπορουμε να βάλουμε παραλαβή από το κατάστημα;
lanc3lot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εντάξει βέβαια έχουν και αυτό όταν κάνεις παραγγελία: "H Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον τιμοκατάλογο. " Αλλά ίδωμεν - Εγώ το έβαλα στις παρατηρήσεις να παραλάβω από συγκεκριμένο κατάστημα
salmador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν μπορουμε να βάλουμε παραλαβή από το κατάστημα; Μόλις έκανα τηλεφωνική παραγγελία για παραλαβη απο καταστημα με επιβεβαίωση τιμής και διαθεσιμότητας , μάλιστα μου έστειλαν άμεσα sms με την “Αξία προσφοράς 50522… είναι 50.41 Ευρω” Thanks TS!!!!! 2
christs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Oντως δε μπορουμε να δηλωσουμε παραλαβη απο το καταστημα κατα την παραγγελια, ωστόσο εχει δωρεαν μεταφορικά, για καποιο λογο που δεν καταλαβα, δηλωνοντας να ερθει στο σπιτι.
lanc3lot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μόλις έκανα τηλεφωνική παραγγελία για παραλαβη απο καταστημα με επιβεβαίωση τιμής και διαθεσιμότητας , μάλιστα μου έστειλαν άμεσα sms με την “Αξία προσφοράς 50522… είναι 50.41 Ευρω” Thanks TS!!!!! Τότε δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Είναι silent προσφορά, που δεν μπορούν να την φωνάξουν επειδή είτε δεν έχουν πολλά κομμάτια ή θα έχουν προβλήματα με την εταιρία που τους τα φέρνει = κοινώς, τρεχάτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα