Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε μένα ήρθε κανονικά confirmation (μετά από κανένα 5λεπτο), αναμένω να δω και πώς θα εξελιχθεί στα επόμενα βήματα όμως...

Δημοσ.

Την τελευταία φορά πάντως παιδιά που ψώνισα από το πλαίσιο με λάθος που είχαν κάνει στις θήκες για το 5c αυθεντικές με 1€ τις πήρα κανονικά

Δημοσ.

Εντάξει βέβαια έχουν και αυτό όταν κάνεις παραγγελία: 

"H Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον τιμοκατάλογο. "

Αλλά ίδωμεν - Εγώ το έβαλα στις παρατηρήσεις να παραλάβω από συγκεκριμένο κατάστημα

Δημοσ.

Δεν μπορουμε να βάλουμε παραλαβή από το κατάστημα;

Μόλις έκανα τηλεφωνική παραγγελία για παραλαβη απο καταστημα με επιβεβαίωση τιμής και διαθεσιμότητας , μάλιστα μου έστειλαν άμεσα sms με την “Αξία προσφοράς 50522… είναι 50.41 Ευρω” 

Thanks TS!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Oντως δε μπορουμε να δηλωσουμε παραλαβη απο το καταστημα κατα την παραγγελια, ωστόσο εχει δωρεαν μεταφορικά, για καποιο λογο που δεν καταλαβα, δηλωνοντας να ερθει στο σπιτι.

Δημοσ.

Μόλις έκανα τηλεφωνική παραγγελία για παραλαβη απο καταστημα με επιβεβαίωση τιμής και διαθεσιμότητας , μάλιστα μου έστειλαν άμεσα sms με την “Αξία προσφοράς 50522… είναι 50.41 Ευρω” 

Thanks TS!!!!!

Τότε δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Είναι silent προσφορά, που δεν μπορούν να την φωνάξουν επειδή είτε δεν έχουν πολλά κομμάτια ή θα έχουν προβλήματα με την εταιρία που τους τα φέρνει = κοινώς, τρεχάτε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...