Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω αγοράσει το s6 από κοτσο και είχε λειτουργικό από uk & Ireland. Όλα καλά πήρε και την αναβάθμιση σε marshmallow. Αλλά εγώ ζω Ελλάδα. Έχω βρει τρόπους για να μπορώ να αλλάξω το csc και να γίνει ελληνικό. Θα κερδίσω κάτι από την αλλαγή ή όχι? Εγγύηση δεν χάνω. Τι θα κερδίσω από αυτό?

Δημοσ.

Τιποτα.

Καλυτερα αστω ετσι,θα σου ερχονται και ποιο γρηγορα οι αναβαθμησεις.

Οποτε κερδισμενως εισαι.

Δημοσ.

Εγώ από το Ελληνικό έκανα μετάβαση στο UK. Το ίδιο είναι δεν υπάρχει καμιά διαφορά, ίσα ίσα που παίρνει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις το UK

Ωστόσο αν θες να πας στην Ελληνική μπες στο sammobile και κατέβασε το Firmware και φλασαρε το με odin. 

Δημοσ.

Ολα καλα ,αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε οταν λετε "θα ερχονται νωριτερα οι αναβαθμισεις".... Οι ota πανε με το imei ( την χωρα που καταχωρηθηκε το imei) ,και οχι με την ρομ που εχεις... Αυτα..

Δημοσ.

Τα updates πάνε ανάλογα με το firmware της χώρας και του παρόχου όπως π.χ Vodafone. Εγώ έβγαλα το ελληνικό και έβαλα το Αγγλικό της Vodafone και πήρα από τους πρώτους το marshmallow πριν 3 βδομάδες. Ωστόσο όταν το πάρει και η Ελλάδα υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρισω στο ελληνικό κάποια στιγμή στο μελλον αν χρειαστεί να κάνω επαναφορά το κινητό.

Για να πας σε ελληνική θα πρέπει

1) να κατεβάσεις το odin

2) να βρεις από το sammobiLe το csc

3) (να βρεις ένα .pit file για τα unlocked eu firmware) αυτό δε ξέρω κάτα πόσο χρειάζεται αλλά πολύ είχαν πρόβλημα με bootloop και έπρεπε να το κάνουν

4) τα βάζεις όλα στο odin το καθένα εκεί που πρέπει και σου περνάει το firmware

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...